paldies par informaciju.motoru mainija itka diezgan laba servisa kur nu jau 6gadi tikai auto remontets. .pirms motora mainas bija ta ka uz skati man negaja cauri jo dega paneli ceks jo saucamas droseles nedarbojas un taisit nebija jega jo bija tur viss izdilis.tad kautkads hakers no Rigas izprogrameja lai nelasa vinas.uzreiz no servisa aizbraucu uz skati viss bija ok atbraucu majas ari viss bija ok.padzeru kafiju taisijos braukt uz veikalu un viss vairs nekadas dzivibas.ar trali uz servisu un kompis radija kludu uz klokeni ka ari diezgan viegli grieza ka bez kompresijas tapec lai lieki necakaretos meklet vainu bija nolemts ka kluda bus kedes jo vinas man 5gadi ka mazliet pie iedarbinasanas grabeja.vienigi tagad es saubos vai bija kedes pie vainas jo ja butu parlekusas tad butu bijis motora kadas liekas skanas vai jaudas zudums.skanas nebija jauda bija viss ok jo pirms noslapeju majas pagalma uzgriezu sauli
.
Dzinējs vismaz zin,ka viņš griežas,jeb ,kas tur ar to kloķenes devēju?
sobrid par klokenes deveju neko nezinu kas tur daras jo nesu LV un zvanities man jau ZB uz servisu.tagad mekleju cilveku vai kadu servisu kas varetu saves lidz galam autinu.protams ne Audi servisu jo tur bus kosmos ar cenu .ta jau parak daudz ieguldiju bez rezultatiem.protams ja vinu nevar atdzivinat normala cipara tad uz metalluzniem tur sobrid normals cipars:D:D:D un bez jokiem
varbut kadas to var pameginat vai var kadu ieteikt kas varetu meginat atdzivinat:D?