Pālekt uz saturu

Foto

Informācija par gāzi

• Please log in to reply
5221 atbildes uz šo tēmu

#2101 Bandit

Bandit
  • Lietotājs
  • 419 raksti
  • Dzimums:Vīrietis
  • Dzīvesvieta:Mārupe

Pievienots 21 November 2012 - 23:38

Un kuras būtu tas labāka gala sprauslas un kompis? Neesmu interesējies par gazi, tāpēc uzjautaju?

Audi 100 2.5tdi '93

Audi S4 2.2tq '93

#2102 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti
  • Intereses:Einen Flammenwerfer bitte, einen Flammenwerfer!

Pievienots 23 November 2012 - 20:16

Labvakars biedri :)
Ir ienācies interesants pavērsiens - daži gāzes licēji, tai skaitā laikam arī Heinrihs esot pēdējā laikā atteikušies paši likt tās jaunmodīgās karbona trubas - esot problēma, ka tajās vietās, kur ir temperatūras maiņas (galvenokārt motortelpā un pie izplūdes), viņām ziemā esot tieksme plaisāt. Interesanti, vai ko tādu kāds ir novērojis no šeit esošajiem gāzes licējiem un braucējiem? Ja kādam ir pēdējo pāris gadu laikā saliktas, kas jau pāris ziemas ir piedzīvojušas - moš varētu pierunāt palīst apakšā un palūrēt vai nav kas interesants saveidojies? Kaut kā diži negribas ticēt, bet teorētiski iespējamība pastāv, nedaudz satraucoši...

Thanks for nothing, I'll be on my way to hell.

Kein Kompressor kein Spaß. Ja ja wirklich.

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

Es esmu kā kaķīts. Nē, ne mīļš un pūkains, bet tas, ka man viss pofiq.

#2103 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti
  • Dzīvesvieta:Alūksne- Jelgava
  • Intereses:Auto (audi), moto un, protams, daiļās dāmas!

Pievienots 23 November 2012 - 23:12

Ēēēv, tas gan neskan labi... :o Kaut kad apskatīšu savējam; man tieši trubiņa iet netālu no izplūdes kolektora.. =@
Mazās devās alkohols ir nekaitīgs jebkādos daudzumos.

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#2104 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2952 raksti
  • Dzīvesvieta:pa vidu

Pievienots 23 November 2012 - 23:14

nu ja ir kompoziitmateriaali un nav pareizie svekji, tad nav nekaads briinums

Opel Ascona 1,6 automatic `88 (silver) - tolmetized,
Audi 80 B3 2.0i 3A + LPG Lovato (cherry red - LZ3U) - sold,
Audi 80 B4 2.0i ABK+LPG (black) - crashed

Volvo s80 2.4d automatic (gray)

#2105 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti

Pievienots 24 November 2012 - 00:18

Nu vot es gribētu tikt skaidrībā vai šī problēma tiešām ir aktuāla un vai tas nav kādām "lētajām" trubām raksturīgi. Tur tomēr zin kā ekspozīvs augstspiediens iraid...

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

#2106 Thomas

Thomas
  • Lietotājs
  • 900 raksti
  • Intereses:20VT

Pievienots 29 November 2012 - 10:03

Es paris dienas atpakal biju izpetijis savu trubu - nav neka, kas liecinatu par defektiem, vienu ziemu esmu pardzivojis un truba ieks C4 iet pas. puse starp reikas stiprinajumu un virsbuvi un uz augsu - tiesi virs izpludes, ta ka man domat - kkadu konservantu baumas

UrS4 20VT
'83 80 quattro

e36 325i :)

perku kkk24 un kkk26 jebkura stavokli  p.m.

#2107 Komforts#1

Komforts#1
  • Lietotājs
  • 109 raksti

Pievienots 29 November 2012 - 18:09

Sveiki ! Diez gan steidzami nepieciešama info, kādas sprauslas (gāzes smidzekļus) uzlikt V6 motoram.
Un informācija kur un par kādām naudām tos varētu dabūt !
Varbūt kādam ir, bet nelietoti, varbūt kāds privātais darbonis te apgrozās, varu braukt pakaļ utt. Kurzemē, vēlams tuvāk Saldum. :help:

XC60  2.4 D5 Bi-Turbo   Black Sapphire metallic  :ninja:

#2108 Brainless

Brainless
  • Lietotājs
  • 27 raksti
  • Dzīvesvieta:Rīga

Pievienots 06 December 2012 - 14:10

Vai kāds no šejienes speciālistiem var saregulēt/diagnosticēt iekārtu ar Tornado kompi? Ir šādas tādas aizdomas...

#2109 bush

bush
  • Lietotājs
  • 337 raksti
  • Dzīvesvieta:Erberg

Pievienots 12 December 2012 - 19:54

Varbūt kāds gāzinieks var pateikt pinout LPGTECH 104 diagnostikas štekerim?

Šo rakstu rediģēja bush: 12 December 2012 - 21:44

#2110 jim-beam

jim-beam
  • Lietotājs
  • 5529 raksti
  • Intereses:sievietes un turbo ļurbo

Pievienots 12 December 2012 - 20:12

Kāds var padalīties ar info vai vispār izkliedēt mītu! ir ienākusies infa ka Gāzes reduktoram ir jānolej kkada eļļa vai kas tu ik pa kadiem 5000km?
Vai ta ir taisnība un vai tam nepieciesams urbt speciālu caurumu reduktora?

PS: jo ka parasti man šāda noliešanas atvere reduktoram nemaz nav! :db:
Baigais "KUPĀTS"!

originalish, praktish, gut!

Rinkashikumeari Zukitakimeari

#2111 Martiga

Martiga
  • Moderators
  • 1557 raksti
  • Dzīvesvieta:Riga , Dzirciems

Pievienots 12 December 2012 - 20:26

Kāds var padalīties ar info vai vispār izkliedēt mītu! ir ienākusies infa ka Gāzes reduktoram ir jānolej kkada eļļa vai kas tu ik pa kadiem 5000km?
Vai ta ir taisnība un vai tam nepieciesams urbt speciālu caurumu reduktora?

PS: jo ka parasti man šāda noliešanas atvere reduktoram nemaz nav! http://audi-style.lv/forum/public/style_...

Parasti reduktoriem ir zampas nolieshanas skruve , man pa 10k/km labi ja pus tejkarote bija , viss atkarigs cik labu gazi pilda ieksaa .
p.s ja pareizi atceros tev bija emmegas reduktors , tad skruvei jabut , varbut vienk neesi ieverojis .

Šo rakstu rediģēja Martiga: 12 December 2012 - 20:33

Opel kadett 1.3 --> Wv golf 2 1.8 GT-- >Audi 90 2.2kv fwd --> audi 100 avant Q 2.3+lpg --> v70 2.5 TDI-->Golf 4 1.8T

#2112 archiijs

archiijs
  • Lietotājs
  • 1533 raksti
  • Dzīvesvieta:Variņi, Smiltene (lauki)

Pievienots 12 December 2012 - 20:47

Sveiki ! Diez gan steidzami nepieciešama info, kādas sprauslas (gāzes smidzekļus) uzlikt V6 motoram.
Un informācija kur un par kādām naudām tos varētu dabūt !
Varbūt kādam ir, bet nelietoti, varbūt kāds privātais darbonis te apgrozās, varu braukt pakaļ utt. Kurzemē, vēlams tuvāk Saldum. http://audi-style.lv/forum/public/style_...

Uzsit PM/PZ kjemals varbūt var palīdzēt, bet Rīga

1987. gada 1.8 FWD    A80   Tikai brauc edition
1993. gada 2.6 Quattro A100 Konstruktors edition 

-----------------

V6 inside.... Patēriņš <10L uz 100km.... Eļļas tak!   :kasp: 

Turbos make torque, and torque makes fun!

#2113 edza20

edza20
  • Lietotājs
  • 109 raksti
  • Dzīvesvieta:Valmiera

Pievienots 13 December 2012 - 08:20

Kas varētu būt pa iemesli, kad ik pa 2K km nobeidzās reduktors uz A4 B6 1.8T (pie slodzes virs 2.3 apgriezieniem atslēdzas un progresē līdz kamēr vispār nevars pat uzsākt braukt) Iekārta Elpigaz! Jau otrais reduktors ir nobeidzies un tieši ap 2K km

A4 B6 1.8T

#2114 zomberts

zomberts
  • Lietotājs
  • 151 raksti
  • Intereses:A4B5Q

Pievienots 13 December 2012 - 15:34

Parasti reduktoriem ir zampas nolieshanas skruve , man pa 10k/km labi ja pus tejkarote bija , viss atkarigs cik labu gazi pilda ieksaa .
p.s ja pareizi atceros tev bija emmegas reduktors , tad skruvei jabut , varbut vienk neesi ieverojis .

Tas attiecas tikai uz pirmo (otro) paaudzi? Jebšu arī 4.tajai ir jāveic šitās laistīšanās?

#2115 bush

bush
  • Lietotājs
  • 337 raksti
  • Dzīvesvieta:Erberg

Pievienots 13 December 2012 - 17:05

Varbūt kāds gāzinieks var pateikt pinout LPGTECH 104 diagnostikas štekerim?

UP!!

#2116 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti
  • Dzīvesvieta:Preiļi,Rīga,Straße

Pievienots 14 December 2012 - 01:46

Kas varētu būt pa iemesli, kad ik pa 2K km nobeidzās reduktors uz A4 B6 1.8T (pie slodzes virs 2.3 apgriezieniem atslēdzas un progresē līdz kamēr vispār nevars pat uzsākt braukt) Iekārta Elpigaz! Jau otrais reduktors ir nobeidzies un tieši ap 2K km

Kas par reduktoru? Nepūš baigo spiedienu? Kā izpaužās nobeigšanās, caura membrāna?

Tas attiecas tikai uz pirmo (otro) paaudzi? Jebšu arī 4.tajai ir jāveic šitās laistīšanās?

Kautkas jau arī ir nedaudz reduktorā, bet pārsvarā 4tajai viss paliek gāzveida filtrā, to kad pārgriežu, tad arī redzu cik laba/slikta gāze ir lieta. Vai nu filtrs ir puslīdz normāls vai tā piesūcies, ka noņemot pat cauri nevar izpūst...

LPG (špricgāze-4. paaudze) uzstādīšana ar garantiju un sertifikāciju, regulēšana, remonts Mob. 27749702, PM

#2117 c3fans

c3fans
  • Lietotājs
  • 43 raksti
  • Dzīvesvieta:Jēkabpils - Rīga - Daugavpils
  • Intereses:Audi A4 B6 2.0 LPG
    Audi 100 90g. 2.2TQ

Pievienots 14 December 2012 - 21:22

Sveiki vīri!
Sanācis ir tā, ka ir leila braukāšana un rodas nepieciešamība pēc gāzes iekārta, lai kaut cik samazinātu izdevumus. Tātad jautājums tāds, cik te pabraukāju pa un apzvanīju visus potenciālos licējus. Un lūk, visi saka, čakarīgs motors grūti noregulēt, un ir pieredzes kad čakarējas viss dzinējs pēc tam. Varbūt kādam ir pieredze ar ko padalīties, jo vienkārši neticas, taču pa ielām daudz cigāri ar 2.3E brauc.
,,Propānvāģis''
''Dabūsi ar svečvadu pa pakaļu''

#2118 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 15 December 2012 - 00:57

Ja man būtu tāds cigārs, tad es uzliktu špricgāzi un aizmirstu par problēmām :D
Droši, ka lietotājs axel182 Tev varētu palīdzēt, attiecībā par klasikas gāzi uz šo..

LPG (špricgāze-4. paaudze) uzstādīšana ar garantiju un sertifikāciju, regulēšana, remonts Mob. 27749702, PM

#2119 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2952 raksti

Pievienots 15 December 2012 - 00:58

Ja man būtu tāds cigārs, tad es uzliktu špricgāzi un aizmirstu par problēmām http://audi-style.lv/forum/public/style_...
Droši, ka lietotājs axel182 Tev varētu palīdzēt, attiecībā par klasikas gāzi uz šo..

cigaaram shpricgaazi? kaa?

#2120 c3fans

c3fans
  • Lietotājs
  • 43 raksti
    Audi 100 90g. 2.2TQ

Pievienots 15 December 2012 - 01:52

Kā tas izpaužas? un cik tas maksātu?

Ja man būtu tāds cigārs, tad es uzliktu špricgāzi un aizmirstu par problēmām http://audi-style.lv/forum/public/style_...

Šo rakstu rediģēja c3fans: 15 December 2012 - 01:53

,,Propānvāģis''

#2121 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 15 December 2012 - 02:39

K-Ke špricēm nav elektriski vadāmu sprauslu, kuras ir vitāli nepieciešamas, lai normālā variantā vadītu gāzes 4. paaudzi. Tad šajā gadījumā var vadīties pēc MAP-RPM signāliem, bet tad, lai noregulētu sakarīgi (jeb lai vispār noregulētu) jāliek izejā regulējot jāizsprauž paltjoslene, lai kontrolētu maisījumu.. Kautvai uz detaļām pasākums jau nostājas kā normāla 4tās paaudzes iekārtas uzstādīšana, neskaitot vēl laiku cik tiktu patērēts uz to pasākumu.. Diezvai Tev to vajag?
Visdrīzāk Tev noderīgākais/pieejamākais variants būs tā pati korekti uzstādīta un noregulēta klasika, ja nav mega ūber prasību pret jaudas zudumiem...

#2122 c3fans

c3fans
  • Lietotājs
  • 43 raksti
    Audi 100 90g. 2.2TQ

Pievienots 15 December 2012 - 09:59

bet tad tur noregulēt nav problēmu? Jo veči tur muldēja, ka grūti noregulēt,(sajūta ka negribēja ņemties) un ja nav noregulēts tad tur sprādziens vai kas un sabeidz inžektoru.
,,Propānvāģis''

#2123 AIS

AIS
  • Lietotājs
  • 2112 raksti
  • Dzīvesvieta:nenoteikta
  • Intereses:NF+turbo c3
    c4 a100quattro AAH
    A4B6 2.5tdi quattro

Pievienots 15 December 2012 - 11:31

Var tak tur visu noregulēt un saregulēt ja vien dzinējam tur viss ir ok ... Pašam 2.3E un braucu tikai ar gāzi - sūknis sapuvis bākā , benzīna smaržu esmu jau aizmirsis . -18 grādos leca bez problēmām. Saregulēt vienīgi nevaru auksta darbību , jo pagaidām primārāk ,lai viņš kustās ar maksimālo iespējamo jaudu. Beidzot arī aizdedzi saregulēju savējam , par cik uz benzīna netiek ne darbināts, ne braukts ,tad +8grādi (22-23grādi) un patīkama dinamika . Reduktorā bija pa 10k baigā kaka sakrājusies ,tāda kā eļļa šķidra iztecēja,kad atskrūvēju to kaku nolaišanas skrūvi . Bija arī filtrā pie magnēta tādas interesantas melnas skaidiņas daudz daudz salipušas ,sakrājušās . Palika vēl dzīvāks pēc tādas procedūras . :) Palēnām sāku noskaņoties uz Vems vadību +4.paaudzes gāzi + degvielas maģistrāli no pieccilindru Volvo...

#2124 ins88

ins88
  • Lietotājs
  • 320 raksti

Pievienots 15 December 2012 - 11:33

A.e.b kompis. Uz vina ir 3 lampinas. Sarkana, orandza un zala. Taka gaaze ir iesleekta jadeg zalajai lampinai bet zem paarsega skatoties nevienmeer ta tas ir un deg sarkanaa. Kad ir uz benzas tad orandzaa. Kads paskaidrot var kas par vainu? P.s kuram ir iespeeja otro a.e.b paaudzi piesleegt un piereguleet? Kjemalam diemzel nav vada

#2125 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 15 December 2012 - 17:46

Var tak tur visu noregulēt un saregulēt ja vien dzinējam tur viss ir ok ... Pašam 2.3E un braucu tikai ar gāzi - sūknis sapuvis bākā , benzīna smaržu esmu jau aizmirsis . -18 grādos leca bez problēmām. Saregulēt vienīgi nevaru auksta darbību , jo pagaidām primārāk ,lai viņš kustās ar maksimālo iespējamo jaudu. Beidzot arī aizdedzi saregulēju savējam , par cik uz benzīna netiek ne darbināts, ne braukts ,tad +8grādi (22-23grādi) un patīkama dinamika . Reduktorā bija pa 10k baigā kaka sakrājusies ,tāda kā eļļa šķidra iztecēja,kad atskrūvēju to kaku nolaišanas skrūvi . Bija arī filtrā pie magnēta tādas interesantas melnas skaidiņas daudz daudz salipušas ,sakrājušās . Palika vēl dzīvāks pēc tādas procedūras . http://audi-style.lv/forum/public/style_... Palēnām sāku noskaņoties uz Vems vadību +4.paaudzes gāzi + degvielas maģistrāli no pieccilindru Volvo...

Kāda maģistrāle, kapara vai karbona?
VEMS tikai lai varētu vadīt 4.paaudzi? Bišku pasālīti.. :crazy:

#2126 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti

Pievienots 15 December 2012 - 20:05

Bāc, jāpaātrina tas mans "karburator-benzīna-gāzes-iesmidzes" vadības risinājums tāaaaaads bizness garām iet :crazy:

#2127 AIS

AIS
  • Lietotājs
  • 2112 raksti
    c4 a100quattro AAH
    A4B6 2.5tdi quattro

Pievienots 15 December 2012 - 20:23

Kāda maģistrāle, kapara vai karbona?
VEMS tikai lai varētu vadīt 4.paaudzi? Bišku pasālīti.. http://audi-style.lv/forum/public/style_...

:Lai varētu likt el.sprauslas priekš benzīna un būtu vadība nopietna - pēcāk taču gribēsies kompresoru arī , Gāzei jau protams savs kompis tak.

Šo rakstu rediģēja VESAIS: 15 December 2012 - 20:23

#2128 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2952 raksti

Pievienots 15 December 2012 - 22:49

sveika tauta! kāds var pastāstīt, kur un cik maksā Lovato klasiskajai iekārtai filtriņš? Ūūūn mājas apstākļos var nomāinīt viņu?

#2129 AIS

AIS
  • Lietotājs
  • 2112 raksti
    c4 a100quattro AAH
    A4B6 2.5tdi quattro

Pievienots 15 December 2012 - 23:04

sveika tauta! kāds var pastāstīt, kur un cik maksā Lovato klasiskajai iekārtai filtriņš? Ūūūn mājas apstākļos var nomāinīt viņu?

mājas apstākļos nomainīt var jebko - atkarīgs cik kreisās rokas un kādi darba instrumenti pieejami.

#2130 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2952 raksti

Pievienots 15 December 2012 - 23:10

mājas apstākļos nomainīt var jebko - atkarīgs cik kreisās rokas un kādi darba instrumenti pieejami.

instrumenti ir no gandriiz visa pa 2 vai 3 :D kreisaas rokas, ir tikai kaaju vietaa :D

svariigaakais pashlaik - kur dabuujams!?

3 Lietotāji(s) lasa šo tēmu

0 biedri(s), 3 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)