Pālekt uz saturu

Foto

Jautājumu Kaste 3

• Please log in to reply
51183 atbildes uz šo tēmu

#691 Vanish

Vanish
  • Lietotājs
  • 132 raksti
  • Dzimums:Vīrietis
  • Intereses:20V

Pievienots 28 May 2010 - 08:54

Par cik esmu nopakojis kupejai grīdu, tad tagad gribēju uzzināt par kautkādiem materiāliem, kas uzsūktu/absorbētu mitrumu. Doma vienkārši izbārstīt/samest pa virsu filčam un tad grīdas "paklāju" pa virsu. Varbūt kāds var ieteikt kautko ? :svilpo:

20V

#692 V.I.P.

V.I.P.
  • Lietotājs
  • 221 raksti

Pievienots 28 May 2010 - 11:09

Kur B4 kupejai un S2 ir oriģinālās krāsas kods redzams uz virsbūves?
Izvērtās diskusija, un vajag salīdzināt. :)

Paldies ;)

being a better driver is not an unfair advantage...

#693 IvarsV

IvarsV
  • Lietotājs
  • 4323 raksti

Pievienots 28 May 2010 - 13:44

Bagāžniekā pie rezerves riteņa uz uzlīmes.
Vēl netā ir visādi dekoderi, kas pēc VIN numura visu aprīkojumu parāda (ETKā arī šis pakalpojums ir)

#694 audi4fun

audi4fun
  • Lietotājs
  • 3032 raksti

Pievienots 28 May 2010 - 15:05

lai A4 B7 nomainītu pults bateriju ir jaadara kas? Negribās neko salauzt...peec tam pieprogrammēšana?

PS. vajag dariit, nevis jautaat...atspiež, nomaina un viss :crazy:

Šo rakstu rediģēja audi4fun: 28 May 2010 - 15:27

audiScars.lv
Neste Oil, MPM Oil un North Sea Lubricants pārstāvis Latvijā MEXXIN.com

Audi RS4 B5 Goodwood Green & Brilliant Black

#695 Kaross

Kaross
  • No foruma izraidītie
  • 3034 raksti

Pievienots 28 May 2010 - 15:23

nevajag programmēt ja nomaini pāris sekundēs pašu bateriju. :crazy:

#696 skrachs

skrachs
  • Lietotājs
  • 474 raksti
  • Dzīvesvieta:Valmiera - Rencēni

Pievienots 28 May 2010 - 17:17

Kas šitas pa erroriņu. nodzēsu vecās kļūdas, pēc tam pārbaudīju un uzradās šitas.
65535 - Internal Control Module Memory Error
33-00 - Resistance too Low

Audi 80 B4 2.0E ABK 1992

Audi A4 B5 avant facelift 1.8 ARG 2000
VW Passat Variant B7 2.0D 2012
VAZ Forums

Virtuves iekārtas

#697 RolandsK

RolandsK
  • Lietotājs
  • 619 raksti
  • Dzīvesvieta:Rīga
  • Intereses:Auto, moto, elektrība

Pievienots 28 May 2010 - 17:24

65535 - Internal Control Module Memory Error
33-00 - Resistance too Low

Te kaut kas nedaudz: kļūdu datubāze
OOOO 80 Avant B4 2.0 ABK

#698 kasparucis

kasparucis
  • Lietotājs
  • 3118 raksti
  • Dzīvesvieta:Salaspils
  • Intereses:Kosmossss

Pievienots 28 May 2010 - 20:53

fot fuck. Uzliku kārbu izrādās sinhra beigta. Cik maksā remonts kārbai Quttro 2.5 tdi 6 robu.?? Cik maksā sinhronizātori? Ja šķeļ pušu,tad pārējos ar mainīt vai vienu tik,nesanaks,ka pēc brīža vēl kāds aizlido pie dieviem. kam ir pieredze pēc pārjaukšanas nesāk čakarēties arī pārējie robi drīz vien?

#699 V.I.P.

V.I.P.
  • Lietotājs
  • 221 raksti

Pievienots 28 May 2010 - 23:44

Bagāžniekā pie rezerves riteņa uz uzlīmes.
Vēl netā ir visādi dekoderi, kas pēc VIN numura visu aprīkojumu parāda (ETKā arī šis pakalpojums ir)

Man viss ar original bagāžnieka audumu nosegts, nav vietas uzliimeem. :)

Iemet, lūdzu, linku, kur var pēc vin noteikt.

being a better driver is not an unfair advantage...

#700 Bursali

Bursali
  • Nepieredzējis lietotājs
  • 3 raksti

Pievienots 29 May 2010 - 08:01

Labdien! Vai var kāds pakomentēt šādu lietu. Auto nav Audi, ir parasts četru cilindru dzinējs ar turbīnu. Problēma ir, ka dzinējs tukšgaitā reizēm nedaudz noraustās, nedaudz staigā apgriezieni, reizēm nav jaudas. Esmu bijis divas reizes diagnostikā. Pirmajā reizē dators uzrādīja kļūdu par kloķvārpstas stāvokļa devēju. Pasūtīju devēju no e-bay, nomainīju, bet nekas nemainījās, visas vainas palika. Aizbraucu vēlreiz uz diagnostiku, diagnostiķis teica, ka joprojām esot tāpati kļūda un devējs no e-bay esot nekam nederīgs. Tad es pasūtīju oriģinālo BOSCH devēju, vakar nomainīju bet nekādu izmaiņu dzinēja darbībā, kā raustijās tukšgaitā, tā raustās. Tātad jautājums ir, ar ko var būt saistīta kļūda par kloķvārpstas stāvokļa devēju, uz ko vēl var attiekties šī kļūda? Paldies.

#701 personall

personall
  • Lietotājs
  • 155 raksti
  • Dzīvesvieta:Baldone

Pievienots 29 May 2010 - 08:20

Ielēju savam Volvo S80 2.5Tdi R5 eļļu sintētiku 5W40 un tagad, kad autiņš dienu nostāvējis, tad palaižot tikai pēc kādām 5sekundēm beidz klabēt hidroliskie kompensatori un izdziest eļļas lampiņa. Man mazliet tas sāk uztraukt. Tas taču nav normāli? Kā Jums ir? PS. man viņš pielec no pirmā apgrieziena

Paldies Muxa'm par Bosch eļļas filtru, tagad pēc 2sekundēm lampiņa izdziest Ievietotais attēls

Volvo 2001-2007 latviešu/angļu valodas uzstādīšana 15 minūšu laikā(30euro) , nobraukuma koriģēšana, Volvo mērinstrumentu paneļu remonts(apmaiņa).

#702 Source

Source
  • Moderators
  • 4458 raksti

Pievienots 29 May 2010 - 09:39

Paldies Muxa'm par Bosch eļļas filtru, tagad pēc 2sekundēm lampiņa izdziest http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Kas Tev bija pirms tam p filtru?

S4 = 2226cm3 20V turbo quattro

Source

#703 personall

personall
  • Lietotājs
  • 155 raksti
  • Dzīvesvieta:Baldone

Pievienots 29 May 2010 - 10:43

Kas Tev bija pirms tam p filtru?

Clean-Filters, bet izrādās, ka viņš man izmaksāja ar PVN tikai 4.17ls, tur jau nekā laba nemaz nevar būt Ievietotais attēls

Volvo 2001-2007 latviešu/angļu valodas uzstādīšana 15 minūšu laikā(30euro) , nobraukuma koriģēšana, Volvo mērinstrumentu paneļu remonts(apmaiņa).

#704 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti
  • Dzīvesvieta:Alūksne- Jelgava
  • Intereses:Auto (audi), moto un, protams, daiļās dāmas!

Pievienots 29 May 2010 - 13:38

Labdien! Vai var kāds pakomentēt šādu lietu. Auto nav Audi, ir parasts četru cilindru dzinējs ar turbīnu. Problēma ir, ka dzinējs tukšgaitā reizēm nedaudz noraustās, nedaudz staigā apgriezieni, reizēm nav jaudas. Esmu bijis divas reizes diagnostikā. Pirmajā reizē dators uzrādīja kļūdu par kloķvārpstas stāvokļa devēju. Pasūtīju devēju no e-bay, nomainīju, bet nekas nemainījās, visas vainas palika. Aizbraucu vēlreiz uz diagnostiku, diagnostiķis teica, ka joprojām esot tāpati kļūda un devējs no e-bay esot nekam nederīgs. Tad es pasūtīju oriģinālo BOSCH devēju, vakar nomainīju bet nekādu izmaiņu dzinēja darbībā, kā raustijās tukšgaitā, tā raustās. Tātad jautājums ir, ar ko var būt saistīta kļūda par kloķvārpstas stāvokļa devēju, uz ko vēl var attiekties šī kļūda? Paldies.

Labāk tomēr pasaki, kas pa mašīnu! :crazy: un kura gada?

Šo rakstu rediģēja axel182: 29 May 2010 - 13:38

Mazās devās alkohols ir nekaitīgs jebkādos daudzumos.

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#705 Bursali

Bursali
  • 3 raksti

Pievienots 29 May 2010 - 13:41

Lancia Kappa coupe 1997 gada.

#706 Jonix

Jonix
  • Root Admin
  • 6315 raksti
  • Dzīvesvieta:RG20
  • Intereses:AUDI
    Chiptuning
    Dzinēju vadības bloki

Pievienots 29 May 2010 - 13:47

Kur atrodas elektrisko logu vadības bloks Audi 80 b4? Nav kaut kur vadītāja pusē? Kāds tas vispār vizuāli izskatās?

vadītāja pusē pie kājām. No citiem relejiem atšķiras ar to, ka ir 2x lielāks - tā kā 2 releji kopā salikti

fot fuck. Uzliku kārbu izrādās sinhra beigta. Cik maksā remonts kārbai Quttro 2.5 tdi 6 robu.???? Cik maksā sinhronizātori??? Ja šķeļ pušu,tad pārējos ar mainīt vai vienu tik,nesanaks,ka pēc brīža vēl kāds aizlido pie dieviem. kam ir pieredze pēc pārjaukšanas nesāk čakarēties arī pārējie robi drīz vien?

Sinhras parasti meklē līdzīgas, bet lietotas oriģinālās, jāmaina tikai tās, kuras jāmaina.

usbr2.png

Audi, VW, Toyota, Lexus, BMW, Volvo, MB, Opel, Seat, Skoda, Saab, Renault, Peugeot, Citroen etc.
INDIVIDUĀLS CHIPTUNING | REGULĒŠANA AUTOSERVISS | IMMO OFF | DIAGNOSTIKA

Saziņai:

29861891 (9:00-19:00)

Facebook.com/Remap.lv

Remap.lv

#707 jim-beam

jim-beam
  • Lietotājs
  • 5529 raksti
  • Intereses:sievietes un turbo ļurbo

Pievienots 29 May 2010 - 13:47

Kas šitie pa pekstiņiem ?? Spidometrs ir uzpīpējis kādu zālīti un nu domā ka ir tahometrs ? http://www.audi-style.lv/forum/public/st... http://www.audi-style.lv/forum/public/st... http://www.audi-style.lv/forum/public/st...
Nu pašlaik nav, bet jau vairākas reizes ir nācis ciemos.. http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

http://www.youtube.com/watch?v=UsKVyQDEJMI

Būs laikam jāmaina devējs pie kārbas vai arī jājauc ārā kārba un jāskatas kas ar reduktora devēju/magnētu. :crazy:
Baigais "KUPĀTS"!

originalish, praktish, gut!

Rinkashikumeari Zukitakimeari

#708 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 29 May 2010 - 14:02

Būs laikam jāmaina devējs pie kārbas vai arī jājauc ārā kārba un jāskatas kas ar reduktora devēju/magnētu. http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Kāds sakars ar devēju un magnētu? :blink: Viņam, tak uz vietas uzgāzējot, spidiķis lēkā... simt punkti, ka panelī kaut kur bliež cauri no taha un spido.... slinkums paneļa shēmu pētīt, bet visticamāk, tā ir.....

Lancia Kappa coupe 1997 gada.

Nu, šitiem jau nepietiek, tikai truli iebāzt štekeri un palūrēt, kas pa kļūdām reģistrā.... :crazy: Iesaku aizdzīt auto uz normālu servisu pie sakarīga meistara! ;)

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#709 Bursali

Bursali
  • 3 raksti

Pievienots 29 May 2010 - 14:37

Kāds sakars ar devēju un magnētu? http://www.audi-style.lv/forum/public/st... Viņam, tak uz vietas uzgāzējot, spidiķis lēkā... simt punkti, ka panelī kaut kur bliež cauri no taha un spido.... slinkums paneļa shēmu pētīt, bet visticamāk, tā ir.....

Nu, šitiem jau nepietiek, tikai truli iebāzt štekeri un palūrēt, kas pa kļūdām reģistrā.... http://www.audi-style.lv/forum/public/st... Iesaku aizdzīt auto uz normālu servisu pie sakarīga meistara! http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Tas takā būtu skaidrs. Bet uz ko vēl šī kļūda var atsaukties bez stāvokļa devēja?

#710 Ljaundaris

Ljaundaris
  • Lietotājs
  • 111 raksti
  • Dzīvesvieta:Ireland

Pievienots 29 May 2010 - 19:03

Sveicināti! Man tāds varbūt muļķīgs jautājums tiem, kas paši maina autiņiem eļļu. Vai vecais eļļas filtrs parasti ir stipri "pievilcies", ka izmantojat to štrumentu viņa atskrūvēšani, vai cenšaties ar rokām atskrūvēt? Zinu, ka nemaksā jau viņš dārgi, bet tāpat pa tukšo negribas pirkt. Varbūt ir kādi padomi (vai paštaisīti instrumenti), kā atskrūvēt veco eļļas filtru? :)

#711 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 29 May 2010 - 19:05

Sveicināti! Man tāds varbūt muļķīgs jautājums tiem, kas paši maina autiņiem eļļu. Vai vecais eļļas filtrs parasti ir stipri "pievilcies", ka izmantojat to štrumentu viņa atskrūvēšani, vai cenšaties ar rokām atskrūvēt? Zinu, ka nemaksā jau viņš dārgi, bet tāpat pa tukšo negribas pirkt. Varbūt ir kādi padomi (vai paštaisīti instrumenti), kā atskrūvēt veco eļļas filtru? http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Izsit skruģi cauri filtram un griez nost! :lol:

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#712 elksnis

elksnis
  • Lietotājs
  • 676 raksti
  • Dzīvesvieta:Riga

Pievienots 29 May 2010 - 19:19

jautajums soreiz par csdd e pakalpojumiem - gribejas apskatitities kas ir darits ar paris mašinam , bet nu nekadi nesanak.. met ara ka tada numura nav... varbt kads var apskatit auto ar numuru VH - 62 , PALDIES jau ieprieks

#713 wolfenstein

wolfenstein
  • Moderators
  • 2280 raksti

Pievienots 29 May 2010 - 19:38

jautajums soreiz par csdd e pakalpojumiem - gribejas apskatitities kas ir darits ar paris mašinam , bet nu nekadi nesanak.. met ara ka tada numura nav... varbt kads var apskatit auto ar numuru VH - 62 , PALDIES jau ieprieks

Pārbaudes veids:
Marka: AUDI
Reģistrācijas numurs: VH62
Nākošās apskates datums: 21.01.2009
Nobraukums (km): 203460
Novērtējums: 1 - Ar pieļaujamiem defektiem
CO (%): 0
CO paaugst.(%): 0
HC (pmm): 0
Lambda: 0

Detalizētais vērtējums:

Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
601 1 Mehāniskie bojājumi, korozija
618 1 Eļļas un dzeses šķidruma noplūde

#714 RolandsK

RolandsK
  • Lietotājs
  • 619 raksti
  • Intereses:Auto, moto, elektrība

Pievienots 29 May 2010 - 19:47

Sveicināti! Man tāds varbūt muļķīgs jautājums tiem, kas paši maina autiņiem eļļu. Vai vecais eļļas filtrs parasti ir stipri "pievilcies"... http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Pagājušogad knapi atskrūvēju ar to atslēgu. Man nevis siksna, bet ķēde, tas elements, ko apkārt filtram liek. Labākas, protams, filtru atslēgas ir tās, kuras liekas galā un parasti izmanto servisos. Starp citu es te vienu pazīstu, kas filtru skrūvēja ar roratslēgu vaļā :crazy:
OOOO 80 Avant B4 2.0 ABK

#715 elksnis

elksnis
  • Lietotājs
  • 676 raksti

Pievienots 29 May 2010 - 19:48

Paldies,:yahoo:, Paklau spečuki , man te piedava so augstak mineto auto bet vins nav gajis TA , kops 2009 , kas notiek ar cela nodokli? ja auto parraksta ? vins jamaksa man? es domaju par shiem 2 gadiem ka vins nav piedalijies satiksme?

#716 Val

Val
  • Administrators
  • 12020 raksti
  • Dzīvesvieta:Valmiera

Pievienots 29 May 2010 - 19:54

raksti bez domuzīmes.
:arrow: Pārdodu S4/C4/B5/V8 un citas vecu krabju detaļas
:arrow: Pārdodu diagnostikas kabeli kopā ar VCDS (VAG-COM) un 2x2 pāreju.
:arrow: B5-B6, C4-C5 OEM radio pin kodu atgūšana: RNS-D, RNS-E, Concert, Chorus utt. PM

audi 80 b2 5vt gte quattro
audi a4 b5 1.9tdi fl fwd

#717 elksnis

elksnis
  • Lietotājs
  • 676 raksti

Pievienots 29 May 2010 - 20:01

es tur ierakstu - VH 62 un izmet ara ka tehniskas apskates dati nav atrasti...

#718 wolfenstein

wolfenstein
  • Moderators
  • 2280 raksti

Pievienots 29 May 2010 - 20:07

Paldies,http://www.audi-style.lv/forum/public/st..., Paklau spečuki , man te piedava so augstak mineto auto bet vins nav gajis TA , kops 2009 , kas notiek ar cela nodokli? ja auto parraksta ? vins jamaksa man? es domaju par shiem 2 gadiem ka vins nav piedalijies satiksme?

ja tas auto ir par sviestmaizi-tad ir veerts to njemt,pasham maksaajot nodokli,bet.....ja cena ir so so-tad uzvaicaa iipashniekam vai pirms paardoshanas ir veeleeshanaas pasham skati iziet?!,ja buus kosjaki,tad vecais iipashnieks nepiekritiis......,lai tev viegli nenopeerkas :crazy:

#719 Val

Val
  • Administrators
  • 12020 raksti
  • Dzīvesvieta:Valmiera

Pievienots 29 May 2010 - 20:17

es tur ierakstu - VH 62 un izmet ara ka tehniskas apskates dati nav atrasti...

Pārbaudes veids:
Marka: AUDI
Reģistrācijas numurs: VH62
Nākošās apskates datums: 21.01.2009
Nobraukums (km): 203460
Novērtējums: 1 - Ar pieļaujamiem defektiem
CO (%): 0
CO paaugst.(%): 0
HC (pmm): 0
Lambda: 0

Detalizētais vērtējums:
Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
601 1 Mehāniskie bojājumi, korozija
618 1 Eļļas un dzeses šķidruma noplūde

:arrow: Pārdodu S4/C4/B5/V8 un citas vecu krabju detaļas
:arrow: Pārdodu diagnostikas kabeli kopā ar VCDS (VAG-COM) un 2x2 pāreju.
:arrow: B5-B6, C4-C5 OEM radio pin kodu atgūšana: RNS-D, RNS-E, Concert, Chorus utt. PM

audi 80 b2 5vt gte quattro
audi a4 b5 1.9tdi fl fwd

#720 elksnis

elksnis
  • Lietotājs
  • 676 raksti

Pievienots 29 May 2010 - 20:20

ja tas auto ir par sviestmaizi-tad ir veerts to njemt,pasham maksaajot nodokli,bet.....ja cena ir so so-tad uzvaicaa iipashniekam vai pirms paardoshanas ir veeleeshanaas pasham skati iziet?!,ja buus kosjaki,tad vecais iipashnieks nepiekritiis......,lai tev viegli nenopeerkas http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

nu jaa vins nevar iziet skati, jo pats nevar braukt ar auto.. ka var nsokaidrot cik tur cela ndoklits savacies>? :crazy:

0 Lietotāji(s) lasa šo tēmu

0 biedri(s), 0 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)