Sveiki!
Jau kādu laiku manā uzmanības lokā ir parādījušies 2005-2007 A4, tieši ar šiem ekonomiskajiem 2.0 tdi. Nekad nav bijis tdi, jo kad tika meklēts tagadējais c4, 8 gadus atpakaļ, bija traģisks skats uz viņiem, vai nu būda mīcīta, vai nu motors nodzīts. tāpēc arī tika iegādāts benzīns, ilgi meklēts, taisns, ar vienādām spraugām starp durvīm, spārniem, bet ir pienācis laiks, kad vajag kaut ko pamainīt, jo patēriņš neapmierina, itkā jau forši iet, bet 10-12l pa pilsētu nav tik patīkami.
Tāpēc jau kādu laiku braucu un skatos A4, tieši interesē s-line, jo parastais no ārienes nav tik pievilcīgs.
Esmu jau pāris apskatījis, un tālāk par bundžas izpēti neesmu ticis, jo visi ir jau bijuši sisti, vai tiešām tik mazas izredzes dabūt šādu nemīcītu Latvijā ?
Mani interesē Jūsu viedoklis par šo motoru, kādi niķi viņiem ir? cik liels resurs ? tad nākamais ir par kārbām, jo esmu redzējis trīs versijas, 6niece manuālā/automāts un 7niece automāts. Vai tie automāti baigi nebirst nost ? braukāt sanāks vairāk pa pilsētu.
atšķirības starp 140 un 170zs modeļiem?