Pālekt uz saturu

Foto

Informācija par gāzi

• Please log in to reply
5221 atbildes uz šo tēmu

#2221 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti
  • Dzimums:Vīrietis
  • Dzīvesvieta:Alūksne- Jelgava
  • Intereses:Auto (audi), moto un, protams, daiļās dāmas!

Pievienots 05 January 2013 - 12:13

Man jau liekas, ka tas gāzinieks tevi vnk smalki atšuva. :D Uz benzīna strādā labi? Atgāzes normā? Ja jā, tad kā var būt vaina benzīna sistēmā? Okei, ja patiešām ir vaina benzīnsistēmai, kompi klāt slēdzi? Pārbaudīji zondes darbību? Kāds no pārējiem devējiem nav noviebies? Izpūtējs nav caurs pirms zondes?

p.s gāzes sprauslas var būt vislaik vaļā, bet... Tas var notikt tikai pie max slodzes (izvēlētas par mazu dīzes) un, turklāt, to gāzes ecu uztver kā kļūdu un, nolasot kļūdas, tu to būtu redzējis.
Mazās devās alkohols ir nekaitīgs jebkādos daudzumos.

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#2222 Ronaldo

Ronaldo
  • Lietotājs
  • 709 raksti
  • Dzīvesvieta:Limbaži&Rīga
  • Intereses:Zināt un saprast.

Pievienots 05 January 2013 - 12:32

man špricei nav zondes :D bet uz benzīna strādā normāli.nekādu problēmu. citreiz man pārslēdzoties uz gāzi strādā uz trīs stroķiem,bet uz benzīna viss ok.

vienīgā kļūda kas bija,bija reduktora temperatūra,jo biju palicis bez benzīna un taisīju auksto startu.

viņa piebilde bija,ka ja es nomainīšot sprauslu bloku,tad atkal ies kādu laiku,bet ne tos garantētos 40k

100 C3 1983 1/2 quattro

VOLVO 940  1993  RWD D24TIC Inline6cyl Diesel  /POWERED BY SKRŪVČIPS./

Visa veida auto remonts un diagnostika. (metināšana,virsbūve, šasija, motori), Alumīnija un nerūsējošā tērauda metināšana. 2711109septiņi

#2223 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti
  • Intereses:Einen Flammenwerfer bitte, einen Flammenwerfer!

Pievienots 05 January 2013 - 13:57

Vispār, bišku precīzāk, kas tas par motoru?

Šo rakstu rediģēja wraith: 05 January 2013 - 13:58

Thanks for nothing, I'll be on my way to hell.

Kein Kompressor kein Spaß. Ja ja wirklich.

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

Es esmu kā kaķīts. Nē, ne mīļš un pūkains, bet tas, ka man viss pofiq.

#2224 iynx

iynx
  • Lietotājs
  • 1130 raksti

Pievienots 05 January 2013 - 14:14

1,8 + ABK galva + BMW M10 vadība

#2225 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti

Pievienots 05 January 2013 - 14:24

Holy... :D M10 vadība ir kāda? Sekvenciālā? Mono? Pus-sekvenciālā? Moš tomēr tur visa problēma slēpjas, kā te kjemals minēja dažos gadījumos ir iespējamas interesantas nianses...

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

#2226 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti
  • Dzīvesvieta:Alūksne- Jelgava
  • Intereses:Auto (audi), moto un, protams, daiļās dāmas!

Pievienots 05 January 2013 - 14:27

Skaidrs, vēlviens samopals...
Mazās devās alkohols ir nekaitīgs jebkādos daudzumos.

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#2227 Ronaldo

Ronaldo
  • Lietotājs
  • 709 raksti

Pievienots 05 January 2013 - 17:42

galvenais,ka viss pusgadu gāja bez problēmām! :)

un m10 vadība ir tas pats kas digifants. visas četras sprauslas smidzina vienlaikus.

100 C3 1983 1/2 quattro

Visa veida auto remonts un diagnostika. (metināšana,virsbūve, šasija, motori), Alumīnija un nerūsējošā tērauda metināšana. 2711109septiņi

#2228 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti
  • Dzīvesvieta:Preiļi,Rīga,Straße

Pievienots 05 January 2013 - 19:45

Nu Tev tur pārlej un vsdrīzāk neprecīzi strādā. Tiem fullgroup vajag samērā ātras sprauslas ar valtekiem viņs konkrēti raustījās tukšgaitā. Ja tukšgaitā ir jau ap 3ms tad valteks tur vairs nevar normāli precīzi atverties un visdrīzāk dozē pilnīgi savādak katra podā. Spiediens jau tā nogriezts max zemu un tāpat nevar nokopemnsēt. Šitam jāliek atrākas sprauslas. Vai arī lēnajām sprauslām nu kā minimums 5ms tukšgaitā, ar mazāku ražību, bet tad jāskatās lai slodzē pietiek.. Hana/barracuda/matrix jau var pietuvināt tām 3ms, ja ies zem arī sāks raustīties..

Ā un ja tur nav lambdas viņš normāli jau nemaz (klasiskā variantā) nemaz nevarēja nokalibrēt to sistēmu. Līdz galam nesaprotu kas tev tur ir..

Šo rakstu rediģēja kjemals: 05 January 2013 - 19:46

LPG (špricgāze-4. paaudze) uzstādīšana ar garantiju un sertifikāciju, regulēšana, remonts Mob. 27749702, PM

#2229 Ronaldo

Ronaldo
  • Lietotājs
  • 709 raksti

Pievienots 05 January 2013 - 20:01

Lamda nav vajadzīga. priekš kam viņam zināt lamdas rādījumu,ja signālu jau ir aprēķinajis benzīna vadība?

un jā,man ir valteki,bet ne tās sarkanās sprauslas,bet melnā krāsā.

smird nejēgā un tērē tā pat.

ABK motoriem pietiek ar valtekiem? varbūt jāliek cita vadība.

man viņš piedāvāja ātrākas. 80ls maksā.daudz savādākas pēc izskata nekā tagad man ir. apmēram pēc skata kā sprieguma regulātors vecajiem ģeneratoriem. ķipa vel smēja,ka man 83gada autiņš,bet sprauslas kādas piedāvā liek mašīnām no 2008g un uz augšu..

100 C3 1983 1/2 quattro

#2230 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 05 January 2013 - 20:08

Ak tad benzīna kompis aprēķina. Nu aprēķina viņš gan, bet pēc savām kartēm un par gāzi viņs pat nenojauš, ka viņa tur iet iekšā, ja nav lambdas, jo viņs jau neredz maisījumu izejā.

Nez, ja tai vadībai lambda nav paredzēta, tad nu tur vai uz čuju jāregulē vai vai ja pa nopietni iekšā wb.. nu tā.. :D
Uzliec klasiku un nečakarējies :D

LPG (špricgāze-4. paaudze) uzstādīšana ar garantiju un sertifikāciju, regulēšana, remonts Mob. 27749702, PM

#2231 Ronaldo

Ronaldo
  • Lietotājs
  • 709 raksti

Pievienots 05 January 2013 - 20:10

kā ar abk vadību? tai valteki pieteik?

vienkārši vislaik gāja viss tip top,a tagad figu,dīvaini. :blink:

100 C3 1983 1/2 quattro

#2232 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2952 raksti
  • Dzīvesvieta:pa vidu

Pievienots 05 January 2013 - 20:13

labaak nopaardod man savu gaazes iesmidzi :) man top abk conversion :yo:

Opel Ascona 1,6 automatic `88 (silver) - tolmetized,
Audi 80 B3 2.0i 3A + LPG Lovato (cherry red - LZ3U) - sold,
Audi 80 B4 2.0i ABK+LPG (black) - crashed

Volvo s80 2.4d automatic (gray)

#2233 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti

Pievienots 05 January 2013 - 20:14

Vot tas ir pats interesantākais, ka iepriekš gāja. Šprices padila un aizgāja galīgi šķībi? Mainījās spiediens? Nez, kas vispār varēja notikt? Ja regulēts "ar roku" vai nav iespējams ka ir kaut kas mainījies, ko uz benzīna ir iespējams izkompenesēt, bet uz gāzes vairs ne?

#2234 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 05 January 2013 - 20:34

Pats primārais domāju visdrīzāk špricēm kirdik,protams. Teorētiski šādā situācijā var arī būt pie vainas gāzes tem un difspiediena devējs, ja viņš sāk rādīt šķībi(nu vnk defekts vai dēļ netīras gāzes/navfiltra/filtrs pirms MAPa[ja integrētais]), nu tad vēl spiediena izmaiņas, ja reduktorā kautkas nogļučij... jo tad gāzīs savādāk iekšā nekā sākumā bija saregulēts, bet lambdas nav, kas izkompensētu.

man viņš piedāvāja ātrākas. 80ls maksā.daudz savādākas pēc izskata nekā tagad man ir. apmēram pēc skata kā sprieguma regulātors vecajiem ģeneratoriem. ķipa vel smēja,ka man 83gada autiņš,bet sprauslas kādas piedāvā liek mašīnām no 2008g un uz augšu..

Kāds ražotājs tam sprauslām, kā sauc?
Un vispār kāda gāzes vadība stāv virsū?

Šo rakstu rediģēja kjemals: 05 January 2013 - 20:32

#2235 Ronaldo

Ronaldo
  • Lietotājs
  • 709 raksti

Pievienots 05 January 2013 - 20:42

nezinu kāds ražotājs.

man stāv virsū COMPACT

100 C3 1983 1/2 quattro

#2236 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 05 January 2013 - 21:25

nezinu kāds ražotājs.

man stāv virsū COMPACT

Skaidrs :D Nezinu varbut tagad jau ir bet pirms gada, šie vēl nāca bez gāzes t sensora :crazy:

#2237 Ronaldo

Ronaldo
  • Lietotājs
  • 709 raksti

Pievienots 05 January 2013 - 22:10

kāds viņš izskatās un kur atrodas?

100 C3 1983 1/2 quattro

#2238 lmp

lmp
  • Lietotājs
  • 4339 raksti

Pievienots 06 January 2013 - 00:23

labaak nopaardod man savu gaazes iesmidzi http://audi-style.lv/forum/public/style_... man top abk conversion http://audi-style.lv/forum/public/style_...

Slapjais, nepiepildāmais sapnis? :hihi:

#2239 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2952 raksti
  • Dzīvesvieta:pa vidu

Pievienots 06 January 2013 - 00:29

neeee, vienkaarshi, pashlaik nav jeegas kabinaat virsuu digifantu, kameer motoram ir auzas!! reaali man visa abk shprice ir, tik cik truukst tosola flancis un abi temperatuuras deveeji!

Opel Ascona 1,6 automatic `88 (silver) - tolmetized,
Audi 80 B3 2.0i 3A + LPG Lovato (cherry red - LZ3U) - sold,
Audi 80 B4 2.0i ABK+LPG (black) - crashed

Volvo s80 2.4d automatic (gray)

#2240 Jurke

Jurke
  • Lietotājs
  • 41 raksti
  • Dzīvesvieta:Jelgava
  • Intereses:Filipīnietes un Hektors

Pievienots 06 January 2013 - 11:08

Labrīt. Kādam nav informācija, kur varētu dabūt sertifikātu gāzes iekārtai?Vairāk interesētu Jelgavā, tikai, Henriju, krievus, kosmonautus un Rūpniecības ielas kantori nepiedāvāt :D

2.3, LPG, Moldingi nav Edition.
Kolhoz Garaž Works

#2241 lobzix

lobzix
  • Moderators
  • 932 raksti
  • Dzīvesvieta:jelgava
  • Intereses:audi c3 automatic >> manual

Pievienots 06 January 2013 - 12:41

Vai tad Henrijā cenas augstas ?
audi c3 1988 2.0 lVW golf VII 2014 1.4 l<p>chrysler voyager 2005 "1.6 d"
Peugeot 206.

#2242 Jurke

Jurke
  • Lietotājs
  • 41 raksti
  • Dzīvesvieta:Jelgava
  • Intereses:Filipīnietes un Hektors

Pievienots 06 January 2013 - 12:49

Nerunāju par cenām, turklāt klasikas regulēšanai ķeras klāt ar nepatiku, ir dzirdēts arī par kasjakiem. Sen neesmu viņu saticis, tā jau būtu uzprasījis visu.
Domāju, kādi vēl Jelgavā ir varianti.

2.3, LPG, Moldingi nav Edition.
Kolhoz Garaž Works

#2243 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 06 January 2013 - 18:13

kāds viņš izskatās un kur atrodas?

Parasti nāk gāzes šlaukā kā tāds caurulītes posms no kura vadi iziet. Vai ja kombinētais sensors, tad viņā iekšā, kurš arī trubā liekās.
Tavam COMPACTam, spiediena un vakuuma sensori ir kompī iekšā,pienāk divas šļauciņas. Tā arī visa komplektācija, vismaz agrāk tā.. Apskaties vai no reila gala neiznāk vads (un šļauciņa), iespējams tur var būt integrēts-ieskrūvējams

#2244 Ronaldo

Ronaldo
  • Lietotājs
  • 709 raksti

Pievienots 06 January 2013 - 18:33

tad man nav gāzes T devējs.

viņam ir liela nozīme?

100 C3 1983 1/2 quattro

#2245 Ziggiy

Ziggiy
  • Lietotājs
  • 129 raksti
  • Dzīvesvieta:Rīga

Pievienots 06 January 2013 - 21:07

NEz, bet man nav skaidrs kur ir problēma uztaisīt foruma sadaļu gāzes tēmām... Ja gribās kko atrast tad tas ir praktiski neiespējami. + ja kādu laiku neesi forumu apmeklējis tad pārlasīt visu ierakstu daudzumu ir neiespējami.

#2246 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 07 January 2013 - 00:36

tad man nav gāzes T devējs.

viņam ir liela nozīme?

Aij es jau man liekas vairākas reizes biju rakstījis par viņa nozīmi.. Nu tavai sistēmai tur no sākuma uzliec labas sprauslas, sargulē normāli..

P.s. Gāzu daudzums ir atkarīgs no tās temperatūras, ne tikai spiediena, tāka pat teorētiski ir nozīme. un praktiski arī sajutu, kādreiz braucu ar tādu pašu compact kā tev ;)

NEz, bet man nav skaidrs kur ir problēma uztaisīt foruma sadaļu gāzes tēmām... Ja gribās kko atrast tad tas ir praktiski neiespējami. + ja kādu laiku neesi forumu apmeklējis tad pārlasīt visu ierakstu daudzumu ir neiespējami.

+1 Nu pa lielam kautvai sadalīt vispirms klasikas un šprices, jo nu Audi ir tas, ka ir daudz gan vienu gan otru..un problēmas, kas ir špricgāzēm un klasikai (īpaši k,ke-jet) un to risināšana radikāli atšķiras..
un un.. nu bieži nākas lasīt tēmas un problēmas, kas atkārtojas..

#2247 GintsK

GintsK
  • Lietotājs
  • 1522 raksti
  • Dzīvesvieta:Āgenskalns
  • Intereses:motoru vadība, motori, trofi-reids, rallijs, kartes, etc

Pievienots 07 January 2013 - 16:24

Vai tā ir tiesa,ka ja sprauslām reakcijas laiks ir nepietiekams,un ja nedaudz kaut ko gļuko benzīna iešprice,un to atvēršanās laiks,un ja gāzes sprausla nespēj uztvert tik īsu impulsu tad tā tiek turēta vislaik vaļā?
Man smird pēc gāzes,meistars saka,ka pie vainas benzīna iesmidzināšanas sistēma. tukšgaitā rāda 1,67ms visām četrām sprauslām,bet gāziniecēm ap 3ms.

No kurienes ņemts 1.67? Tas ir sireāli maz. Pat, ja sprausla ietu 4x ciklā. L-jetam gāja 2x ciklā, un laiks sanāca ap 2.5...3ms. Es sāktu ar šo punktu. Ja gāzes kompis nepareizi nosaka benzīna sprauslas impulsa garumu, vai arī sprausla tiešām iet 4x ciklā (tā mēdz būt startēšanas laikā) - vaina jāmeklē tur.
Bieži gāzes kompī sprauslas kavējumu (laiku par kuru elektriskais impulss garāks par reālo iesmidzināšanas laiku) izvēlas no defaultajiem lielumiem. Tiklīdz tas defaultais nesakrīt ar realitāti, sākas auzas.

#2248 krissis

krissis
  • Nepieredzējis lietotājs
  • 3 raksti

Pievienots 11 January 2013 - 14:00

Hey, kāds var palīdzēt ar padomu? Pāris dienas atpakaļ uzstādīju IMPCO 1. paaudzes sistēmu , tukšgaitā un uz mazas slodzes iet forši, bet kad iedod gāzi tad "aizrijās" un ja ilgi patur gāzi tad nošauj kolektorā gofru. Kas varētu būt par problēmu? Man bija doma, ka jāregulē, bet atradu tikai 1 skrūvi maisītājā, reduktorā nav.Kā notiek tā regulēšana? Es grozu viņu un gāzēju, tb skatos vai kas mainās, bet nemainās. Aizgriežot viņu ciet bija bam kolektorā Ievietotais attēls . Kāds var palīdzēt? Tikai lūdzu bez diršsanas Ievietotais attēls

#2249 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti

Pievienots 11 January 2013 - 14:53

Pirmkārt tas bam šajā gadījumā nozīmē "aaaaa ibio liesais!". Tā ka visprātīgāk būtu braukt pie tiem, kas to štelli uzstādīja, lai saregulē kārtīgi.

#2250 traxais

traxais
  • Lietotājs
  • 208 raksti
  • Dzīvesvieta:Jelgava, Valka, Salaspils

Pievienots 12 January 2013 - 22:57

Sakiet viedie.

man uz 2.2t AAN ir 4. paaudzes iekārta. sāka nejēgā ēst u neiet. Bija pirms tam pārregulēšana veikta (citā vietā kur uzstādīju)
Tagad azbraucu Jelgavā zu Goldengazu, kur liku. Šamais saka, ka šļaukas un štekeri samainīti, utt...t.b (3. cilindra uz 5. un tieštekeri, kur krāsainie vadiņi, tiem jābūt arī savās vietās, karoč sajaukti vietām bija)
Beigās saka, ka sprauslas sačakarētas - jo ir dots nepareizs daudzums iekšā un dēļ nepareiziem spiedieniem, utt..ir sasistas.

Tā var būt?

A6 C5 2.4 quattro - ikdienas brauceklis

C4 S4 2.2T Avants - laba ģimenes mašīna

0 Lietotāji(s) lasa šo tēmu

0 biedri(s), 0 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)