Pievienojos karotāju pusē ar gaisa problēmām
Kādas firmas degvielas filtru labāk izvēlēties?
Šo rakstu rediģēja Shnubis: 29 April 2014 - 11:28
Pievienots 29 April 2014 - 10:31
Pievienojos karotāju pusē ar gaisa problēmām
Kādas firmas degvielas filtru labāk izvēlēties?
Šo rakstu rediģēja Shnubis: 29 April 2014 - 11:28
Audi Coupe B3 2.5tdi AEL Quattro k16/k24 6robi A4 B5 FL 1.8TQ LPG
Pievienots 02 May 2014 - 00:26
AUDI A4 QUATTRO 2.5 TDI V6 BDH 180HP powered by JonixAUDI A6 Quattro 2.5 TDI V6 AKE 180HP NOZAGTS!<p>AUDI A4 1.9 TDI AJM 115HP
Pievienots 26 March 2015 - 11:17
Sveiki, Man ir audi A6 v6 2.5 tdi (AKE) 2000 gada universals. Lieta tada,ka masina nostav visu nakti tad nelec. Atgriezu vala sprauslu izdzenu gaisu tad aiziet un visu atlikuso dienu ar paaris stundu atstarpem bez problemam var braukt gan izdarbinat gan iedarbinat un jauda ari viss ir ok un nekas neraustas. Bet tapat no rita kad darbina sajuta tada,ka solkis laga negrib nakt no bakas.
Biju Valka pie dizelista, vins pargaja pari visam atpludem filtram utt uzlika pretvarstus gan atplude gan ienakosaja aiz filtra un tapat rezultats nekads.
UZPILDIJU PILNU BAKU UN LEC BEZ PROBLEMAM KAUT VISU NAKTI NOSTAV. LIDZKO TUVOJAS BAAKAS PUSEI RESPEKTIVI 30 L KKUR, TAD ATKAL VISU NAKTI NOSTAVOT NELEKS. !!
Kur meklet problemu?
Pievienots 26 March 2015 - 11:35
iespējams, ka zemspiediena sūknis, kas atrodas bākā ir nobeidzies. Vinam jāsāk strādāt brīdi, kad ir pus bāka vai mazāk, izskatās, ka viņš nestrādā. Pie vairāk kā pus bākas zemspiediena sūknis nav nepieciešams,
Pievienots 27 March 2015 - 11:07
iespējams, ka zemspiediena sūknis, kas atrodas bākā ir nobeidzies. Vinam jāsāk strādāt brīdi, kad ir pus bāka vai mazāk, izskatās, ka viņš nestrādā. Pie vairāk kā pus bākas zemspiediena sūknis nav nepieciešams,
Vakar iztiriju filtrinu, parbaudiju sukni.. Vis strada , bet sodien nelec tapat.
Pievienots 27 March 2015 - 15:50
Vakar iztiriju filtrinu, parbaudiju sukni.. Vis strada , bet sodien nelec tapat.
Pludiņš sūknim strādā ?
Pievienots 30 March 2015 - 16:12
Pludiņš sūknim strādā ?
karoc izjaucu velreiz baka sukni. Viens savienojums kas iet no bakas apaksas uz sukni likas aizdomigs ka varetu gaisu raut (saliku,vinu kartigak,hermetizeju) un tiesam, tagad masina pielec kaut degviela ir loti maz , bet ne ta ka gribetis, kadas 4-6 sekundes jastarte lai pielektu, kur vel varetu but problema?
Šo rakstu rediģēja asesi: 30 March 2015 - 16:56
Pievienots 30 March 2015 - 17:49
Jāskatās aizdedze un citas lietas. Vari pavērot vai nav gaiss trubā.
Pievienots 31 March 2015 - 14:37
Jāskatās aizdedze un citas lietas. Vari pavērot vai nav gaiss trubā.
No rita man pielec labi,kad uzsilda kvelsveces (6 no rita kad uz darbu braucu). Kad pienak plkst ap 10 no rita kkadas 4 stundas pagajusas .tad vipsar nerada kvelsvecu lammpinu un tad ari ir jagriez taas 5 +- sekundes. Varetu but man kada problema ar releju vai kvelsvecem?? Cik zinu neatkarigi auksts vai silts kvelsvecem tapat ir japiilda sava funkcija mazliet jauzsilsts silta laika??. Varetu but tur problema? Jo kad piestartejas pec tas 5 sekunzu darbinasanas tad ari iznak balti dumi pa izputeju, tas liecina ka degviela isti nespej sadegt startesanas momenta?
Pievienots 31 March 2015 - 14:53
Balti dūmu var būt arī kondensāts. Nē, ja tosola temperatūra ir ok, tad var nesildīt arī kvēlsveces.
Pievienots 31 March 2015 - 15:05
Balti dūmu var būt arī kondensāts. Nē, ja tosola temperatūra ir ok, tad var nesildīt arī kvēlsveces.
Nu pec taam 4 stundam pagajusam motors jau man ir atdzisis nu vismaz dacika rada ka auksts motors.
Savadi ir tas,ka tad kad motors uzsilis tad ari lec bez nekadam problemam, varu darbinat, izdarbinat ,nu vardu sakot kamer motors ir siltrs, vot un tad kad pajiet kadas 4 stundas ka jau mineju,vot tad dabuj griezt kadas 5 sekundes ,lai pielektu. Un interesantakais jau tas,ka no riita kad visu nakti nostav ari vins pielec bez problemam. Vot tiesi taja 4 stundu starpa ir tas moments ,ka negriblekt. Zvaniju vienam privatajam vecim,kurs nemas ar masinam , vins man teica ,ka varetu but ta vaina kvelsveces vai releja.. ta tas var but? Vienkarsi no rita kad starteju pec visas nakts nostavesanas,tad ari jaaa man raadas ka uzsildas kvelsveces un tad ari pielec..
Pievienots 31 March 2015 - 19:10
Nu pec taam 4 stundam pagajusam motors jau man ir atdzisis nu vismaz dacika rada ka auksts motors.
Savadi ir tas,ka tad kad motors uzsilis tad ari lec bez nekadam problemam, varu darbinat, izdarbinat ,nu vardu sakot kamer motors ir siltrs, vot un tad kad pajiet kadas 4 stundas ka jau mineju,vot tad dabuj griezt kadas 5 sekundes ,lai pielektu. Un interesantakais jau tas,ka no riita kad visu nakti nostav ari vins pielec bez problemam. Vot tiesi taja 4 stundu starpa ir tas moments ,ka negriblekt. Zvaniju vienam privatajam vecim,kurs nemas ar masinam , vins man teica ,ka varetu but ta vaina kvelsveces vai releja.. ta tas var but? Vienkarsi no rita kad starteju pec visas nakts nostavesanas,tad ari jaaa man raadas ka uzsildas kvelsveces un tad ari pielec..
Nomaini kvēlsveces un noregulē aizdedzi, man bija tādi pati problēma, vismaz manā variantā tas palīdzēja.
Pievienots 31 March 2015 - 21:24
Sveiki!
Manam Audi 2001g 2.5tdi Q arī ir līdzīga problēma .No rītiem lec ļoti labi, Kad paiet kāda stunda jāgriež starteris kādas 5sek,Tajās 5sek nav nakādas dzīvības pazīmes tad pēkšņi 6 sek pielec momentāli.Tad izdarīiju tā ,ja 2 sek laika nepielec izslēdzu no aizdedzes un vēl reiz startēju un tad notiek brīnumi pielec uz pus-abgrieziena!Kas varētu būt par vainu?
2002g Audi A6 Avant 2.5 TDI Quattro tom
Pievienots 08 January 2016 - 20:27
AUDI A6 Avant quattro 2006 2.7TDI V6 163hp / Powered By Jonix
AUDI A4 Avant 1999 1.9TDI 110hp / TDR
Pievienots 15 March 2018 - 17:39
Paceļu tēmu uz augšu!
ta tad , problēma ar Audi a6 2,5tdi Ake Quattro , Nomainiju augspiedienu sukni , baka nomainiju suknis , un pielaist nevar vispar. Diagnostika rada , tik ši kļuda , kuras sen bija kļūdas.
Ww Golf 2 - Krūmu braukšanai.
Chiptunning- Kess v2.
Pievienots 16 March 2018 - 06:27
Augstspiediena sūknis "jāpiešuj" mašīnas vadībai.
Pievienots 27 August 2018 - 15:53
Pievienots 28 August 2018 - 09:35
Pievienots 28 August 2018 - 12:01
Pievienots 16 January 2019 - 21:32
Sveiki,
Pievienots 25 January 2019 - 20:12
Šo rakstu rediģēja Vmpro@inbox.lv: 25 January 2019 - 20:14
Pievienots 25 January 2019 - 20:15
Kādas vēl farsunkas? Mums te jauns spečuks skatos uzradies
Suportus skaties, baigi velk uz tiem.....
Tas, ka ir el. sprauslas kļūda, tā ir pierasta lieta šiem dzinējiem, ne jau tādēļ noslāpa auto. Ar to kļūdu citi brauc gadiem, tik cik momentu nevar noregulēt. Noslāpa, jo tipa nav degvielas. Vai nu galīgi vai nu zem pusbākas. Pielej kārtīgi soļķi, atgaiso sistēmu un auto rūks. Tad jātiek ar laiku skaidrībā kur tā degviela pazuda. Vai nu tu izbrauci sausu līdz putām, nevarot noteikt cik tev ir, vai arī bākas sūknim pizda spārniem un kā pusbāka tā slāpst nost. Ar pilnu var braukt.
Optimisms = nepietiekams informācijas daudzums
MXR BARTERI (B3,B4,B5,C4,C5,Allroad C5)
Pievienots 26 January 2019 - 12:24
Kārtīgi izlasi ko es uzrakstīju. Pēc tam runa.Kādas vēl farsunkas?
Mums te jauns spečuks skatos uzradies
Suportus skaties, baigi velk uz tiem.....
Tas, ka ir el. sprauslas kļūda, tā ir pierasta lieta šiem dzinējiem, ne jau tādēļ noslāpa auto. Ar to kļūdu citi brauc gadiem, tik cik momentu nevar noregulēt. Noslāpa, jo tipa nav degvielas. Vai nu galīgi vai nu zem pusbākas. Pielej kārtīgi soļķi, atgaiso sistēmu un auto rūks. Tad jātiek ar laiku skaidrībā kur tā degviela pazuda. Vai nu tu izbrauci sausu līdz putām, nevarot noteikt cik tev ir, vai arī bākas sūknim pizda spārniem un kā pusbāka tā slāpst nost. Ar pilnu var braukt.
Šo rakstu rediģēja Vmpro@inbox.lv: 26 January 2019 - 12:27
Pievienots 26 January 2019 - 17:50
Optimisms = nepietiekams informācijas daudzums
MXR BARTERI (B3,B4,B5,C4,C5,Allroad C5)
Pievienots 26 January 2019 - 19:57
Kārtīgi izlasi ko es uzrakstīju. Pēc tam runa.
Netaisi sev kaunu un netaisi karu ar MXR, tāpat zaudēsi
Ceška Tdeška
Pievienots 06 February 2019 - 17:39
0 biedri(s), 0 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)