sveiki.jā,jā ,jā protams es zinu ka šī tēma jau kautkad ir pārrunāta bet tikai atbildes tā arī nav atrastas.runa iet par audi a3, 99g.panelī iedegās izsaukuma zīmīte (!).zinu ka šis simbols nozīmē kļūdu bremžu sistēmā,bet.....bremžu eļļas līmenis ir max,uzliku nodiluma sensoru viņam nav no rūpnīcas.stūres past līmeņa sensora viņam nav no rūpnīcas.bremžu eļļas līmeņa devēju liku citu,nekas nemainījās.noņēmu devējam štekeri nekas nemainās.ar rokasbremzi tas nav saistīts jo tai ir cits simbols.abs man jau 2gadi neiet deg dzeltena lampiņa.varbūt tur ir vēl kautkas ko es nezinu??vai arī panelis gļuko....

panelī deg brīdinājuma simbols.
Pievienots 11 February 2023 - 13:29
Pievienots 11 February 2023 - 15:28
Bremžu slēdzis pie pedāļa.
Pievienots 11 February 2023 - 15:46
Bremžu slēdzis pie pedāļa.
Es teiktu ka neiespējami - par to sūdzētos motora vadības bloks, ja dīzelis, mirkšķinot kvēlsveču lampiņu, jo tas ir vienīgais kam ir pieejami abi slēdži salīdzināšanai.
1989 mk2 1.3 karbo ar četrgangu Ghetto GTI 1.8 8vt powered by VEMS - turbo golfs.
Pitons jeb ātrgaitas klubkrēsls
Pievienots 11 February 2023 - 15:59
Man bišku cita modeļa audi. Divas reizes ir bijis, abas dega kopā ar kaut ko no abs. Abs viņam deg patstāvīgi, šis tik nāk klāt. Ja ir grūti un nav laika apskatīties,vai pie nenospiesta pedāļa bremžu uguņi deg, tad turpinam meklēt variantus.
Pievienots 11 February 2023 - 17:00
bremžuguņi strādā.rocenes galaslēdzis arī strādā.pat nezinu kur rakt tālāk.noņēmu no bremžu eļļas līmeņa sensora štekeri un savienoju viņam kontaktus, rezultātā sāk pīkstēt brīdinājuma signāls, atvienoju nepīkst bet lampiņa mirgo tāpat.tātad pravodka uz līmeņa bačoku vesela.viņam pat nav īsti štekeru pie kā piesieties.antifrīza līmeņa devējs, bremžu eļļas līmeņa devējs, nu un dzinējam eļļas spiediens.aķim klemmi biju noņēmis.
Pievienots 11 February 2023 - 19:02
Man bišku cita modeļa audi. Divas reizes ir bijis, abas dega kopā ar kaut ko no abs. Abs viņam deg patstāvīgi, šis tik nāk klāt. Ja ir grūti un nav laika apskatīties,vai pie nenospiesta pedāļa bremžu uguņi deg, tad turpinam meklēt variantus.
Droši vien ka bišķi jaunāka modeļa. Šitā perioda mašīnām vienīgais brīdinājums panelī par nedegošiem bremžu lukturiem nāk no motora vadības bloka kvēlsveces izskatā.
1989 mk2 1.3 karbo ar četrgangu Ghetto GTI 1.8 8vt powered by VEMS - turbo golfs.
Pievienots 19 February 2023 - 13:51
Pievienots 29 May 2023 - 21:09
Problēmu atrisināju
Man šī problēma aktuāla. Deg dzeltenā lampiņa tieši tā pati kas kalodkām. Bremžu slēdzi nomainīju pret jaunu. Vadi vizuāli veseli, štekeris arī. Kompī rādīja kļūdu uz bremžu slēdža, nodzēsu kļūdu, kompī vairs nerādās, bet lampiņa deg un kruīzs neiet.
Pievienots 30 May 2023 - 07:05
Motoru vadības bloku pašdiagnostikas funkcija ir domāta nevis lai aizvietotu cilvēka ar datoru rokās smadzenes, bet gan tikai lai palīdzetu ieraudzīt kļūdas kuras reizēm parādās un kuras reizēm pazūd. Nu, apskatījies un nodzēsi kļūdas - mērījumu blokus motora vadības blokam apskatījies? Pieņemot ka ir runa par C5, nestrādājošam kruīzam ar dzelteno izsakuma zīmi nebūs nekāds sakars.
Pievienots 02 June 2023 - 19:22
bija beigti abs devēji,viens priekšējam ratam otrs aizmugurējam.visulaiku braukāju ar vienu beigtu dega tikai dzeltenā lampiņa,tad nojuka otrs un sāka pīkstēt panelī.vainu atklāja pieslēdzoties pie kompja.tā arī nesapratu loģiku,ar vienu beigtu devēju tipa var braukt bet ar diviem nē,ja viens beigts abs tāpat nestrādā..nu kautkā tā.
0 Lietotāji(s) lasa šo tēmu
0 biedri(s), 0 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)