Nu salīdzinājumam. Nobraucu kkādus 3 gadus ar 1. paaudzi. Uz 2.8 motora patēriņš, turot pa lielam noregulētu - 14-15l uz 100km, jauktajā ciklā, bet vispār jau diži nemainījās vienalga kā brauc, pa štrāsi vai pa pilsētu. Pārbuvēju uz 2. paaudzi - patēriņš pa štrāsi ~10l, šodien pildoties sarēķināju 12.5l/100km, 50/50 pilsēta/štrāse ar visu sēdēšanu korķos katru dienu.
Atšķirība ir arī uzvedībā - ja ar 1. paaudzi saregulē tā, lai normāli iet, tad pie tukšgaitas diezgan izteikti turas treknajā, bet pie 5000rpm aiziet pamatīgā liesajā. 2. paaudze ļauj man noturēt "normālu" (tuvu stehiometriskajam) maisījumu praktiski visā diapazonā, vecajam motoram pēdējo gaitu taisot paprovēju aizdzīt līdz 8k, tad gan vairs noturēties nespēja un noliesēja

Ja nu kas, konstrukciju taisot netika mainīts nekas,kas saistīts ar reduktoru vai maisītāju - tikai nomainīts dozators.
Jā, sākumos ir bijis ka vadības bloks palido ceļa vidū - nu, tas man nebūtu pārsteigums, bloks ta eksperimentāls. Novērsu kasjakus - pēdējā gada laikā ir bijuši pāris "pārsteigumi" ar nokāršanos palaišanas brīdī, atmetot starteri - kas visdrīzāk varētu celties no sūdīgiem masas pieslēgumiem (jauns un stulbs biju, masu pievilku no ne pārāk veiksmīgas vietas) ko pat varētu atrisināt ar firmwāres patchu un dažiem kondensatoriem, bet slinkums taisīt. Citādi - nekādu problēmu.
Thanks for nothing, I'll be on my way to hell.
Kein Kompressor kein Spaß. Ja ja wirklich.
Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!
© BalticLPG
Es esmu kā kaķīts. Nē, ne mīļš un pūkains, bet tas, ka man viss pofiq.