Pālekt uz saturu

Foto

Informācija par gāzi

• Please log in to reply
5221 atbildes uz šo tēmu

#1951 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti
  • Dzimums:Vīrietis
  • Dzīvesvieta:Alūksne- Jelgava
  • Intereses:Auto (audi), moto un, protams, daiļās dāmas!

Pievienots 12 October 2012 - 19:42

Sasmejos- Martins pret ietiepigo Bimu! :D ;) Martins tev stasta visu ka vajag. Nonem vaku nost un iebore caurumu, kur vari ieskruvet stuceri ar egliti, uz ka, savukart, var uzlikt cauruli uz maisitaju. Ja reduktoram ir caurums prieks atmosferas, tad urb tur; ja nav, tad pofig, kur urbsi. Tas i` viens, otrs- kad vaks nonemts, patausti membranu- ja pacieta vai par jau curkst ka vecs brezents, tad marsh pec gumiju remkomplekta, jo bez ta nav nekadas jegas teret laiku, degvielu un savus nervus.
Par parejam motora izvirtibam- es gribu zinat ka tu esi salicis trubas pie maisitaja? Slinkoju lasit visus postus, atgadini, ludzu- liec gazi uz K vai uz KE? KE, butiba, ir japarregule gaisa meritajs, jo savadak vins uz benzina normali nestradas.
Mazās devās alkohols ir nekaitīgs jebkādos daudzumos.

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#1952 jim-beam

jim-beam
  • Lietotājs
  • 5529 raksti
  • Dzīvesvieta:Rīga
  • Intereses:sievietes un turbo ļurbo

Pievienots 12 October 2012 - 19:57

Внимание!!!
Регулировка любого вакуумного редуктора итальянского производства!
Для правильной регулировки сначала поднимаем обороты двигателя где-то до 3000 потихоньку начинаем заворачивать дозатор (это такая штука, которая весит на шланге подачи газ между редуктором и смесителем подачи газа, может быть как пластик, так и железный с двумя винтами или одним) до тех пор, пока машина не начнет понижать обороты.
Как начали подать, обороты прекращаем заворачивать, и отворачиваем на одну четверть. Плавно понижаем обороты до холостого хода. Поддерживая рукой тягу газа чтоб мотор работал на оборотах чуть выше 1000 начинаем регулировать винт холостого хода на редукторе, как правило, это пластиковый винт диаметром 10-15 мм с накаткой. Так как в редукторе регулируются чувствительность мембраны, нужно поймать наилучшие положение, для того чтоб мотор работал ровно. После чего отпускаем тягу. И будет вам счастье. На некоторых редукторах есть еще один винт регулировки, как правило, он не большего диаметра. И регулируется отверткой. Это винт принудительной подачи газа, минуя редуктора. Он используется, как правило, только на грузовых машинах для облегчения пуска на газу. На легковых машинах он, как правило, полностью завернут.

Ko sakat par šo? arī variants.

PS: kāda jēga no kkadas mistiskas kompensacijas ja tas ir prosta papildus gaisa padeve uz ieplūdes kolektoru? (var tak mierīgi paraut tad vaļā vienu no trubelēm pus tas pats efekts.) :db:

links uz to forumu: http://www.propan.ru....php?f=11&t=233

Šo rakstu rediģēja jim-beam: 12 October 2012 - 20:07

Baigais "KUPĀTS"!

originalish, praktish, gut!

Rinkashikumeari Zukitakimeari

#1953 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 12 October 2012 - 20:17

Nu, Bim, lai parauj tevi divi nulle septini! :D ;) Es izcelsu: VAJAG TO KOMPENSACIJU, VAJAG, VAJAG! :D Mums nav nekas japarauj valja, bet ir jasavieno iepludes kolektors ar otras pakapes membranu.
Regulesanas apraksts nepareizs. Regulesanu sak tikai un vienigi ar tuksgaitas skruvi, ja tada ir.

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#1954 jim-beam

jim-beam
  • Lietotājs
  • 5529 raksti

Pievienots 12 October 2012 - 20:37

Sasmejos- Martins pret ietiepigo Bimu! http://www.audi-style.lv/forum/public/st... http://www.audi-style.lv/forum/public/st... Martins tev stasta visu ka vajag. Nonem vaku nost un iebore caurumu, kur vari ieskruvet stuceri ar egliti, uz ka, savukart, var uzlikt cauruli uz maisitaju. Ja reduktoram ir caurums prieks atmosferas, tad urb tur; ja nav, tad pofig, kur urbsi. Tas i` viens, otrs- kad vaks nonemts, patausti membranu- ja pacieta vai par jau curkst ka vecs brezents, tad marsh pec gumiju remkomplekta, jo bez ta nav nekadas jegas teret laiku, degvielu un savus nervus.
Par parejam motora izvirtibam- es gribu zinat ka tu esi salicis trubas pie maisitaja? Slinkoju lasit visus postus, atgadini, ludzu- liec gazi uz K vai uz KE? KE, butiba, ir japarregule gaisa meritajs, jo savadak vins uz benzina normali nestradas.

ir uzlikts uz K-Jetronic tā gāzes iekarta. maisītajam pievienota viena truba kura nāk no reduktora.

Ne jau papildus gaisu viņš tur dzinējam padod, bet ar vakuumu kontrolē reduktoru.

Kā var veidoties vakuums aiz membrānas, ja tai ir aptuveni M10 vītnes liels caurums tajā kamerā uz atmosfēru? :blink:
Baigais "KUPĀTS"!

#1955 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 12 October 2012 - 20:50

Viena truba no reduktora uz maisitaju dod dazas jaukas lietas: nav iespejams noregulet un motors uz benzina rec uz paris stukam rpm... :hihi:
"Kā var veidoties vakuums aiz membrānas, ja tai ir aptuveni M10 vītnes liels caurums tajā kamerā uz atmosfēru?" Tapec, ka pieliekot tam caurumam cauruli no maisitaju, membrana vairs nav saistita ar atmosferu. :D
Bim, es vairak neko neteiksu, ja turpinasi strideties preti! ;)

Starp citu, sovakar alus garso vnk lieliski! :D

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#1956 jim-beam

jim-beam
  • Lietotājs
  • 5529 raksti

Pievienots 12 October 2012 - 20:58

Viena truba no reduktora uz maisitaju dod dazas jaukas lietas: nav iespejams noregulet un motors uz benzina rec uz paris stukam rpm... http://www.audi-style.lv/forum/public/st...
"Kā var veidoties vakuums aiz membrānas, ja tai ir aptuveni M10 vītnes liels caurums tajā kamerā uz atmosfēru?" Tapec, ka pieliekot tam caurumam cauruli no maisitaju, membrana vairs nav saistita ar atmosferu. http://www.audi-style.lv/forum/public/st...
Bim, es vairak neko neteiksu, ja turpinasi strideties preti! http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Starp citu, sovakar alus garso vnk lieliski! http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Labi ko vēl pievienot pie maisītaja?

PS: esmu darbā! Alus secem! :pardon:
Baigais "KUPĀTS"!

#1957 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 12 October 2012 - 21:10

Ievietotais attēls
Pa kreisi- truba, kas iet uz tuksgaitnieku (originalo vietu gofra glusijam nost), pa vidu- pieejosa gaze no reduktora un pa labi- kompensacija.

Johaidii, butu zinajis, ka tu darba, tad nebutu runajis par alu... :D ;)

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#1958 jim-beam

jim-beam
  • Lietotājs
  • 5529 raksti

Pievienots 12 October 2012 - 21:35

No kuras puses tukšgaitniekam liekam to trubu klāt? :db:

nu jau vairs nēsmu darbā!

PS: pshik alus vaļā! :drinks:
Baigais "KUPĀTS"!

#1959 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 12 October 2012 - 21:41

Eeem, nu kaa- truba no maisitaja aiziet uz tuksgaitnieka un caur to uz motoru. Karoch viss paliek tapat, tikai tuksgaitnieka truba nepieiet vairs pie gofras, bet pie maisitaja.

:drinks:

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#1960 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2953 raksti
  • Dzīvesvieta:pa vidu

Pievienots 12 October 2012 - 21:50

http://content9-foto.inbox.lv/albums/a/a...

a man taaada tresha truba nav, bet man iet pieklaajiigi!!

Opel Ascona 1,6 automatic `88 (silver) - tolmetized,
Audi 80 B3 2.0i 3A + LPG Lovato (cherry red - LZ3U) - sold,
Audi 80 B4 2.0i ABK+LPG (black) - crashed

Volvo s80 2.4d automatic (gray)

#1961 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 12 October 2012 - 21:52

Kads reduktors?

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#1962 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2953 raksti

Pievienots 12 October 2012 - 21:52

lovato

#1963 jim-beam

jim-beam
  • Lietotājs
  • 5529 raksti

Pievienots 12 October 2012 - 21:54

Ple pareizi kā es to nebiju sadomājis ka degmaisījumu vajag arī tukšgaitā veidot ne tikai braucot! :sorry:

a man taaada tresha truba nav, bet man iet pieklaajiigi!!

es ar domāju ka saregulēšu tās trubas ar to tukšgaitnieku un visam būtu jāiet bez tās kompensācijas. jo reduktoram tas no rūpnīcas nav paredzēts. :db:

PS: rūpnīcā jau ar loashi nestrādā! tāpat kā ar auto projektiem kuri ir vienmēr jāskrūvē ja reiz kko maini nekā rūpnīca paredzējusi!

Šo rakstu rediģēja jim-beam: 12 October 2012 - 21:55

Baigais "KUPĀTS"!

#1964 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2953 raksti

Pievienots 12 October 2012 - 21:57

http://nagaz24.pl/lo...,3977,p,en.html

sitais kits man apakshaa

#1965 Martiga

Martiga
  • Moderators
  • 1561 raksti
  • Dzīvesvieta:Riga , Dzirciems

Pievienots 12 October 2012 - 22:00

davai davai regule , tev cilvecigi meigina pateikt kad zala krasa ir zala , bet tu ar visam 4 atsperies ar putam uz lupam saki kad zala krasa tomer ir sarkana , nu wtf ? ja tik gudrs ta ko tad te aaksties ? soory

Opel kadett 1.3 --> Wv golf 2 1.8 GT-- >Audi 90 2.2kv fwd --> audi 100 avant Q 2.3+lpg --> v70 2.5 TDI-->Golf 4 1.8T

#1966 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 12 October 2012 - 22:03

Ple alus jau sak traucet domaat argumentus, bet vajag to fakin kompensaciju; esmu diezgan daudz eksperimentejis, tapec zinu, ko runaju.

Jataisaas laikam uz klubu; Bim, uzliec to trubu un tad atraksti! ;)

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#1967 jim-beam

jim-beam
  • Lietotājs
  • 5529 raksti

Pievienots 12 October 2012 - 22:14

nu bet vienalga nepārliecinājāt mani par to kompensācijas trubas vajadzību. :crazy:
Baigais "KUPĀTS"!

#1968 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3265 raksti
  • Intereses:Einen Flammenwerfer bitte, einen Flammenwerfer!

Pievienots 12 October 2012 - 22:15

Vo, tagad kaut ko miglaini atceros, ka bija man te viens 2.3 piebraukājis ar ... neatceros kādu... reduktoru, kam mainot reduktoru bija aizmirsies uzmontēt to kompensācijas trubu - tā truba bija iemontēta "pa taisno" reduktora sānā esošajā caurumā, jaunajam reduktoram tur bija vienkārši caurums, vecajam tur bija iegriezta vītne un ielikta truba, uz kuras uzmaikt šļauku, ~10-12mm diametrā ja pareizi atceros. Un arī bija kaut kas līdzīgs, varēja apd*ties bet nu nekādi nevarēja saregulēt. Vai nu tukšgaita totālākajā treknajā vai nekust no vietas. Uz reduktora regulēšanas skrūvi (skrūvēm? laikam bija divas?) reakcijas praktiski nekādas. Nenocietos, pa rupjo "iebāzu" reduktorā šļauku ar minimālu blīvējumu - whoaaaaa cik forši sāka uzvesties :D Samontējām pa kārtīgo un izdevās pat puslīdz normāli noregulēt. Jē!
Kopsavilkums - VAJADZĒJA TO SŪ VAKUUMA KOMPENSĀCIJU UN CAURI!

Thanks for nothing, I'll be on my way to hell.

Kein Kompressor kein Spaß. Ja ja wirklich.

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

Es esmu kā kaķīts. Nē, ne mīļš un pūkains, bet tas, ka man viss pofiq.

#1969 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti
  • Dzīvesvieta:Preiļi,Rīga,Straße

Pievienots 12 October 2012 - 22:59

Dzheks vnk baigi ietiepiigs.
Kad man pateica Axel kad vajag to trubu, tad arī nekavējoties iemetinaaju štuceri. Bez liekas spreegaashanas pretii. Un biju laimīgs, ka momentāni tukšgaita parādījās :woot: Vnk ir jāklausa ko pieredzējušāki prāti saka, var jau likties ka pats varbūt gudrāks iraid, bet beigās parasti aplauziens sanāk :D

LPG (špricgāze-4. paaudze) uzstādīšana ar garantiju un sertifikāciju, regulēšana, remonts Mob. 27749702, PM

#1970 Jonis

Jonis
  • Lietotājs
  • 643 raksti
  • Dzīvesvieta:Rēzekne

Pievienots 14 October 2012 - 17:26

Labuvakar. Droši vien ne pa tēmai, bet Jim dzēriena iespaidā padalīšos par iespaidiem. Bija savulaik A-100 ar 2,0 SL , K-Jetronik dzinēju un kaut kādu mistisku iešprices
un aizdedzes vadību, kuru vietējie guru nosauca par izvirtību. Uzliku gāzi , cik tagad saprotu 1. ģenerāciju tālajā 1999. g. Viss OK līdz 1. BUM ieplūdē.
Nobraucu ar gāzi 7 gadus, iemācījos iztaisnot K-JET gaisa mērītāju 10 minūtēs, iešprici regulēt uz dzirdi un ,,ņuhu" gandrīz TA atbilstībai.
Gāzes uzstādīšanas izmaksas atpelnījās pirmajā gadā, BET ar LIELIEM burtiem es biju laimīgs (atbrīvots) , kad draudzene to A-100 iestādīja busā bez traumām.
Jo nebija jābrauc izručīt cilvēku, kurš saka, ka mašīna neiedarbojas, bet saka PUF,PUF.....
P.S. Pat tajos tālajos gados, ja nebūtu sācis činīt savu gāzes plīti pats, nezinu kāda būtu ekonomija.

#1971 ins88

ins88
  • Lietotājs
  • 320 raksti

Pievienots 15 October 2012 - 16:08

1)kursh var pieslegt A.E.B otro paaudzi pie kompja un noregulet? + apnicis ka ik 5to reizi piedarbinas uz gaazes.. kas buus pie -20? agrak vareju nobraukt 400km ar pilnu baku tagad tik 300
reduktors brc at90e
2) pirms gada bij v6 2.8 motors no kura nenormali visos gadalaikos naaca balti duumi lauka no taisnas trubas un diviem pedejiem bunduliem ( pazuda tosols ) ok beigas kad auto negaja un tosols pa izpluudi slacas lauka sapratu kas par vainu.... nomainiju motoru un no shii atkal balti duumi valee lauka... tosols nepazuud.. kondensaats ar nevaretu buut jo pec 2h brauksanas tapat lauka iet ka no lokomatives :) varbut vecais tosols kada bundulii dzivo? padalieties plz/.....

Šo rakstu rediģēja ins88: 15 October 2012 - 16:26

#1972 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 15 October 2012 - 17:07

Ja tev nevienmēr piedarbinās uz kādas no degvielām, tad ko tur var līdzēt regulēšana? Varbūt jāapskata t sensors?
Kur prikols samainīt motoru, ja izpūš blīvi? Samaini blīves un brauc! :db:

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#1973 Viltniex

Viltniex
  • Lietotājs
  • 432 raksti
  • Dzīvesvieta:Brocēni
  • Intereses:Automātika

Pievienots 15 October 2012 - 17:10

Šodien satiks Kjemals, iedots auto uz gāzēšanu, tiešām sakarīgs biedrs, iesaku arī citiem :)

Audi 80 1991 Sedans FWD AAH, Gāzificēts By kjemals, Metāla Panna By ka6pers
Audi TT 1999 1.8T Q APX, Gāzificēts By Wth

​Audi A3 2013 8P 5 Door, 6 Speed Manual, Fwd, 2.0TDI CR CFFA 140PS

Aуди без кардана, деньги на ветер © PASSATizhi

#1974 ins88

ins88
  • Lietotājs
  • 320 raksti

Pievienots 15 October 2012 - 18:22

Ja tev nevienmēr piedarbinās uz kādas no degvielām, tad ko tur var līdzēt regulēšana? Varbūt jāapskata t sensors?
Kur prikols samainīt motoru, ja izpūš blīvi? Samaini blīves un brauc! http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

jo vajag pieregulet jo paterinsh ir audzis + atrast vainu kapec dazreiz pie auksta piedarbinas uz gazes... + viena no galvam ieplisusi bij! letak nomainit motoru

Šo rakstu rediģēja ins88: 15 October 2012 - 18:23

#1975 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 17 October 2012 - 13:10

Hei, gāzveidīgie! :)
Vajag saprast kāds aizdedzes variators strādātu uz mana AAH. Pagaidām, rokoties pa neta plašumiem, šķiet, ka strādātu tikai divi vai trīs- microluch un triton, bet varbūt arī kāds no AEB saimes. Kādam ir kāda info par šo visu?
Bija vienam 2,8 30v uzlikts variators, lietotājs orttauq (vai kā tml, sorry, ja nepareizi), gribētu zināt, kādu tad šamējam uzstādīja, jo sistēmai jābūt gana līdzīgai..

Tā, atradu viņa postu šinī pašā topikā, viņam ir kaut kāds AEB. Tikai kas viņam ir par motoru? Laikam kļūdījos savās domās, ka viņam ir 2,8 30v..

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#1976 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3265 raksti

Pievienots 17 October 2012 - 13:25

Man arī likās ka tas ir 30V. Un, ņemot vērā ka 30V ir tikai 2 devēji - spararats un holls, atšķirībā no mūsu AAH, kam ir vēl arī kloķa atskaites punkta devējs (tipa 1. cilindra devējs) - tā vismaz man pēc atmiņas šķiet - tad 30V visādus agregātus var uzlikt a mums, principā, gandrīz neko. "Veiksmīgā" Audi 3-devēju konstrukcija FTW. Bija doma paeksperimentēt kādreiz arī par šo tēmu bet a) daudz visādu citu projektu rindā b ) bail kļūdoties aplocīt klaņus :D

Šo rakstu rediģēja wraith: 17 October 2012 - 13:26

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

#1977 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 17 October 2012 - 13:50

Ā, viņam divi sensori, mļac... okei, jāpastudē vēl forumi, varbūt izdodas kaut ko vairāk uzzināt par microluch!

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#1978 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3265 raksti

Pievienots 17 October 2012 - 14:35

Pastāsti pēc tam ko atradi ;) Ja kaut kas labs atrodas, es jau ar labprāt iztiktu bez klaņu liekšanas :)

#1979 jim-beam

jim-beam
  • Lietotājs
  • 5529 raksti

Pievienots 19 October 2012 - 07:39

cik gāzes vajadzētu lai noregulētu iekārtu? :db:
Baigais "KUPĀTS"!

#1980 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 19 October 2012 - 08:03

Jo šķībāk uzlikta iekārta, jo vairāk! :D Tas no paša pieredzes, Bim.. :)

Audi 100 C4 Avant, 2.8

1 Lietotāji(s) lasa šo tēmu

0 biedri(s), 1 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)