man domaat ka arii tur, pie pliits, tu nemaceetu ar to gaazi apieties http://www.audi-style.lv/forum/public/st... smidr nekvalitatiivi uzstaditas iekartas
man ir klasiskā gazes iekārta, gāzes smaku praktiski nejūt, braucu divus gadus un nekādas problēmas, apgriezienus uz gāzi var uzgriest pāri pa 4000 dzīvē pārbaudīts pa bāni braucot uz 140km/h precīzi 4 štukas apgriezieni, par patēriņu, jauktajā režīmā benzīnu ēd mans KU motors 2.2l 14 litri benzīna un tik pat gāzi, pa 16 latiem o.36ls/litrā parasti pilnu balonu ņemu, varu nobraukt 320,km, uz benzīnu par tadu naudu 200km aptuveni, manā braukšanas režīmā, apgriezieni turas uz 1800-2000, (īsā kārba), ekonomija uz gāzi ap 32%. Nopietni iejaucies remontējis vienu reizi, kā beigās izrādījās, vaina bija tīri mehāniska pārlūzusi bij trubai plasmasas gals pa ko gāze pienak pie ieplūdnieka, līdz ar to pa liesu bij gaisu rāva pa daudz iekšā, novērsu pats, gāzes kantorī lpg pateica ka motors pizdohen, kas pierāda, ka atsevišķos kantoros dauņi strādā, uzstādīt prot, a vainas lielāko ties neprot novērst.
kad salīmeju trubas galu tad pieregulēju kā pratu, jo biju nezinādams biški

izregulēji , pēctam citā kantorī pa 5ls veči noregulēja pēc kompja. motors iet zvērā gan uz benzīna gan gāzi,tā ka spriediet paši
Vēl jautājums kur Jūs tik mazus patēriņus 2.2l motoram raujat 7 litri?
man stiepienā ēd ap 9 + litri, pilsēta zem 14 litriem nevaru nekā ielīst.
Šo rakstu rediģēja tipo: 03 November 2009 - 13:46