Pālekt uz saturu

Foto

Informācija par gāzi

• Please log in to reply
5221 atbildes uz šo tēmu

#1711 metalcore

metalcore
  • Lietotājs
  • 58 raksti
  • Dzimums:Vīrietis
  • Dzīvesvieta:Valmieras raj
  • Intereses:IT, Audi, Powerlifting

Pievienots 08 August 2012 - 20:29

Tātad man jādabū tur 5v barošana, lai tas devējs dotu pareizus signālus? Jāsāk meklēt elektroshēma.

Mazda 323F 

Audi 80 b3 1.9 SD Lpg

Audi 100 c4 2,3 AAR Lpg

A4 B5 Q 1.9tdi ATJ  AVF

#1712 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3265 raksti
  • Intereses:Einen Flammenwerfer bitte, einen Flammenwerfer!

Pievienots 08 August 2012 - 20:42

eeemmm, jā, +5V tak tev tur pa defu nav, kaut kur jāatrod būs gan. Kaut kāds nezinu, temperatūras sensors neiet no 5V tam verķim (man slinkums pašam shēmās rakties)?

Thanks for nothing, I'll be on my way to hell.

Kein Kompressor kein Spaß. Ja ja wirklich.

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

Es esmu kā kaķīts. Nē, ne mīļš un pūkains, bet tas, ka man viss pofiq.

#1713 metalcore

metalcore
  • Lietotājs
  • 58 raksti

Pievienots 08 August 2012 - 20:54

5v nebūs problēma pievadīt, sliktākajā gadījumā pielikšu kādu no 12v uz 5v pārveidotāju.

Mazda 323F 

Audi 80 b3 1.9 SD Lpg

Audi 100 c4 2,3 AAR Lpg

A4 B5 Q 1.9tdi ATJ  AVF

#1714 mshathlonxp

mshathlonxp
  • Lietotājs
  • 10003 raksti
  • Dzīvesvieta:dziļie dziļie lauki - liepājas pusē
  • Intereses:Vecais labais joks ar rijīgiem un neejošiem benzīnniekiem

Pievienots 08 August 2012 - 22:32

Pastāstiet uz ko jāskatās pērkot balonu. Ir doma sākt palēnām iepirkt nepieciešamos krāmus, un balonu jebkurā gadījumā būs jāpērk šajā galā, un tas būs vajadzīgs jebkurā gadījumā, tāpēc ir doma aizlaist uz leišiem, kas uz viņa jāskatās lai nākotnē ar tādu varētu iziet TA - ražošanas gads? Vēl kaut kas? Un tad vēl par špricgāzei nepieciešamo līmeņa devēju - ar tādu vienkārši vai nu ir, vai nav aprīkoti baloni, vai arī ar tādu var nokomplektēt balonu kuram nav? Vēl kaut kas zināšanas vērts?

1987 B3 A90q - piemineklis

1989 mk2 1.3 karbo ar četrgangu Ghetto GTI 1.8 8vt powered by VEMS - turbo golfs. 

Pitons jeb ātrgaitas klubkrēsls :)

#1715 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2953 raksti
  • Dzīvesvieta:pa vidu

Pievienots 08 August 2012 - 22:41

balonaa esosho vaarstinju nomaini un buus tev liimenja deveejs. reduktors laikam tomeer nebija jaaiztiek

Šo rakstu rediģēja bahmuc: 08 August 2012 - 22:56

Opel Ascona 1,6 automatic `88 (silver) - tolmetized,
Audi 80 B3 2.0i 3A + LPG Lovato (cherry red - LZ3U) - sold,
Audi 80 B4 2.0i ABK+LPG (black) - crashed

Volvo s80 2.4d automatic (gray)

#1716 Aldis

Aldis
  • Lietotājs
  • 174 raksti
  • Dzīvesvieta:Rīga, Ziepniekkalns
  • Intereses:Audi!

Pievienots 08 August 2012 - 22:53

Varētu kāds izstāstīt kā paregulēt elektrisko līmeņa devēju? Citādāk ilgi rāda pilnu un pēctam ļoti ātri krīt. It kā jau ļoti netraucē, bet gribētos mazliet paregulēt.

#1717 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti
  • Dzīvesvieta:Preiļi,Rīga,Straße

Pievienots 09 August 2012 - 22:01

Pastāstiet uz ko jāskatās pērkot balonu. Ir doma sākt palēnām iepirkt nepieciešamos krāmus, un balonu jebkurā gadījumā būs jāpērk šajā galā, un tas būs vajadzīgs jebkurā gadījumā, tāpēc ir doma aizlaist uz leišiem, kas uz viņa jāskatās lai nākotnē ar tādu varētu iziet TA - ražošanas gads? Vēl kaut kas? Un tad vēl par špricgāzei nepieciešamo līmeņa devēju - ar tādu vienkārši vai nu ir, vai nav aprīkoti baloni, vai arī ar tādu var nokomplektēt balonu kuram nav? Vēl kaut kas zināšanas vērts?

Populārākie baloni Atrama,Stako,Bormech. Skaties, lai balonā ietu tomasetto multivārsti. Tad arī līmeņa dačiku, uzliksi kādu gribi. Par TA. Pēc TN ar balonu var braukt tikai 10 gadus no ražošanas brīža. Bet praksē reti kad skatās to. Vismaz man nekad nav skatījuši. Un paziņam jau 5 gadi kā iztecējis termiņš, balons cilindriskais, šiltīte priekšā redzamā vietā- pat aci neuzmet. tik pasaka par to, ka nav uz m/v aizsargapvalka(tas plastmasas caurspīdīgs) :crazy: Priekš sevis skaties, lai nav baigi sarūsējis un caurs :D jau caurs, protams var sametināt, kā to daudzos servisos dara, kad pār*iš cauri ar samorezu :D Bet labāk tomēr nē... domāju izvēle plaša leišos. Bija viens aparāc, kuram liku no klasikas uz špricgāzi, balons loģiski palika un tad kad jāsāk risināt devēja jautājumu.. Hops- tur nav multivārsta(vismaz ārēji) un nav tāda devēja kur pielikt. Nezināma tipa un standarta (man) balons bija. Kautkas arhaisks.. Dēļ sūda līmeņa visu balonu protams negribējās mainīt cilvēkam.
Izglītojies te vairāk. pdfā 42 lpp apraksts par m/v instalu, par devējiem :) http://www.tomasetto...a_ENG_11_1.html
Līmeņa devēji pēc iekšējās pretestības dažādi, fiziski pārsvarā vienādi (BRC bija savādāks, tur savs viņiem).

Varētu kāds izstāstīt kā paregulēt elektrisko līmeņa devēju? Citādāk ilgi rāda pilnu un pēctam ļoti ātri krīt. It kā jau ļoti netraucē, bet gribētos mazliet paregulēt.

Nekas nav teikts, bet pieņemu, ka stāv špricgāze. Ja tās iedaļas krīt puslīdz vienādi nost, tad iespējams varētu iztikt ar fizisku devēja pagriešanu uz multivārsta korpusa virzienā uz tukšāku. Bet domāju, ka bez pc pieslēgšanas te neiztikt, un tur tad jāregulē galējos stāvokļos un tad saliek vienādas iedaļas. Gadās arī ka ar šo ir par maz, tad pēc kāda izbraukt viena vai otra balona (kad jau ir saprasts cik tur kas ātri nodziest) piekoriģē atkal turp vai šurp kur tas vajadzīgs. Bet tik un tā naaav jau viņi baigi precīzie tie devēju rādījumi, ja neskaita programmējamo.

LPG (špricgāze-4. paaudze) uzstādīšana ar garantiju un sertifikāciju, regulēšana, remonts Mob. 27749702, PM

#1718 mshathlonxp

mshathlonxp
  • Lietotājs
  • 10003 raksti
  • Dzīvesvieta:dziļie dziļie lauki - liepājas pusē
  • Intereses:Vecais labais joks ar rijīgiem un neejošiem benzīnniekiem

Pievienots 09 August 2012 - 22:32

Man patika tas teksts par to rūsu :crazy: - es jaunu gribu pirkt :hihi:

1987 B3 A90q - piemineklis

1989 mk2 1.3 karbo ar četrgangu Ghetto GTI 1.8 8vt powered by VEMS - turbo golfs. 

Pitons jeb ātrgaitas klubkrēsls :)

#1719 Aldis

Aldis
  • Lietotājs
  • 174 raksti

Pievienots 09 August 2012 - 23:51

Jā stāv špricgāze. Tās iedaļas nekrīt vienādi ātri. Varbūt ir iespēja ar tevi sarunāt apskatīties? Vispār ir pāris lietas kas man tajā gāzes iekārtā nepatīk un gribu viņu atrādīt kādam gudrākam cilvēkam.

#1720 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti
  • Dzīvesvieta:Preiļi,Rīga,Straße

Pievienots 10 August 2012 - 08:58

Ir iespēja.Uzreiz varētu arī pateikt, kas par iekārtu, visiem pasaules šrotiem jau nevaru pieslēgties..
Sarakstiņš,kurām varu pieslēgties un pieregulēt (esmu stādījis praktiski tikai šīs).
STAG
KME
Tamona
Ag centrum (Zenit, Zenit Pro, Compact)
LPG Tech
Kā ari citas, kuru proga novelkama ražotāja mājaslapā un der kabelis..

Šo rakstu rediģēja kjemals: 10 August 2012 - 09:00

LPG (špricgāze-4. paaudze) uzstādīšana ar garantiju un sertifikāciju, regulēšana, remonts Mob. 27749702, PM

#1721 Aldis

Aldis
  • Lietotājs
  • 174 raksti

Pievienots 10 August 2012 - 09:23

Sistēma ir Stag.

#1722 jasis

jasis
  • Lietotājs
  • 1189 raksti
  • Dzīvesvieta:Tukums
  • Intereses:auto,moto,rādio,loto

Pievienots 10 August 2012 - 11:30

kaa jums speci patiik teksts ka sadegot gaazei rodas ūdens un ka visām gaazmashiinaam pēc 3 gadiem sarūsē motori, jo pa cilindru sienaam tek ūdens :crazy: man viens shodien teica ka manam auto drīz pzdec jo jau gadu braucu ar gaazi :rofl:
Pievienojies: 28 Jan 2004
Posti: 777 :D

#1723 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3265 raksti

Pievienots 10 August 2012 - 14:28

Jā! Sadegot praktiski visiem ogļudeņražiem rodas vairāk vai mazāk ūdens, tai skaitā benzīnam! Ko nu?!?!?! :D
Galu galā, ko Opeļu īpašnieki dara, lai viņiem nenoķīlētu motors? Pareizi, lej eļļai klāt rūsas pārveidotāju :D

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

#1724 gacha1989

gacha1989
  • Nepieredzējis lietotājs
  • 11 raksti
  • Dzīvesvieta:Līvāni

Pievienots 13 August 2012 - 13:04

sveiki, varbūt kāds var palīdzēt, uzstaadīju gāzes iekārtu pats uz audi 2.0 abk, digifants, pāris tūkstošus noripoju, un sākās problēmas, uz gāzes braucot, auto vienkārši sāk apstāties, itkaa gāze ietu uz beigām, bet nenoslāpst, apstaajies minūti pagaidi, vēl 5km var nobraukt līdz sākas tas pats, vienkārši apgriezienus negrib celt, kas varētu buut par vainu, gāze ir, viss itkā normāli apskatījos, problēma bij pazudusi, bet tad atkal parādījās!?

#1725 metalcore

metalcore
  • Lietotājs
  • 58 raksti

Pievienots 13 August 2012 - 13:24

Sākumā pārbaudi visas trubas, kuras iet pie mixera. Man bija tā pat, kad truba bija pārdegusi skaroties pie bikses. Ja trubas veselas, tad ķeries klāt reduktoram, varbūt membrānas beigtas.

Mazda 323F 

Audi 80 b3 1.9 SD Lpg

Audi 100 c4 2,3 AAR Lpg

A4 B5 Q 1.9tdi ATJ  AVF

#1726 gacha1989

gacha1989
  • 11 raksti

Pievienots 13 August 2012 - 13:31

reduktoru biju izjaucis viss izskatiijās labi, tik diezgan daudz eļļas tur bij, viņai vajadzēja būt? labi apskatīšu trubas, bet izskatījās vinjas labi!

#1727 Martiga

Martiga
  • Moderators
  • 1561 raksti
  • Dzīvesvieta:Riga , Dzirciems

Pievienots 13 August 2012 - 13:36

Reduktora elja ir normali , filtrus esi skatijies ? pec tava apraksta rodas sajuta kad kautkas ierobezo gazes pluusmu .

Opel kadett 1.3 --> Wv golf 2 1.8 GT-- >Audi 90 2.2kv fwd --> audi 100 avant Q 2.3+lpg --> v70 2.5 TDI-->Golf 4 1.8T

#1728 gacha1989

gacha1989
  • 11 raksti

Pievienots 13 August 2012 - 13:41

bet vai daudz viņai tur jābūt, un vai vsp jābūt? filtru biju izskruuveejis, netiirs jav ir, bet nav tik traki ka tur gāze cauri netiktu!

#1729 Martiga

Martiga
  • Moderators
  • 1561 raksti

Pievienots 13 August 2012 - 13:43

Ir jabuut eljai , tam speciali ir domata skruve reduktora apaksa lai to elju ik pa laikam notecinatu , liekot gazes iekartu trubas liki jaunas ?

Šo rakstu rediģēja Martiga: 13 August 2012 - 13:43

Opel kadett 1.3 --> Wv golf 2 1.8 GT-- >Audi 90 2.2kv fwd --> audi 100 avant Q 2.3+lpg --> v70 2.5 TDI-->Golf 4 1.8T

#1730 gacha1989

gacha1989
  • 11 raksti

Pievienots 13 August 2012 - 13:47

nē, vecās, bet joks taad ka es nobraucu varbūt 5000km, sākās taa problēma, pazuda paša no sevis, nobraucu pāris simti, un atkal sākās, jau visu itkā apskatiju, nu nav kur piesieties, tāpēc nesaprotu!

#1731 Martiga

Martiga
  • Moderators
  • 1561 raksti

Pievienots 13 August 2012 - 13:51

Nu ja liki vecas trubas tad nav brinums ka kautkas nav kartiba , labu laiku atpakal te vienam lietotajam bija tada pati problema ka tev un ar liekot gazi bija atstajis vecas trubas , beigas netaceros ka isti tur bija bet laikam uzlika jaunu trubu no balona uz reduktoru un viss bija ok .

#1732 Thomas

Thomas
  • Lietotājs
  • 900 raksti
  • Intereses:20VT

Pievienots 13 August 2012 - 13:51

Ir jabuut eljai , tam speciali ir domata skruve reduktora apaksa lai to elju ik pa laikam notecinatu , liekot gazes iekartu trubas liki jaunas ?

pa kadam 20k nav ne mg ellas reduktora...tas ir normali?

UrS4 20VT
'83 80 quattro

e36 325i :)

perku kkk24 un kkk26 jebkura stavokli  p.m.

#1733 Martiga

Martiga
  • Moderators
  • 1561 raksti

Pievienots 13 August 2012 - 13:54

nav ne jausmas :crazy: ex auto ar klasiku gazi ka padi 10k/km bija tik dazas piles eljas ieksa :db:

#1734 gacha1989

gacha1989
  • 11 raksti

Pievienots 13 August 2012 - 13:56

būs ar kompresoru jāpamēģina izpuust!

#1735 Thomas

Thomas
  • Lietotājs
  • 900 raksti
  • Intereses:20VT

Pievienots 13 August 2012 - 14:16

būs ar kompresoru jāpamēģina izpuust!

galvenais ta vairak bar uzgriez, lai membrana pavisam noteikti neiztureja :)

UrS4 20VT
'83 80 quattro

e36 325i :)

perku kkk24 un kkk26 jebkura stavokli  p.m.

#1736 steel

steel
  • 7 raksti
  • Dzīvesvieta:Rīga

Pievienots 15 August 2012 - 20:49

sveiki, mekleju so temu par gazi bet nesanaca uzdurties...
sekojosa situacija, tiklidz tika uzstadita gazes iekarta 4.paaudze auto dzinejs splaudas un raustas, briziem uzsakt braukt nav iespejams, tiras mocibas. gazinieks vainu gazes sistema nevar atrast. pec cilveku ieteikumiem ieliku specialas gazes sveces ngk 20ls gabala no gross auto, v6 dzinejam nesanaca leti. bez izmainjam, nakosais mainiju katu6ku (BREMI), bez izmainjam, nomainiju svecvadus(BREMI). un sakas tas interesantakais, nodega jauna katu6ka, pec dienas nodega 2 jaunie svecvadi, vienkars saka sist cauri, tagad braucu ar veco katu6ku, un pusi vecajaiem vadiem, splaudas tapat, parsledzoties uz benzina padevi viss kartiba un prieks braukt. ir kadam kas piebilstams? es ceru ka pats neatbildeju uz savu jautajumu un ka pie vainas tomer ir gazes iekarta?

#1737 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3265 raksti

Pievienots 16 August 2012 - 09:09

Atklāj noslēpumu, pasaki kas par motoru? :D
Anyway, tomēr liekas, ka pats atbildēji uz savu jautājumu, švaki uzlikta/nokalibrēta gāzes iekārta.

#1738 steel

steel
  • 7 raksti

Pievienots 16 August 2012 - 12:48

2.8, 97gada q. kalibrejam 3 reizes menesa laika, un dzineja diagnostiku taisijam, neko vairak par plecu raustisanu preti nedabonu :)

#1739 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3265 raksti

Pievienots 16 August 2012 - 14:33

2.8 viens gāzinieks teica, ka esot ļoti svarīgi, kā ieborē ieplūdes kolektorā gāzes sprauslas. Kā ir pareizi un kā nepareizi un kā Tev ir dzīvē gan 100% nezinu (apmēram ir doma, ka var ieurbt nepareizā vietā blakuš benzīnai špricei, tas varētu radīt visādas sliktas lietas ar maisījumu, tāpēc šiem motoriem parasti urbj kolektorā vairāk no sāna.

#1740 steel

steel
  • 7 raksti

Pievienots 16 August 2012 - 16:32

interesanti, meginasu so info nodot...

1 Lietotāji(s) lasa šo tēmu

0 biedri(s), 1 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)