Pālekt uz saturu

Foto

Informācija par gāzi

• Please log in to reply
5221 atbildes uz šo tēmu

#1741 ins88

ins88
  • Lietotājs
  • 320 raksti
  • Dzimums:Vīrietis

Pievienots 19 August 2012 - 22:54

no izputeja nedaudz juut gaazes smaku 2.8 v6.. klasika ! nesadeg kaa naakas vai padeve par lielu??

#1742 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti
  • Intereses:Einen Flammenwerfer bitte, einen Flammenwerfer!

Pievienots 19 August 2012 - 22:59

Vai nu viens vai otrs, bet ja klasika baisi par to nav vērts uztraukties, ja visādi citādi darbojas normāli un patēriņš normāls. Ja kaut kas vēl papildus nav ar patēriņu/gaitu - braucam regulēties.

Thanks for nothing, I'll be on my way to hell.

Kein Kompressor kein Spaß. Ja ja wirklich.

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

Es esmu kā kaķīts. Nē, ne mīļš un pūkains, bet tas, ka man viss pofiq.

#1743 Soldier

Soldier
  • Lietotājs
  • 128 raksti
  • Dzīvesvieta:Audi Life lv.

Pievienots 20 August 2012 - 18:44

V 6 30 varsti ir nuansu.

S4 2.2  lim t q LPG
S4 2.2 avant t q LPG
 Audi detalas  http://fotki.lv/ru/quattro79/937102/

#1744 rubb

rubb
  • Lietotājs
  • 978 raksti
  • Dzīvesvieta:Mārupe

Pievienots 20 August 2012 - 19:58

Vai ir kāds sakarīgs Gāzes kantoris Ventspilī, vai tuvākajā apkārtnē, kurš mācētu LABI ielikt LABU gāzes iekārtu manam 2002 gada A6 C5 2.4? Auto gadu nostāvējis bez vajadzības, jāsāk savest kārtībā :)
..|R|ubb..

#1745 jasis

jasis
  • Lietotājs
  • 1189 raksti
  • Dzīvesvieta:Tukums
  • Intereses:auto,moto,rādio,loto

Pievienots 20 August 2012 - 20:59

Soldier apstaasti par nuansiem publiski, vai tas no pieredzes ar manu 2.8 30v kas saakumaa arii negribeeja straadaat kaa nākas ar LPG?
Pievienojies: 28 Jan 2004
Posti: 777 :D

#1746 Soldier

Soldier
  • Lietotājs
  • 128 raksti

Pievienots 20 August 2012 - 21:35

Tur daudz nuansiem.Tas vis inviduali.

S4 2.2  lim t q LPG
S4 2.2 avant t q LPG

#1747 rubb

rubb
  • Lietotājs
  • 978 raksti

Pievienots 20 August 2012 - 21:44

Soldier, pastāsti nianses piem. A6 C5 2.4 30V (motora kods BDV) nianses - neturi sveci zem pūra ;)
..|R|ubb..

#1748 Soldier

Soldier
  • Lietotājs
  • 128 raksti

Pievienots 20 August 2012 - 22:41

Uz BDV tikaj ar Hanam sprauslam
Parejas no meistera atkarigi.

S4 2.2  lim t q LPG
S4 2.2 avant t q LPG

#1749 iynx

iynx
  • Lietotājs
  • 1130 raksti

Pievienots 23 August 2012 - 02:22

STAG-50
STAG-100
STAG-150

cik saprotu programma utt ir viens un tas pats, tik cik atšķiras sprauslu atslēgšanas veids ?

PS. visi kas ceļo un izmanto LPG lieliska karte ar uzpildes stacijām http://www.mylpg.eu/stations/

Šo rakstu rediģēja iynx: 23 August 2012 - 12:30

#1750 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti
  • Dzīvesvieta:Preiļi,Rīga,Straße

Pievienots 27 August 2012 - 12:20

Uz BDV tikaj ar Hanam sprauslam
Parejas no meistera atkarigi.

hmzz..Kāds tam tehnisks pamatojums?

Soldier, pastāsti nianses piem. A6 C5 2.4 30V (motora kods BDV) nianses - neturi sveci zem pūra http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Lielākā nianse ir labi ieurbt dīzi un pēc iespējas īsas un vienāda garuma šļauciņas (sprauslas-kolektors), tad arī aiziet bez visādas raustīšanās. Pie nosacījuma, ka aizdedzes sistēma ir teicamā stāvoklī. Protams, arī lai sprauslas nav pēdējie mēsli...

LPG (špricgāze-4. paaudze) uzstādīšana ar garantiju un sertifikāciju, regulēšana, remonts Mob. 27749702, PM

#1751 rubb

rubb
  • Lietotājs
  • 978 raksti

Pievienots 27 August 2012 - 12:21

Gan jau domā HANA 2000 - tas ir lai būtu pietiekoša ražība?
Es biju cerējis, ka Soldier pateiks kaut ko tiešām specifisku, bet ar pieredzi, derīgu infu laikam neviens negrib dalīties :)

Šo rakstu rediģēja rubb: 27 August 2012 - 12:23

..|R|ubb..

#1752 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti
  • Intereses:Einen Flammenwerfer bitte, einen Flammenwerfer!

Pievienots 27 August 2012 - 12:52

Negrib gan - galu galā ar to naudu pelna. Kāpēc gan dažu pašdarbnieku dēļ sev biznesu graut? Ir ļoti maz gāzinieku, kas vispār saprot kas ir kas un daudz daudz mazāk ir tādu, kas par to vispār runā. Pavisam maz ir tādu, kas kaut ko arī skaidro un reāli palīdz. Tāds nu ir tas kapitālisms.

Thanks for nothing, I'll be on my way to hell.

Kein Kompressor kein Spaß. Ja ja wirklich.

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

Es esmu kā kaķīts. Nē, ne mīļš un pūkains, bet tas, ka man viss pofiq.

#1753 orttauq

orttauq
  • Lietotājs
  • 502 raksti
  • Dzīvesvieta:Rīga
  • Intereses:S6 C5

Pievienots 27 August 2012 - 15:29

Es biju cerējis, ka Soldier pateiks kaut ko tiešām specifisku, bet ar pieredzi, derīgu infu laikam neviens negrib dalīties http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Hanaam ir dāžādas ražības, sarkanas, zaļas un vēl laikam bija kaut kāds tonis, atkarībā no zirgu skaita uz cilindra tiek izvēlētas attiecīgās. Pārāk ražīgas arī nav labi, vajag piemērotākās.
audiScars.lv S6 C5

#1754 kroky

kroky
  • Lietotājs
  • 77 raksti

Pievienots 27 August 2012 - 17:15

Visi sākumā teica, ka nav jēgas uz Audi 100 C4 2.3 likt gāzi, jo būs problēmas, taču...

Sanāk apmēram 2 mēneši apritējuši un teikšu godīgi, tad ar gāzi viss ir normāli. Ceļ patīkami un patēriņš normāls. Šodien kopā tika nobraukti 200 km pa šoseju un 100 km pa Rīgu, pa šoseju netika braukts uz 90, bet ap 110. Beigās sanāca 6 lati uz 100km.

Šo rakstu rediģēja kroky: 27 August 2012 - 17:20

#1755 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2952 raksti
  • Dzīvesvieta:pa vidu

Pievienots 27 August 2012 - 18:32

Visi sākumā teica, ka nav jēgas uz Audi 100 C4 2.3 likt gāzi, jo būs problēmas, taču...

Sanāk apmēram 2 mēneši apritējuši un teikšu godīgi, tad ar gāzi viss ir normāli. Ceļ patīkami un patēriņš normāls. Šodien kopā tika nobraukti 200 km pa šoseju un 100 km pa Rīgu, pa šoseju netika braukts uz 90, bet ap 110. Beigās sanāca 6 lati uz 100km.

daudz!! bet nu labi, tas jau ir c4

Opel Ascona 1,6 automatic `88 (silver) - tolmetized,
Audi 80 B3 2.0i 3A + LPG Lovato (cherry red - LZ3U) - sold,
Audi 80 B4 2.0i ABK+LPG (black) - crashed

Volvo s80 2.4d automatic (gray)

#1756 kroky

kroky
  • Lietotājs
  • 77 raksti

Pievienots 27 August 2012 - 19:30

daudz!! bet nu labi, tas jau ir c4

Motors ir 2.3 un iekšā ir pirmā paaudze, jo krutākas nevarot ielikt. Tā kā tas ir normāli.

Šo rakstu rediģēja kroky: 27 August 2012 - 19:31

#1757 mshathlonxp

mshathlonxp
  • Lietotājs
  • 9990 raksti
  • Dzīvesvieta:dziļie dziļie lauki - liepājas pusē
  • Intereses:Vecais labais joks ar rijīgiem un neejošiem benzīnniekiem

Pievienots 27 August 2012 - 19:43

Otro paaudzi jau nu toč var ielikt un, manuprāt, ar pirmo nemaz nav vērts sākt. Pie šitik mazas ekonomijas es pat nesāktu domāt par gāzi, ja vēl pacels akcīzi, ekonomijas vispār vairs nebūtu :crazy: 6 ls tak ir briesmīgi daudz, kaut kādi 14 litri, bet nu labi, tāpēc arī tev laikam nav problēmu - par liesu tur toč nav.

Un par 2.3 patēriņu pēc piektdienas rīgas brauciena varu teikt tikai labus vārdus - atkarībā no tā, cik nepareizi borta kompis skaita kilometrus, 7,3 - 8l zupas uz sotaku - mašīna man gan mazāka, zato q.

Pastāstiet kāds - man ir apaļš cilindrisks balons bez nekā, lai viņu nostiprinātu - kaut kur var nopirkt tās stīpas vai taisīt pašam?

Šo rakstu rediģēja mshathlonxp: 27 August 2012 - 19:46

1987 B3 A90q - piemineklis

1989 mk2 1.3 karbo ar četrgangu Ghetto GTI powered by VEMS - oficiāls DIVLITRIS

Pitons jeb ātrgaitas klubkrēsls :) 

#1758 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2952 raksti

Pievienots 27 August 2012 - 19:48

pa manam taas stiipas ir no buuvmateriaalu veikala! vismaz smagi taadas atgaadina!

#1759 mshathlonxp

mshathlonxp
  • Lietotājs
  • 9990 raksti

Pievienots 27 August 2012 - 19:54

Tu domā tās lentes ar caurumiem ko izmanto lai pieskrūvētu logus un durvis? Balona pārdevējs stāstīja ka mašīnā, no kuras viņš izņēma tā arī bija piestiprināts, bet man tāds variants nepatīk :crazy:

Kādi vispār ir normatīvi, kā balonam jābūt piestiprinātam un novietotam?

#1760 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2952 raksti

Pievienots 27 August 2012 - 19:55

yup, lielai dalai, ko esmu redzeejis, taa arii ir, mani ieskaitot :D

#1761 Martiga

Martiga
  • Moderators
  • 1557 raksti
  • Dzīvesvieta:Riga , Dzirciems

Pievienots 27 August 2012 - 19:56

Balonam jabuut uz metaala raamja , un tas veikala stipas isti nav tas ko vajag , bet funkciju pilda , pareizas ir riktigas metala stipas ar skruvem galos

Opel kadett 1.3 --> Wv golf 2 1.8 GT-- >Audi 90 2.2kv fwd --> audi 100 avant Q 2.3+lpg --> v70 2.5 TDI-->Golf 4 1.8T

#1762 mshathlonxp

mshathlonxp
  • Lietotājs
  • 9990 raksti

Pievienots 27 August 2012 - 20:13

Manam A80 40l balons arī tāds bija. Tagad domāju, vai var nopirkt atsevišķi stiprinājumus, vai tomēr būs pašam kaut kas jāmeistaro.

#1763 rubb

rubb
  • Lietotājs
  • 978 raksti

Pievienots 27 August 2012 - 20:17

Jautājums par tām vārstu eļošanās sistēmām. Vai konkrēti V6 2.4 (BDV) to vajag ? Ko īsti tā vārstu eļļošana dod?

Vismaz es šajā tēmā cenšos atrast sakarigākos gāzes ielicējus, pats likt neko netaisos. Pašlaik piedāvājums man ir no Heinrihs gāze(čomam diviem subāriem tur likta gāze, ir it kā OK). Laikam jau būs jāliek Rīgā, Ventspilī/tuvākajā apkārtnē neviens nav :(
..|R|ubb..

#1764 slowloris

slowloris
  • Lietotājs
  • 46 raksti
  • Dzīvesvieta:Dzīvoklis

Pievienots 27 August 2012 - 20:55

Vēlos ielikt savam a4 (2.6l) 1996 g. gāzi.

Kurš var ieteikt/rekomendēt servisu Jelgavā?
Jebkādas atsauksmes par autogāzes servisiem Jelgavā? No tiem kam ir mājaslapa, atradu tikai "Auto fans" un "Motoring"...

#1765 Ronaldo

Ronaldo
  • Lietotājs
  • 709 raksti
  • Dzīvesvieta:Limbaži&Rīga
  • Intereses:Zināt un saprast.

Pievienots 27 August 2012 - 20:57

dēļ kā lpg kompim varētu izmest kļūdu par palielinātu map mērījumu?
cik noprotu tad tadējādi tiek dota parāk dadz gāze...

100 C3 1983 1/2 quattro

VOLVO 940  1993  RWD D24TIC Inline6cyl Diesel  /POWERED BY SKRŪVČIPS./

Visa veida auto remonts un diagnostika. (metināšana,virsbūve, šasija, motori), Alumīnija un nerūsējošā tērauda metināšana. 2711109septiņi

#1766 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 28 August 2012 - 12:19

Es biju cerējis, ka Soldier pateiks kaut ko tiešām specifisku, bet ar pieredzi, derīgu infu laikam neviens negrib dalīties http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Ražības arī valtekiem pietiks, to ar dīzēm regulē, hanām ir 3 veidu sprauslas. Tas par hanām bija domāts, lai ir gana ātras un precīzas sprauslas. Ar omvl arī pietiek ;)

Jautājums par tām vārstu eļošanās sistēmām. Vai konkrēti V6 2.4 (BDV) to vajag ? Ko īsti tā vārstu eļļošana dod?

Vismaz es šajā tēmā cenšos atrast sakarigākos gāzes ielicējus, pats likt neko netaisos. Pašlaik piedāvājums man ir no Heinrihs gāze(čomam diviem subāriem tur likta gāze, ir it kā OK). Laikam jau būs jāliek Rīgā, Ventspilī/tuvākajā apkārtnē neviens nav http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Viņas jēga ir apšaubāma. Tā ko visi liek, viņa nedarbojas pareizi. Sūc vairāk tad, kad ir vakuums (maza slodze) un praktiski nesūc, kad nav vakuuma kolektorā(slodze). Dzirdēju, ka autonams tagad sākuši maukt visiem tos eļļotājus- eļļas tirgošanas bizness sācies :crazy:
Bijām vienam infinity fx35 norāvuši kolektora augšu, a tur uz tās pannas pilns ar to eļļu.. un kāda tur vēl eļļošana? Reti kurš kolektors būs tāds, ka viņa viendabīgi nonāks pa visiem cilindriem iekšā. Ja grib reāli, tad elektronisko un pie katra cilindra. Viss tas ir mārketings. Nevajag Tev viņu, investē labāk labākās sprauslās.

Ievietotais attēls

Te 2.8, bet 2.4 līdzvērtīgi, ja liek matrix sprauslas, tad zem plastmasām palien.

Šo rakstu rediģēja kjemals: 28 August 2012 - 12:21

LPG (špricgāze-4. paaudze) uzstādīšana ar garantiju un sertifikāciju, regulēšana, remonts Mob. 27749702, PM

#1767 orttauq

orttauq
  • Lietotājs
  • 502 raksti

Pievienots 28 August 2012 - 12:23

OMVL vai nenāk tikai pa 4 sliedē? V6 nesanāk optimāli, būs 2 "dekoratīvās" sprauslas, kaut gan ir arī pluss, ja kāda nomirst, var pārslēgt uz "dekoratīvo"... :D
Es ar HANA esmu apmierināts jau vismaz kādus 20 000. Liepājas 7sports slāvē kaut kāda barracuda, esot lētas un labas.
audiScars.lv S6 C5

#1768 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 28 August 2012 - 12:29

Vēlos ielikt savam a4 (2.6l) 1996 g. gāzi.

Kurš var ieteikt/rekomendēt servisu Jelgavā?
Jebkādas atsauksmes par autogāzes servisiem Jelgavā? No tiem kam ir mājaslapa, atradu tikai "Auto fans" un "Motoring"...

Zinu vienu privāto, kurš mājās būvē, agrāk pie heinriha esot strādājis. Saka, ka labi būvē, bet darbu redzējis neesmu, nevaru komentēt.
Bet tā pa lielam, nobrauc gar visiem servisiem, painteresējies pa kādām cenām liek un kādas mantiņas Tev saliks iekšā. Tad varbūt varētu arī kautko pateikt.

#1769 orttauq

orttauq
  • Lietotājs
  • 502 raksti

Pievienots 28 August 2012 - 12:32

Vismaz es šajā tēmā cenšos atrast sakarigākos gāzes ielicējus, pats likt neko netaisos. Pašlaik piedāvājums man ir no Heinrihs gāze(čomam diviem subāriem tur likta gāze, ir it kā OK). Laikam jau būs jāliek Rīgā, Ventspilī/tuvākajā apkārtnē neviens nav http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

http://www.m7sport.lv/kontakti/ Liepāja nav tuvāk par Rīgu? Šitais čalis vismaz teorijā ir spēcīgs, nav dzirdētas arī sliktas atsauksmes par praksi no BMW lietājiem powerā. Šamējais ir aprobējis tās manis pieminētās baraccuda sprauslas. Zinās vairāk teikt.
Heinrihs arī ir OK, bet tur jau ne jau viņš vairs ko dara, staigā ar trubu rokā un pieņem pasūtījumus. Tur ir dažādi čalīši, dažs spēcīgāks, dažs tā... Es tāpat paņēmu pats kabeli, jo neviens gāzinieks netērēs tik daudz laika, cik pats.Stagu regulēt vispār ir bērnu spēle, tik nedaudz laiciņš paiet.
audiScars.lv S6 C5

#1770 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 28 August 2012 - 12:36

OMVL vai nenāk tikai pa 4 sliedē? V6 nesanāk optimāli, būs 2 "dekoratīvās" sprauslas, kaut gan ir arī pluss, ja kāda nomirst, var pārslēgt uz "dekoratīvo"... http://www.audi-style.lv/forum/public/st...
Es ar HANA esmu apmierināts jau vismaz kādus 20 000. Liepājas 7sports slāvē kaut kāda barracuda, esot lētas un labas.

Nāk, nāk. tas, ka tur paliek kāda lieka pāri domāju tā tīri vizuāli nav forši, toties no v6 par v8 :D OMVL no budžeta ļoti labas sprauslas.
Uz 5 cil. OMVL gan kautkā galīgi nepriši un neizdevīgi likt liekās.

Man jau 5 Barracudas stāv uz galda, gaida, kad 2.2t brauks ciemā.
Pēc testu rezultātiem ir ātrākas nekā Hana.

0 Lietotāji(s) lasa šo tēmu

0 biedri(s), 0 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)