Hola amigo!
Kaut kā sagribējās atrādīt arī savu drapaku, lai kur iemest kādu labo darbu, ko esmut izdarījis ar savu mašīnu. Par cik kopš atgriešanās no Vācijas es vairs nepelnu tik daudz, tad 2.8 benzīns kaut kā sāka kļūt manai kabatai par neekonomisku. Visu laiku bija domas, ka jāpārdod mašīna un jānopērk sapuvis trešais golfs, kurš iet arī uz gaisa, to pašu teica arī draudzene, bet nē patika man savs drapaks, turklāt par to cenu, kuru varēju pārdot, labākajā gadījumā dabūtu arī to pašu trešo golfu, bet ni ni Sapratu, ka jāiemet gāze un jābrauc ar smaidu sejā
.
Tad nu tā, auto ir Audi A6 C5 2.8 quattro, teh. pas. rakstīts, ka 1997. gada, bet VIN nr. pārbaudot rāda 1998. gadu, nezinu. Iegādāts tika kādā nejaušā janvāra svētdienā, kad braucot ar tajā brīdī esošo e46 no Latvijas uz vāczemi, viss salūza un tad nu draugs piedāvāja mainīties ar savu mizu. Nu neko, piekritu, par cik steidzami vajadzēja tikt uz Vāciju uz darbu un mašīnā diezgan daudz mantu bija, kuras gribēdams ar lidmašīnu neaizvestu. :lauki: :2maisikartupeļu:
Tad nu te bilde kā izskatījās nākamajā dienā, kad iegādājos un jau biju nonācis laimes zemē.
Nu neko, viss forši, auto tika samērā maz kustināts, jo bija vēl savs darba buss, un darbs no rīta līdz vakaram. Bet tad bija viena nesmuks vakars, kad centos izpalīdzēt savam kolēģim, velkot viņa mizu uz servisu, priekšā izleca buss kādu pusmetru un pa mēmajiem nometa, respektīvi vispār nebija laika nobremzēt, kā rezultātā mazliet sasitu savu.
Te kāda bilde no tā vakara
Bliiiiiiiiiiiiiiiiiding lav
Pēc tā vakara arī gandrīz 2 mēnešus auto nostāvēja pie mājas, jo biju kapeikpisējs un negribēju vest uz servisu taisīt pa dārgo un apdrošinātāji arī pateica, ka esmu vainīgs
Beigu beigās atradu poļus, kas pa 100 kapeikām visu nomainīja, respektivi bija jānomaina tikai kapots, radiators un lampa, kurai stiprinājumi bija kaput. nasing speshal vobšem.
Pēctam jau nolēmu atgriezties Latvijā, kur tagad veiksmīgi esmu atradis darbu un mājvietas. Pagaidām tas auto izskatās nu tāds.
naaaaaaaav man moldingu, jā
Vobšem par pašu auto.
No ekstrām man grūti kaut ko nosaukt, kas būtu kaut kas tāds, kas šādiem modeļiem nav visiem. Gaišs ādas salons, samērā neērts, vismaz uz tāliem ceļojumiem, vai arī man vienkārši mugura no Vācijas ir beigta. Supera fīča ir nestrādajošs kruīzs, it īpaši, ja brauc 2k km no Vācijas pa autobāni. Puselektriskie sēdēkļi vai vispār nav elektriski, elektriski viņi bīdās tikai uz augšu un leju. Tad vēl divzonu(?) klima. Nu tas pa lielam ir viss.
Ak jā, varbūt kāds Rīgā no jūlija līdz augustam bija dzirdējis vai redzējis kā viņam piebrauc blakus vai pabrauc pretī traktors, jeb es.
Bija tā, ka viena gofra bija vienkārši beigta.
Tagad jau viss ir sataisīts un skan 10x labāk nekā iepriekš, bet tāpat jādomā kas cits ar izpūtēju, iepriekšējais saimnieks kaut ko pats tur izgudroja un uzmetināja taisno trubu, kura iepriekš tikai no gofras līdz gala bundulim karājās, tagad vismaz pa vidu ir piemetināts āķīts un viss kūl.
Nu jā, vajadzētu it kā uzrakstīt arī to-do-listu, bet tas ir pārāk garš un pēc bildēm aptuveni var spriest, kas ir jaizdara vizuāli auto, tehniski it kā viss vēl ir labi, drīzumā jaiziet apkope, jāskatās, kas tur labs darīsies, cerams, ka nebūs jāgriežas pie smscredit vai cita sātana
Paldies, ka visu to garo samazgu izlasīji, ceru aizmaukt arī uz kādu mini-meetu un satikt kādu jaunu seju.