Pālekt uz saturu

Foto

Jautājumu Kaste 3

• Please log in to reply
51183 atbildes uz šo tēmu

#1171 Triton

Triton
  • Lietotājs
  • 738 raksti
  • Dzimums:Vīrietis
  • Dzīvesvieta:Alūksne-Rīga
  • Intereses:Audi & Muzic

Pievienots 12 July 2010 - 22:02

remontēt to 2.3 10V ir pilnīgs idiotisms. http://www.audi-style.lv/forum/public/st... nav jēgas. nopērc citu pa 50ls un brauc bēdu nezinādams. pie tam par remonta cenu varēsi vēl rezervei vienu paņemt, ja nu kas. būtībā nav nobraucami.
2.3 20V vajadzēs arī vadus savilkt. ja nu kas, tad varu to izdarīt. http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Kaross varētu paskaidrot sīkāk kāpēc remontēt 2.3 10v ir glupi? Man rezervei nevajag vairāk ,jo šis ir pēdejais auto ar 2.3 e motoru. Ņemšu vērā pa vadu vilkšanu!Ievietotais attēls Un tas ka šie motori 2.3 10v ir nenobraucami arī esmu dirdējis,tikai man kautkā ir nepaveicies.

Viņš grib atstāt vadus + pārējo no esošā, būs vairāki nezināmie, piemēram degvielas barošana, maybe arī sadalītāja stiprināšana, iespējamās metkas, kā arī vai to kluci pat pēc teorijas iespējams nobarot ar mehānisko šprici, bet neesmu jaucis, līdz ar to nav konkrēta viedokļa

Tieši tu mani saprati pareizi! Lasot šo uz 2.3 20v apetīte sāk pāriet,pārāk liels čakars!Ievietotais attēls

#1172 Kalnz

Kalnz
  • Lietotājs
  • 921 raksti
  • Dzīvesvieta:Riga

Pievienots 12 July 2010 - 22:04

Vai no Audi Coupe (B3/B4) der atsperes uz Audi Cabrio?!

#1173 andzha

andzha
  • Moderators
  • 9924 raksti
  • Dzīvesvieta:Valmiera
  • Intereses:Nodarīt TO skaisti..

Pievienots 12 July 2010 - 22:22

Kaross varētu paskaidrot sīkāk kāpēc remontēt 2.3 10v ir glupi? Man rezervei nevajag vairāk ,jo šis ir pēdejais auto ar 2.3 e motoru. Ņemšu vērā pa vadu vilkšanu!http://www.audi-style.lv/forum/public/st... Un tas ka šie motori 2.3 10v ir nenobraucami arī esmu dirdējis,tikai man kautkā ir nepaveicies.

Tieši tu mani saprati pareizi! Lasot šo uz 2.3 20v apetīte sāk pāriet,pārāk liels čakars!http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Nu ja piekrīti līdz Rīgai izbraukt vai vēl kādu gabaliņu, gan jau atrastos piedāvājumi

Audi 80 B4 2.3 1.9TDI  -->Audi A6 C5 1.9 TDI -->Audi A6 4F 2.0 tdi

Audi A6 C4 1.9 TDI --> Audi A4 B5 1.9 tdi

Audi 80 B3 under construction..

#1174 Lāčuks

Lāčuks
  • Lietotājs
  • 5226 raksti
  • Dzīvesvieta:Ādaži,Alderi

Pievienots 12 July 2010 - 22:25

priekša toč der! pakaļa man liekas ka ar der...

..........

#1175 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti
  • Dzīvesvieta:Alūksne- Jelgava
  • Intereses:Auto (audi), moto un, protams, daiļās dāmas!

Pievienots 12 July 2010 - 22:41

Kā arī- kur 98.g 323F lazdai (BJ laikam, tjipa tā kas pēc gadiem uz augšu) meklēt diagnostikas štekeri?
P.S. Jautājums nav pa audi tēmu, bet ir vajadzība palīdzēt koļēgam

nū, man liekas, ka kkur pie aķīša jābūt kastītei, kur tā ligzda dzīvojas... :nez:
Mazās devās alkohols ir nekaitīgs jebkādos daudzumos.

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#1176 Triton

Triton
  • Lietotājs
  • 738 raksti

Pievienots 12 July 2010 - 22:54

Nu ja piekrīti līdz Rīgai izbraukt vai vēl kādu gabaliņu, gan jau atrastos piedāvājumi

Nu uz Rīgas pusi es braukāju bieži vismaz 3 reiz mēn. Nu bet man kautkā nav ticības saviem spēkiem atpazīt labu motoru, kurš piemēram jau ir nomontēts. Ko tu tur vari pateikt kādā stāvokli šis ir. Pārdevējs vienmēr teiks ka motors kuru šis pārdod ir noņemts no ejoša auto un ir ideālā stāvoklī!Ievietotais attēls Tad nu es būšu nopircis motoru kas maksā teiksim 50ls,jaieliek jau viņš arī ir savā auto kas atkal maksās servisā savus vismaz atkal 50ls. Pašam laika toch nav jo jāstrādā vismaz 12h dienā. Un tā visu savelkot kopā neko lētāk jau nesanāks kā uztaisīt vienreiz mūža kapitālo remontu esošajam un kādu laiku vel pabraukt. Var jau būt ka es esmu iespītējies un uz glupību parakstos! Katrāziņā visiem paldies pa komentu! Vienīgi gribētu kaross viedokli dzirdēt kāpēc glupi ir taisīt 2.3 10v dzinēju. Protams arī citu domas būs jauki uzklausīt.

#1177 Kaross

Kaross
  • No foruma izraidītie
  • 3034 raksti

Pievienots 12 July 2010 - 23:53

beidz! nav jau tik briesmigi šajā valsti. :D varbūtība, ka tev iesmērēs sliktu motoru ir ļoti maza. nav jau tik slikti tie šrotisti.
bet nu domāju, ka glupi, jo to motoru pa 50ls mierigi var dabūt. nav jēgas viņā iegrūst vismaz 150ls, jo par zemāku summu neticu, ka tur kas prātīgs sanāk. esmu to motoru remontējis. lieka naudas izmešana. to motoru nomainīt var dienas laikā. bez problēmām. es domāju, ka argumenti ir pietiekoši, kaut arī tas ir tavā paša ziņā.

#1178 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 13 July 2010 - 00:10

beidz! nav jau tik briesmigi šajā valsti. http://www.audi-style.lv/forum/public/st... varbūtība, ka tev iesmērēs sliktu motoru ir ļoti maza. nav jau tik slikti tie šrotisti.
bet nu domāju, ka glupi, jo to motoru pa 50ls mierigi var dabūt. nav jēgas viņā iegrūst vismaz 150ls, jo par zemāku summu neticu, ka tur kas prātīgs sanāk. esmu to motoru remontējis. lieka naudas izmešana. to motoru nomainīt var dienas laikā. bez problēmām. es domāju, ka argumenti ir pietiekoši, kaut arī tas ir tavā paša ziņā.

+ 1
Viena lieta, ja tam "jaunajam" dzinējam uzreiz samainīt blīves un blīvslēgus- tas jau pa skādi nenāktu... Bet remontējot cipars tiešām labs saskrien, plus tas, ka pats tu netaisīsi, bet dzīsi uz servi- vēl šiem kāposts jābleķo.. :P Nemeklē motoru šrotos, bet no rokām; varbūt tepat, stailā kādam ir ko piedāvāt- būs stipri lētāk, nekā šrotos. Turklāt, ja potenciālais dzinējs atrastos vēl autiņā, tad varētu samērīt kompresiju- ja ir laba un puslīdz vienāda pa cilindriem (atšķirība ne lielāka par 1Bar), tad simt punkti, to dzinēju var ņemt. Un vēl... vai tad tev brīvdienu nemaz nav?? Vienu dienu aizbrauc pēc dzinēja un saliec visas gumijas jaunas; citā dienā paņem pats un nomaini. Nekas jau traks nav, uzliec čaļiem aliņus (lai ir kas skatās kā tu strādā un dumi komentē :D ), lai ir kas palīdz izcelt veco motoru un iecelt jauno (ja ir vinča mājās, tad pavisam labi). Pats, tak, zini, kurā virzienā jāgriež skrūves- gan jau tiksi pats galā un vēl kāpostu saekonomēsi! :) tik motora nomaiņai atvēli divas dienas labāk, jo tik veciem autiņiem vienmēr atrodas, kam salūzt vai kas jau ir salūzis- zakon podlosķi- saka krievi... :D

Nu, izsacīju savu viedokli, sen tik daudz nebiju rakstījis- laikam, aliņš dod tādu kā dopingu..... :crazy: :D

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#1179 Triton

Triton
  • Lietotājs
  • 738 raksti

Pievienots 13 July 2010 - 05:05

Paldies visiem kas palīdzēja ar padomu! Apmēram uz tādu naudas ziedošanu arī biju domājis iekš sava auto motora. Skatīšos,ja nu būtu tiešām labs dzinējs kādam uzrakstat man uz PM.Ievietotais attēls

#1180 andzha

andzha
  • Moderators
  • 9924 raksti
  • Intereses:Nodarīt TO skaisti..

Pievienots 13 July 2010 - 07:06

Nu re, beidzot pārliecinājām :)

Šorīt konstatēju iespējamu šaizi ar sajūgu- lēnām atlaižot pedāli vienā brīdī mašīna tā kā nolēkā nedaudz. Diska beigu sākums? Ja tā, tad cik ir variāciju diskam pie 5cyl motora B4 kuzovā, kārba original, pēc koda AXG, vārdu sakot, viss standarts :)

Šo rakstu rediģēja andzha: 13 July 2010 - 07:07

Audi 80 B4 2.3 1.9TDI  -->Audi A6 C5 1.9 TDI -->Audi A6 4F 2.0 tdi

Audi A6 C4 1.9 TDI --> Audi A4 B5 1.9 tdi

Audi 80 B3 under construction..

#1181 Kalnz

Kalnz
  • Lietotājs
  • 921 raksti

Pievienots 13 July 2010 - 07:16

Vai no Audi Coupe (B3/B4) der atsperes uz Audi Cabrio?!

Kāds zin pa 100% ?

#1182 hofmann

hofmann
  • Lietotājs
  • 1024 raksti
  • Dzīvesvieta:Rīga
  • Intereses:Audi,Saab

Pievienots 13 July 2010 - 09:09

Nu re, beidzot pārliecinājām http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Šorīt konstatēju iespējamu šaizi ar sajūgu- lēnām atlaižot pedāli vienā brīdī mašīna tā kā nolēkā nedaudz. Diska beigu sākums? Ja tā, tad cik ir variāciju diskam pie 5cyl motora B4 kuzovā, kārba original, pēc koda AXG, vārdu sakot, viss standarts http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Nolēkā dēļ beigta kurvja. Izskatās ka īpaši variantu nav-vismaz 2.3 motoram

Sajūga komplekts
SACHS
Zobu skaits: 23
Diametrs [mm]: 228
Saab 9-5 AERO

#1183 iynx

iynx
  • Lietotājs
  • 1130 raksti

Pievienots 13 July 2010 - 09:28

Cik A ģenerators nāk orģinali B4 1.9tdi 1994 gada ??

#1184 Stolbovs

Stolbovs
  • Lietotājs
  • 1565 raksti

Pievienots 13 July 2010 - 12:32

A100 C3 Avant. Uzlikts bamperis no A200 ar lukturu apskalotājiem. Var tiem prosta pievienot trubiņu no vējstikla apskalošanai domātā bačoka? Tolks būs? Negribu, lai skatē izbāž dēļ nedarbojošas lukturu apčurāšanas.

#1185 Val

Val
  • Administrators
  • 12020 raksti

Pievienots 13 July 2010 - 13:35

Tiem vajag lielāku spiedienu un sūkni. Meklē bačoku ar 2 gab. sūkņiem. Vismaz typ85 tā ir.
:arrow: Pārdodu S4/C4/B5/V8 un citas vecu krabju detaļas
:arrow: Pārdodu diagnostikas kabeli kopā ar VCDS (VAG-COM) un 2x2 pāreju.
:arrow: B5-B6, C4-C5 OEM radio pin kodu atgūšana: RNS-D, RNS-E, Concert, Chorus utt. PM

audi 80 b2 5vt gte quattro
audi a4 b5 1.9tdi fl fwd

#1186 Puika

Puika
  • Lietotājs
  • 790 raksti
  • Intereses:Das auto

Pievienots 13 July 2010 - 13:41

Tiem vajag lielāku spiedienu un sūkni. Meklē bačoku ar 2 gab. sūkņiem. Vismaz typ85 tā ir.

typ85 A80 un typ85 Coupe tādi arī ir :)

You need only two tools. WD-40 and duct tape. If it doesn't move and it should, use WD-40. If it moves and shouldn't, use the tape.
Problēma ir nevis ar manu domāšanu, bet gan ar Tavu uztveri!!!
Lettinsh

#1187 wolfenstein

wolfenstein
  • Moderators
  • 2280 raksti

Pievienots 13 July 2010 - 14:33

ka to suu...da priekshbamperu dabuut nost no 80_taa burbulja(skruuvju vietas neredzu)?

#1188 Gachss

Gachss
  • Lietotājs
  • 420 raksti
  • Dzīvesvieta:Baltinava

Pievienots 13 July 2010 - 14:46

Cik A ģenerators nāk orģinali B4 1.9tdi 1994 gada ??

vai tik nebij ap 70A

#1189 Jonix

Jonix
  • Root Admin
  • 6315 raksti
  • Dzīvesvieta:RG20
  • Intereses:AUDI
    Chiptuning
    Dzinēju vadības bloki

Pievienots 13 July 2010 - 14:56

manam ir 120A

usbr2.png

Audi, VW, Toyota, Lexus, BMW, Volvo, MB, Opel, Seat, Skoda, Saab, Renault, Peugeot, Citroen etc.
INDIVIDUĀLS CHIPTUNING | REGULĒŠANA AUTOSERVISS | IMMO OFF | DIAGNOSTIKA

Saziņai:

29861891 (9:00-19:00)

Facebook.com/Remap.lv

Remap.lv

#1190 Val

Val
  • Administrators
  • 12020 raksti

Pievienots 13 July 2010 - 15:02

ka to suu...da priekshbamperu dabuut nost no 80_taa burbulja(skruuvju vietas neredzu)?

vertikāli no apakšas skrūves. skaties starp bampera resti. to gan jau jāņem pirms tam nost.
:arrow: Pārdodu S4/C4/B5/V8 un citas vecu krabju detaļas
:arrow: Pārdodu diagnostikas kabeli kopā ar VCDS (VAG-COM) un 2x2 pāreju.
:arrow: B5-B6, C4-C5 OEM radio pin kodu atgūšana: RNS-D, RNS-E, Concert, Chorus utt. PM

audi 80 b2 5vt gte quattro
audi a4 b5 1.9tdi fl fwd

#1191 aicis2525

aicis2525
  • Lietotājs
  • 921 raksti
  • Dzīvesvieta:Jelgava

Pievienots 13 July 2010 - 21:17

Kads nezin vai 2.3 20v 7a atskiras motora paduskas no 2.2 20vt ann?

neviens nezin?
Unversālā ekskavatora,ķēžu ekskavātora,pašizgāzēja pakalpojumi.Dīķu un būvbedru rakšana.Sniega tirišana-izvešana.Smilts,grants,melnzemes un šķembu piegāde. T 29735405

#1192 skolnieks

skolnieks
  • Lietotājs
  • 772 raksti
  • Dzīvesvieta:Murjāņi, Loja

Pievienots 13 July 2010 - 22:14

Šodein gāju TA kupejniekam lapā ielika 1 - bojāts VIN nummurs, a kas var būt nakamais varbūt lidz nakamai TA tas VIN bus pilniba izdrupis ??

#1193 IvarsV

IvarsV
  • Lietotājs
  • 4323 raksti

Pievienots 14 July 2010 - 09:31

Vai kāds varētu pateikt pakaļējo suportu vadīklu kodu? Visos vaikalos saka, ka vajag paraugu. Ja noņemu nost paraugu, tad palieku bez mašīnas un uz veikalu netieku.
Auto Audi A6C4 1996. gads (septembris) 2.5tdi AEL, tomāts, priekšpiedziņa.

#1194 Mairiz

Mairiz
  • Lietotājs
  • 8043 raksti
  • Dzīvesvieta:Vecpiebalgas Novads
  • Intereses:R5
    20VT
    quattro

Pievienots 14 July 2010 - 09:53

Vai kāds varētu pateikt pakaļējo suportu vadīklu kodu? Visos vaikalos saka, ka vajag paraugu. Ja noņemu nost paraugu, tad palieku bez mašīnas un uz veikalu netieku.
Auto Audi A6C4 1996. gads (septembris) 2.5tdi AEL, tomāts, priekšpiedziņa.

Da ko viņi tur lej, FWD ir tik viens variants. Tāds pats kā C3 A100, A200 un C4 A100.

Toyota LC120 3.0

Audi S8 quattro 4.2

Audi Cabrio 2.2 20VT

Audi B3 quattro 2.2 20VT

Audi B2 quattro 2.5 20VT

#1195 IvarsV

IvarsV
  • Lietotājs
  • 4323 raksti

Pievienots 14 July 2010 - 10:13

Da ko viņi tur lej, FWD ir tik viens variants. Tāds pats kā C3 A100, A200 un C4 A100.

Tā jau man likās, ka ir tikai viens variants. Stāsti cik gribi tiem večiem aiz letes - visi kā viens čīkst, lai nesu paraugu. Tāpēc gribu dabūt oriģināldetaļas numuru, lai meklē pēc tā. Maitas Audi Centrā arī numuru pateikt nevar - piedāvā tikai kopā ar skavu, bet pa 50Ls/kompl. pirkt galīgi rokas neceļas.
Varbūt kāds var piedāvāt lietotu vadīklu no FWD, ko es varētu aizvest uz bodi parādīt..?

Šo rakstu rediģēja AAE: 14 July 2010 - 10:13

#1196 personall

personall
  • Lietotājs
  • 155 raksti
  • Dzīvesvieta:Baldone

Pievienots 15 July 2010 - 13:46

Ievietotais attēls
Gribu pats pieregulēt sūkni 2.5Tdi R5. Mikrometrs man ir, bet pārējo vajadzēs uzvirpot. Jautājums par pagarinājumu, kas skrūvējas klāt mikrometram, kāds viņam ir gals(pie sūkņa)? Spics?

Volvo 2001-2007 latviešu/angļu valodas uzstādīšana 15 minūšu laikā(30euro) , nobraukuma koriģēšana, Volvo mērinstrumentu paneļu remonts(apmaiņa).

#1197 Pinguin

Pinguin
  • Lietotājs
  • 2573 raksti
  • Dzīvesvieta:Iecava 29122884
  • Intereses:quattro

Pievienots 15 July 2010 - 13:59

man speciala pagarinataja nav, tapec kā pagarinājumu "ieskrūvēju" ap 1 mm resnuma kapara drāts gabaliņu. ap 0,5-1 cm garu.

Šodein gāju TA kupejniekam lapā ielika 1 - bojāts VIN nummurs, a kas var būt nakamais varbūt lidz nakamai TA tas VIN bus pilniba izdrupis ??

ideāli - kad galīgi vairs nevar salasīt, tad tehniskaja talona ieraksta "VIN nav salasāms - nolasīt no plaksnītes" tipa tavo. Un tad skatas tikai alumīnija plaksni kas ir labaja pusē pie spārna.
No ta brīža var mainīt bundžas pēc sirds patikas ;)
A90TQ

#1198 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 15 July 2010 - 14:06

Tā jau man likās, ka ir tikai viens variants. Stāsti cik gribi tiem večiem aiz letes - visi kā viens čīkst, lai nesu paraugu. Tāpēc gribu dabūt oriģināldetaļas numuru, lai meklē pēc tā. Maitas Audi Centrā arī numuru pateikt nevar - piedāvā tikai kopā ar skavu, bet pa 50Ls/kompl. pirkt galīgi rokas neceļas.
Varbūt kāds var piedāvāt lietotu vadīklu no FWD, ko es varētu aizvest uz bodi parādīt..?

bieži vien viņi tā dara- vai nu duraki vai vnk grib pačakarēt cilvēkam smadzenes... Reiz gan es viņus pārmācīju: pirms trim gadiem strādāju vienā autocentrā par motoristu. Reiz mainu eļļu, neatceros vairs kas tas bija par auto, bet viennozīmīgi kaut kāds ļoti izplatīts.. tad nu bridu uz servisa veikaliņu prasīt, lai dod man filtru tādam un tādam autiņam, bet šie pat īpaši neieklausoties saka, ka vajagot paraugu. Tā, starp citu, notika pirms tam ļoti bieži... Es atkal pretī, ka šādam autiņam, ar šādu dzinēju ir tikai viens variants filtriem- nē, vajaga paraugu... :crazy: mani tas tik ļoti izbesīja, ka aizgāju līdz autiņam, paņēmu eļļām notecējušo filtru , atnesu pie šiem un tādu EĻĻAINU nosviedu šiem uz letes- še jums paraugs! :lol: Jums vajadzētu redzēt šo reakciju... :happy: Kopš tā laika viņi man prasīja paraugus tikai tad, kad tas tiešām bija nepieciešams... :)

Tas tā, mazs offt...

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#1199 Robin

Robin
  • Lietotājs
  • 2128 raksti

Pievienots 15 July 2010 - 19:32

A100 C3 Avant. Uzlikts bamperis no A200 ar lukturu apskalotājiem. Var tiem prosta pievienot trubiņu no vējstikla apskalošanai domātā bačoka? Tolks būs? Negribu, lai skatē izbāž dēļ nedarbojošas lukturu apčurāšanas.

uz to neviens neskataas ;)

die kraft der 4 ringe

#1200 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 16 July 2010 - 18:09

Kurā aizdedzes atslēgas pozīcijā būtu jāstrādā elektriskajiem logiem? 89.g. cigārs. Vai tad nav jau otrajā pozīcijā jāsāk strādāt? Manējam sāk tikai trešajā.. tāpēc dikti kaitina, ka ja gribi aizvērt/atvērt lgus, tad jāslēdz iekšā aizdedze. Šitais viss ir tikai tad, kad motors noslāpēts un vadītāja durvis ir virinātas. Ja tikko noslāpē motoru (aizdedzes atslēga 1ajā pozīcijā), tad logus var virināt, kamēr logu relejs neatslēdzas vai arī, kamēr durvis neattaisi un neaiztaisi- tātad, viss ok!

Labojums... laikam tomēr strādā manam uz otro pozīciju, bet tā otrā pozīcija jāmeklē galīgā d.... :P Pašā aizdedzes mehānismā nenāk gadījumā fiksatori priekš pozīcijām? Ja nāk, tad moš kāds ir jaucis atslēgas mehānismu ārā; es tur pačakarējos, bet nevarēju saprast... Liekas, ka tā melnā plastmasas micīti jānoraun, bet jau divus skruģus salocīju- cieta maita un nost līst nemaz negrib... :grr:

Audi 100 C4 Avant, 2.8

2 Lietotāji(s) lasa šo tēmu

0 biedri(s), 2 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)