Pālekt uz saturu

Foto

Informācija par gāzi

• Please log in to reply
5221 atbildes uz šo tēmu

#1321 mcs

mcs
  • Lietotājs
  • 549 raksti
  • Dzimums:Vīrietis
  • Dzīvesvieta:Smiltene, Sigulda
  • Intereses:20VT

Pievienots 26 April 2012 - 17:51

vai tā ir taisnība, ka gāze ir sausāka par benzīnu? kāpēc?
quattro + turbo = audi

Audi 80 B3 1991 1.8 mono LPG

Audi A3 1.8 20v LPG

Audi C4 AAN

#1322 Martiga

Martiga
  • Moderators
  • 1557 raksti
  • Dzīvesvieta:Riga , Dzirciems

Pievienots 26 April 2012 - 17:55

vai tā ir taisnība, ka gāze ir sausāka par benzīnu? kāpēc?

ja jo kadam kads choms ir to teicis kurs savukart to ir dzirdejis no cita coma kuram atkal to ir teicis cits coms , kas pa mulkibam ar sausumu ?

Opel kadett 1.3 --> Wv golf 2 1.8 GT-- >Audi 90 2.2kv fwd --> audi 100 avant Q 2.3+lpg --> v70 2.5 TDI-->Golf 4 1.8T

#1323 mcs

mcs
  • Lietotājs
  • 549 raksti

Pievienots 26 April 2012 - 17:59

ja jo kadam kads choms ir to teicis kurs savukart to ir dzirdejis no cita coma kuram atkal to ir teicis cits coms , kas pa mulkibam ar sausumu ?

nu man ir gāze un man viens auto fanāts :db: to meiģināja iestāstīt, tāpēc es arī prasu - kā tad tur īsti ir...?!
pats zinu, ka gāzei oktāns ir lielāks un turbiķis ar gāzi iet vēl labāk (youtubē var pat atrast, kā gāzists izliek benzīnu).
un zinu arī to, ka neveidojas tāds piedegums un eļļa īlgāk saglabājas tīra... utt utt...

bet tieši interesēja tas "sausums" - kas tieši tur sliktāks notiek?

Šo rakstu rediģēja mcs: 26 April 2012 - 18:03

quattro + turbo = audi

Audi A3 1.8 20v LPG

Audi C4 AAN

#1324 wolfenstein

wolfenstein
  • Moderators
  • 2280 raksti

Pievienots 26 April 2012 - 18:02

rīt piedāvā jau gāzi likt-aš sirds apstājās :blink: -kantora uh rabotajet do dvuh :)

#1325 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2952 raksti
  • Dzīvesvieta:pa vidu

Pievienots 26 April 2012 - 18:03

un liksi? vinji arii straadaa liidz briidim kad viss gatavs :D nopietni, man beidza 8 vakaraa likt :D

Opel Ascona 1,6 automatic `88 (silver) - tolmetized,
Audi 80 B3 2.0i 3A + LPG Lovato (cherry red - LZ3U) - sold,
Audi 80 B4 2.0i ABK+LPG (black) - crashed

Volvo s80 2.4d automatic (gray)

#1326 Martiga

Martiga
  • Moderators
  • 1557 raksti

Pievienots 26 April 2012 - 18:03

nevajag klausit visadus fanatus , 95% gazes noliceji ir tie kas nekad nav to lietojushi , vai ar nopirkta veca miskaste beigtu gazes sistemu , gaze ir laba lieta , ja laicigi kops dzineju un gaazei apkopes taisis tad viss bus labi

Opel kadett 1.3 --> Wv golf 2 1.8 GT-- >Audi 90 2.2kv fwd --> audi 100 avant Q 2.3+lpg --> v70 2.5 TDI-->Golf 4 1.8T

#1327 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti
  • Intereses:Einen Flammenwerfer bitte, einen Flammenwerfer!

Pievienots 26 April 2012 - 18:05

Ir ir sausāka, gāze ir gāzveida, benzīns ir šķidrs. Kā saka fiziķi, pat ne-eļļainam šķidrumam piemīt kaut minimālas antiabrazīvas īpašības, pamēģini, piemēram, uzliet uz lakota galda ūdens kārtu un pavilkt pa to dēli - kamēr ūdens kārta būs virsū, slīdēs kā pa sviestu. Gāzēm šādas īpašības nav.
Tiesa, eļļošanai motorā ir kādi 5l motoreļļas, tā ka tā nav radikāli traģiskākā problēma, uz cilindru sienām esošā eļļas plēve nerodas jau no benzīna. Problēma, par ko visi tā uztraucas, ir tur, ka gāze sadeg KARSTĀK un LĒNĀK. No tā cieš vārstu (parsvarā izplūdes, jo tieši tie veras vaļā, saņemot sejā visu sadegušo un vēl nesadegušo gāzu karstumu) malas un sēžas, ir sevišķi braucot ar trekniem maisījumiem pie vēlas aizdedzes. Augstāka temperatūra arī it kā var palielināt eļļas nolietojumu (cik vīri runā, var veicināt viskostabilizējošo piedevu sabrukšanu, pamazām padarot eļļu šķidrāku) un efektīvāk "izdedzināt" eļļas plēvi zem riņķiem, tas gan atkarājoties no eļļas. Ar "sausumu" gan tur nekāda sakara nav.

Thanks for nothing, I'll be on my way to hell.

Kein Kompressor kein Spaß. Ja ja wirklich.

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

Es esmu kā kaķīts. Nē, ne mīļš un pūkains, bet tas, ka man viss pofiq.

#1328 wolfenstein

wolfenstein
  • Moderators
  • 2280 raksti

Pievienots 26 April 2012 - 18:05

un liksi? vinji arii straadaa liidz briidim kad viss gatavs http://www.audi-style.lv/forum/public/st... nopietni, man beidza 8 vakaraa likt http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

tāpēc jau man sirds gandrīz izbeidzās :pohas: <-----šitie :rofl: :rofl:

#1329 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2952 raksti

Pievienots 26 April 2012 - 18:08

nu jaa :D es peedeejiem etapiem seedeeju klaat :D t.i. degvielas magjistraales, elektroinstalaacija un multivaarstu vienoshana :D

#1330 Martiga

Martiga
  • Moderators
  • 1557 raksti

Pievienots 26 April 2012 - 18:09

WRAITH - varbut tev jau ir dalja taisnibas , bet ja viss tik slikti kapec dzineji nekaujas nost ? iet tie gazes auto un iet , pasham ir pazinja kas tikai mauc un elju maina un viss iet viss strada

:offt: labi nav ko dzit s.... gaze ir labi un punkts .

Šo rakstu rediģēja Martiga: 26 April 2012 - 18:10

#1331 wolfenstein

wolfenstein
  • Moderators
  • 2280 raksti

Pievienots 26 April 2012 - 18:10

nu jaa http://www.audi-style.lv/forum/public/st... es peedeejiem etapiem seedeeju klaat http://www.audi-style.lv/forum/public/st... t.i. degvielas magjistraales, elektroinstalaacija un multivaarstu vienoshana http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

es jau arī varētu sēdēt klāt-bet droši ka būtu pills jau pēc 4 stundām :)

#1332 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2952 raksti

Pievienots 26 April 2012 - 18:11

nuuu... tad liidz galjskobinaatam tiksi, taalaak ar kaajaam :D viens no tiem krieviem tur dziivo :)

#1333 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti

Pievienots 26 April 2012 - 18:15

WRAITH - varbut tev jau ir dalja taisnibas , bet ja viss tik slikti kapec dzineji nekaujas nost ? iet tie gazes auto un iet , pasham ir pazinja kas tikai mauc un elju maina un viss iet viss strada

A kur tad es teicu ka tas viss ir traki slikti :D Jebkurā gadījumā visas šīs lietas ir iespējamas, bet protams ka visi procesi nav vienas dienas jautājums, ka vot HOP un vārsts nodeg. :D Praksē vienīgais ko esmu reāli saskāries ir apsvilināti vārsti, bet arī tas bija pēc kkādu 6-8 gadu braukšanas uz gāzes un nebija jau tā, ka no vārstiem kāti vien bija palikuši :D Nu, vajadzēja paslīpēt, saslīpējām, viss kedā, braucam tālāk.

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

#1334 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti
  • Dzīvesvieta:Preiļi,Rīga,Straße

Pievienots 26 April 2012 - 22:08

Tu tur minēji par tiem treknajiem maisījumiem. Likās, ka bija tā ka tieši liesajā ir lēnāka sadegšana, līdz ar to arī vārsti dabū lielāku karstumu.?

LPG (špricgāze-4. paaudze) uzstādīšana ar garantiju un sertifikāciju, regulēšana, remonts Mob. 27749702, PM

#1335 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti

Pievienots 27 April 2012 - 09:22

Patiesībā lēni sadeg ABOS gadījumos, šajā ziņā stipri trekna maisījuma gadījumā efekts ir tieši tāds pats kā pie liesā, tipiski pārbaudīt var, saregulējot piespiedu tukšgaitu - ja ir stipri pa liesu VAI treknu sāk pukāt izplūdē - met ārā pussadegušas un nesadegušas gāzes pikas. Šitā uzvedība novērota gan manējam ar 2. paaudzi un sūdīgu piespiedu tukšgaitas regulēšanu, gan supergolfam, tam kā jau tam spiediena korekciju nav, pēc balona uzpildes aiziet treknajā un arī sāk pukāt izplūdē. Pie riktīgi liesajiem interesanti ka supergolfs neizrāda nekādas emocijas, a manējais plēš atpakaļ, spridzinot ieplūdes kolektoru... :D

#1336 mcs

mcs
  • Lietotājs
  • 549 raksti

Pievienots 27 April 2012 - 09:59

hmz. šķiet, ka šobrīd man tieši ir liesais, lai tukšgaitā nav tik lieli abaroti...
lai gan, kad kādu brīdi tā parūc, tad atkal sāk pukšķināt, kā uz slāpšānu nost.
tagad domāju par to zondes simulatoru - gribu, lai tukšgaitā rūc un uzvedās tā pat kā ar benzīnu :blink:

p.s.
arī 2trā paaudze un mono

Šo rakstu rediģēja mcs: 27 April 2012 - 10:01

quattro + turbo = audi

Audi A3 1.8 20v LPG

Audi C4 AAN

#1337 wolfenstein

wolfenstein
  • Moderators
  • 2280 raksti

Pievienots 27 April 2012 - 11:47

nu re vēlreiz pārlasot cssd lapu ar sertificētajiem gāzliču kantoriem-iekš Valmieras izrādās ir vēlviens: a.r.d
iekārtas ko liek virsū:reduktors:http://www.hlpropan....ish/magic31.jpg+sprauslas:http://hanalpg.en.ec...03_5065850.html
cena pasākumam uz 4 cilindriem=500ls.
1.kauguros-400ls(sharks+omvl)(sertifikāts tiek pirkts)
2.gideons-450ls(sharks+valtek veidīgs)(sertifikāts pašiem savs)
3.a.r.d-500ls(magic3+hana2200)(sertifikāts pašiem savs)

p.s kāds spečuks var pakomentēt-protams ja grib(cena un citi zvēri) :)

#1338 Kazhaa

Kazhaa
  • Lietotājs
  • 157 raksti
  • Dzīvesvieta:Iecava/Rīga
  • Intereses:auto, meitenes, IT, zveja...

Pievienots 27 April 2012 - 21:37

Mans spriedums. Es jau braukaju un sencis uz gazes gadus kaut kadus 5. Motoram nekas nenotiek ja laicigi veic visu to pashu ko benzīnam - apkopes un gazes iekartam ari. Protams ja dzinejam nebus kas kartiba tad var notikt shaizes paris ar gazi - uzspragt gaisa filtra kaste/izdegt ta, gaisa masas meritaji iet no ierinas lauka un tml.. Bet tas tik delj ta ka ka kaut kas nav kartiba ar vagji vai gazes iekartu...
Nu nez treknaka vai liesaka, bet gaze jau ari autinjam iet shkjidra veida un pashas beigas tik iesmidzinas tapat ka benzīns, tapat ka benzīns notiek eksplozija(sadegshana) taka kads sakars ar shkjidrumu starpibu un ellainibu? Pasties kas nogulsnejas reduktoros gazes ieksha vai ne ella? :crazy:

Vienmēr sedanu var pārvērst par hetčbeku! :devil:

#1339 bahmuc

bahmuc
  • Lietotājs
  • 2952 raksti

Pievienots 27 April 2012 - 21:45

nu re vēlreiz pārlasot cssd lapu ar sertificētajiem gāzliču kantoriem-iekš Valmieras izrādās ir vēlviens: a.r.d
iekārtas ko liek virsū:reduktors:http://www.hlpropan....ish/magic31.jpg+sprauslas:http://hanalpg.en.ec...03_5065850.html
cena pasākumam uz 4 cilindriem=500ls.
1.kauguros-400ls(sharks+omvl)(sertifikāts tiek pirkts)

neaizmirstam, ka tu nepeerc to sertifikaatu un tev par vinju netiek prasiita papildus samaksa!

#1340 Lando

Lando
  • Lietotājs
  • 36 raksti
  • Dzīvesvieta:Tukums,Talsi, Rīga
  • Intereses:WEB, SQL, SemWeb

Pievienots 29 April 2012 - 08:48

ieliku LPGtech iekartu pa 400 Rigaa (4cilindri).
Brauksanas dinamika nav mainijusies, viss forsi pagaidam.

#1341 ins88

ins88
  • Lietotājs
  • 320 raksti

Pievienots 29 April 2012 - 14:43

iesakiet kaads cilveku vai kantori kur man otras paauzdzes gazes iekartai nomainiis filtru un reduktora remkomplektu!!! jo nesen parsledzoties uz gaazi krit apgriezieni un slaapst !! japietur gaze lai ta nebutu!
esmu pats 300km no rigas un varetu atbraukt konkretaja diena lai kads nomain :)

12V 8W 67R-010122 703301 319028 LOVATO.
pats reduktors ir AT90e
sito filtru kur lai nopeerk? :( nevaru neka atrast! vienigi kuur krievija kautkas ir

atradu interneta man interesejuso rem komplektu prieksh otras paaudzes brc !!! gribeju zinat vai samainot blives man buus no jauna janoregule reduktors?

Šo rakstu rediģēja ins88: 29 April 2012 - 14:16

#1342 Kazhaa

Kazhaa
  • Lietotājs
  • 157 raksti

Pievienots 29 April 2012 - 17:10

iesakiet kaads cilveku vai kantori kur man otras paauzdzes gazes iekartai nomainiis filtru un reduktora remkomplektu!!! jo nesen parsledzoties uz gaazi krit apgriezieni un slaapst !! japietur gaze lai ta nebutu!
esmu pats 300km no rigas un varetu atbraukt konkretaja diena lai kads nomain http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

12V 8W 67R-010122 703301 319028 LOVATO.
pats reduktors ir AT90e
sito filtru kur lai nopeerk? http://www.audi-style.lv/forum/public/st... nevaru neka atrast! vienigi kuur krievija kautkas ir

atradu interneta man interesejuso rem komplektu prieksh otras paaudzes brc !!! gribeju zinat vai samainot blives man buus no jauna janoregule reduktors?

Normals kantoris apkalposhans zinja (strada lidz ir gatavs nevis nomet un tml.) http://www.agsystems...t/kontakti.html
Vel var meiginat autogaze, bet nepatik atieksme, jo vienmer lai gan piesaka nav laika vai tml. un nenemas ap kaut kadam iekartam, mana gadijuma bija ar balona varsta maina/laboshanu jo bija razhots akut kada valsti vai tml. http://autogaze.lv/old/

vislabak piezvanit un pieteikt itka, tapat butu

#1343 ins88

ins88
  • Lietotājs
  • 320 raksti

Pievienots 29 April 2012 - 17:42

pasutiju rem komplektu jau ebaya!! nomainiisu pats ka youtube :D izskatas vienkarsi! :) vienigais ko neatradu ir tas filtrs un atbildi vai man buus janoregule gazes reduktors no jauna pec taa kad nomainisu gumijas

#1344 Kazhaa

Kazhaa
  • Lietotājs
  • 157 raksti

Pievienots 29 April 2012 - 18:01

lieta tada kad nomaina membranu uzreiz nenoregulesi ka vajag, ka man teica principa janobrauc vismaz 100km, jo kad brauka ta membrana silst un pec tam atdziest un tada gara... Reduktors jauns maksaja paris gadus atpakal veikala gandriz tikpat cik membrana(blives) laikam ja dod mainit gazas kantori membranu 30ls un reduktors sbora 40-45ls :crazy:

Šo rakstu rediģēja Kazhaa: 29 April 2012 - 18:02

#1345 ins88

ins88
  • Lietotājs
  • 320 raksti

Pievienots 29 April 2012 - 19:01

membranas interneta maksa 22ls tas ir ebay no UK un identisks reduktors ar piegadi 70ls :)

#1346 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 02 May 2012 - 08:16

Normals kantoris apkalposhans zinja (strada lidz ir gatavs nevis nomet un tml.) http://www.agsystems...t/kontakti.html
Vel var meiginat autogaze, bet nepatik atieksme, jo vienmer lai gan piesaka nav laika vai tml. un nenemas ap kaut kadam iekartam, mana gadijuma bija ar balona varsta maina/laboshanu jo bija razhots akut kada valsti vai tml. http://autogaze.lv/old/

vislabak piezvanit un pieteikt itka, tapat butu

Te nu Tu kļūdies.. agsystems ir stipri tendēts uz ātru piķa novārīšanu, kur klients paliek zaudētājos.. Ir stāsti gan no klienta, gan no darbinieka dzirdēti. Atbrauc cilvēks prasa kādu iekārtu liks uz viņa drota, šim atbild, ka itāļu. Pēc jautājuma kādu itāļu, pasaka ka itāļu nav svarīgi, nu tādā garā (a liek ta stellu labākā gadījumā) :D Pēc tāda bazara džeks tiek uz autogāzi, tur viņam brc uzliek. es vēl piedalījos regulēšanas procesā, gribēju redzēt kā tas itāļu zvērs tur uzvedās. un džeks aizbrauca laimīgs. zināja par ko samaksāja.
Te nav ne reklāma ne antireklāma, ne kādam servisam vai iekārtai, arī tajā pašā autogāzē ir līkroči, kur, ja nestāvēsi un nebakstīsi klāt, uzliks "šiki". Pats esmu redzējis kā viņu darbiem sprauslas kratās un šļaukas berzējas kur nevajag :80:

Un vispār ir novērots, ka cilvēkiem ir kautādi aizspriedumi, jo bieži prasa kāda iekārta vai itāļu būs. Itkā itāļi būtu topa aukšgalā ar visām iekārtām. Pareizāk jau būtu iečekot kko par konkrētām iekārtām un tad prasīt kādu brendu liks + zvanot gāziniekam jautāt ar ko tiks komplektēts, ar kādām sprauslām, uzreiz jautāt par konkrēto sprauslu resursu un atvēršanās laikiem/ražībām. tagad jau šitā tēma ir gana izmalta forumos, lai parastam end userim apmēram rastos nojausma kas ir kas. Ja konkrētais gāzinieks neapmulst pēc šādiem jautājumiem, bet argumentēti visu paskaidro, tad jau viens no iemesliem, ka tādam var uzticēt savu drotu.
Esmu veicis līdzīga stila experimentus apzvanot dažus servisus, uzdodot zināmus jautājumus, kādus tik argumentus un komentus nav nācies dzirdēt :kasp:

LPG (špricgāze-4. paaudze) uzstādīšana ar garantiju un sertifikāciju, regulēšana, remonts Mob. 27749702, PM

#1347 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti

Pievienots 02 May 2012 - 09:01

Kasjaki gadās praktiski visiem, te viedokļu par vienu konkrētu servisu var būt leģions - par to pašu Heinrihu viena grupa mīž karstu aiz sajūsmas, otra spļaudās uz nebēdu un ej nu saproti kuram ir taisnība - vienam moš sūdīga iekārta gadījusies, brāķis, a moš tieši pretēji, otram paveicās. Nerunājot par tādiem gadījumiem kā atstāts urbja gabals ieplūdē (reāls gadījums vienā servisā, džeks tika pie jauna virzuļa un švīkas cilindrā)...

#1348 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 02 May 2012 - 09:23

Gadījums par to urbja galu man ir zināms, varbūt, ka tas ir tas pats. Notikās tajā pašā servisā, kuru "tautas balss" par sap**tiem sliekšņiem/šķību balonu čakarēja :D
Protams, vislabākajam meistaram var nejaušām nolūzt urbis vai vītņurbis ieplūdē,zinu kam ir gadījies, bet tad vajag arī to lietu dabūt ārā, nevis paļauties, ka varbūt izspļaus, noslinkot un nojāt motoru.

#1349 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3263 raksti

Pievienots 02 May 2012 - 09:35

E? Kurš tad tas serviss bija, moš beigās nav tomēr viens un tas pats, značit ir DIVI urbju mētātāji? :D
Un jā, protams, man pašam ielidoja uzgrieznis kolektorā, nu neko, ārdam visu nost un ķeksējam laukā, skrūves un uzgriežņi motoriem garšo nemaz ne labāk kā urbji. Bet atstāt iekšā, wtf, nu kā var nepamanīt?!

#1350 kjemals

kjemals
  • Lietotājs
  • 154 raksti

Pievienots 02 May 2012 - 12:02

ADS, tas viņiem bija pirms kāda gada apm. Gan jau, ka vēl ir pamanījušies kko salaist, sskā aktīvi reklamē, ka meklē jaunus gāzes studentus (tā kā visi servisi šobrīd,kas tendēti uz vārīšanos). Redzēs, kur liksies tie jaunuzceptie speciālisti, kad gāzes bums noplaks....

Motorā arī labi iet iekšā skaidas, kad tiek kolektorā urbts. var jau pūst nost vienlaikus, vai atsūkt, bet tik un tā pēdējā skaida iekrīt iekšā. Un no vītnes urbšanas arī iebirst labi, tās gan smalkākas. Citiem pat ir tā, ka grūti pielaist pēc urbšanas, jo kompresijas nav sākumā, kad pielīp pie vārstiem.. To gan ātri labo ar kārtīgu uzgāzēšanu :cool2: Nezinu gan, cik tas veselīgi motoram, vai arī tās skaidas ātri vien tiek izpūstas ārā, vai dzīvojās pa cilindru kādu laiku. cilindrā aci neiebāzīsi..

1 Lietotāji(s) lasa šo tēmu

0 biedri(s), 1 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)