Sveiki, biedri, šis ir mans audi, iegādāts tika vairāk nekā pirms gada no sava tēva.

Projekts.... khm nekas dižs jau nav, bet varam iedalīt 3 apakšpunktos Dzelži(jauda, stabilitāte,komforts, drošība), vizuālais(interjers, eksterjers), audio( pakojums, mērījumi, pārtaisīšanas)
Sākšu ar visu pēc kārtas par katru grupu, kas ir izdarīts, un kas vēl jādara.
Dzelži.
Runājot par jaudu viss aizsākās ar čipa uzlikšanu manam standarta 90zs versijai, sazinājos ar lietotāju Jonix, satikāmies papļāpājām, veica mērījumus, vadības blokam ielodēja ligzdas, ielika čipu, takā tā bija ziema un nebiju apmierināts ar to ka auto silst 12min,tad tika pieņemts lēmums jauno čipu palabot, lai tomēr EGR vārsts strādā un auto uzsilst apmēram 7min laika, salīdzinot ar standartu likās, ka auto burtiski lido.
pagāja laiciņš un pieķēros pie domas,ka jauda tomēr pa maz(pietika apmēram 2 mēnešiem), atkal sazinājos ar Jonix un tika atslēgts Gaisa Masas Mērītājs, ar domu par rītdienu un ražīgāku sprauslu ielikšanu.
Kā jau ieminējos par sprauslām tad tika iegādātas no 110zs versijas, kas ir tikai nedaudz švakākas par AEL, jo AEL ir deficīts un 35ls bija salda cena, protams, iedevu pārbaudīt un noregulēt atvēršanās spiedienu no 190bar uz 220 bar, tas man izmaksāja 20ls par 4gab.
paralēli tika izgriezts katalizators un nomainīts gaisa filtrs uz mahle/knecht, ka arī eļļa (tai bija kārta pienākusi) uz BP 10W40 505.01 (ceru, ka nosaukumos nav gramatikas kļūdu).
sprauslas bija, gribēšana ar, nu ko iedzinu auto garāžā ar kārtīga manuāļa eng val, un draudzenes klātbūtnes atbalstu, ķēros klāt, lieki piebilst,ka lielāko daļu darbu savam auto daru pirmo reizi, beigās viss veiksmīgi jaunas kapara blīves un sprauslas iekšā, piedevām auto vēl rūc.

Jonix sačipoja man atkal kārtīgi, vismaz man liekas ka lido, protams Smašīnu īpašnieki teiks, ka nekas tur nelido un vēl vienam dīzelistam galvā sakāpis, bet man ir svarīgi ierakstīties tajos 7litros pilsētā.
paralēli tika priekša pie TRW bremžu diskiem un klučiem, šobrīd tika nokauts spararats man divmasnieks, un aktīvi tiek meklēts VMS vēlams jauns, kā arī sajūga komplekts.
šeit laikam par vizuālo
dīvaina situācija bija izveodojusies, man bija komplekts ar radžotām riepam uz diskiem, vissezonas(pavasara/rudens) riepām uz diskiem, bet vasarenes bez diskiem,iegadajos aprūsējušus bleķa diskus, samudrīju smilšu strūklu, iepirku krāsu un ar čoma palīdzību tiku pie diskiem kas bildēs, izmaksas 40ls diski 15ls krāsa, darbs kādas 16stundas, jo darīts tika pirmo reizi.
tad notonēju logus 45ls sanāca, pēc nedēļas paprasiju lai man priekšējam stiklam maliņu augšējo ar atbildēja jā ok 5ls
Audi style uzlīmes tik vakar uzlīmētas.
Audio
apnika man jau rakstīts tapēc
sistēma satsāv no galvas ar proča, priekšā plānots 3 joslas (midi, full range, un pīkstuļi) midi durvīs, pīkstuļi un 3'' fullrange uz paneļa, subis grabažniekā, visas detaļas jau sen ir pie manis tikai nav laika visu salikt.
subis gatavs, tikai tiks pārtaisīts un vadi ar savilkti. ja kadam interesē komponentes tad ierakstīšu vēlāk.
plānots to visu vnk pabeigt.
par audio paldies Melnajam un mobileaudio.lv
info ik pa laikam tiks papildināts droši uzdodat jautājumus, ka arī ieteikumus un droši varat ARGUMENTĒTI oponēt manas darbības.
plāni nākotnē 500nm, recaro original salons, body kit(max stock), pabeigts audio.