Pālekt uz saturu

Foto

Informācija par gāzi

• Please log in to reply
5221 atbildes uz šo tēmu

#511 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3265 raksti
  • Dzimums:Vīrietis
  • Intereses:Einen Flammenwerfer bitte, einen Flammenwerfer!

Pievienots 12 March 2011 - 23:48

Wraith Tev zonde ir pastāvīgi, vai tikai kalibrēji ar platjoslu?

Pastāvīgi, pie tam oriģinālā, šaurjoslas. Efekts tiek panākts aptuveni tāds pats, kā "īstajam" vadības blokam, ka maisījums tiek dir*ināts no trekna uz liesu un atpakaļ. Tiesa gan, ierēķinot, ka, piemēram, tukšgaitā maisījums kolektorā mainās visai lēnām, kā arī pie mazām vilkmēm reduktors reaģē negribīgi un ar kavēšanos, var piemēram sanākt pārāk noliesināt, pirms tā zonde vispār noreaģē (un tad ir riebīgi peldoša tukšgaita un liesā brīdī ir pat izdevies noslāpēt, mēģinot uzsākt), bet nu tas jau ir koriģējams ar programmu un parametriem.
Papildus bonuss ir tas, ka tādā veidā mēs dabūjam "pieregulēšanos" atkarībā no spiediena izmaiņām balonā, gāzes temperatūras un nelieliem reduktora niķiem. Teiksim, pēc uzpildes parasti uz sekundi-divām uzlec treknais un pēc tam atkal atmetas uz to "vidējo saraustīto" - līdz ar to šajā konstrukcijā reāli nekādu spiediena korekciju nevajag, reduktora temperatūru gan der piekoriģēt papildus, it sevišķi ja ir mode slēgties uz gāzes tā pastraujāk, neizsildot.

Thanks for nothing, I'll be on my way to hell.

Kein Kompressor kein Spaß. Ja ja wirklich.

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

Es esmu kā kaķīts. Nē, ne mīļš un pūkains, bet tas, ka man viss pofiq.

#512 janies

janies
  • Lietotājs
  • 128 raksti
  • Dzīvesvieta:norwey

Pievienots 14 March 2011 - 08:07

kads man var apgaismot? biju aizbraucis ar savu gazmašīnu uz norvēģiju un secināju ka iespēja iegādāties gāzi ir,tik atšķiras uzpildes pistoles sistēma,plāna ir atgriezsties tur tāpēc gribētos uzzināt vai pastāv kāda pāreja,vai jamaina uzpildes gals?

#513 Martiga

Martiga
  • Moderators
  • 1561 raksti
  • Dzīvesvieta:Riga , Dzirciems

Pievienots 14 March 2011 - 09:33

kads man var apgaismot? biju aizbraucis ar savu gazmašīnu uz norvēģiju un secināju ka iespēja iegādāties gāzi ir,tik atšķiras uzpildes pistoles sistēma,plāna ir atgriezsties tur tāpēc gribētos uzzināt vai pastāv kāda pāreja,vai jamaina uzpildes gals?

jebkura normala kantori var iegadaties pareju , piemeram sheit :svilpo:

Opel kadett 1.3 --> Wv golf 2 1.8 GT-- >Audi 90 2.2kv fwd --> audi 100 avant Q 2.3+lpg --> v70 2.5 TDI-->Golf 4 1.8T

#514 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti
  • Dzīvesvieta:Alūksne- Jelgava
  • Intereses:Auto (audi), moto un, protams, daiļās dāmas!

Pievienots 14 March 2011 - 10:14

Cik tad tur maksā gāze, apmēram mūsu naudās?
Mazās devās alkohols ir nekaitīgs jebkādos daudzumos.

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#515 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 14 March 2011 - 12:47

Es jau te dažiem biedriem prasīju šo, bet varbūt te ar kāds mācēs ko ieteikt.. :)
Mašīna Audi 100, 2.3 NF (KE-jec), BRC AT90E reduktors. Kāda tipa maisītājs būtu vislabāk piemērots manam auto- šis:
Ievietotais attēls
vai šis:
Ievietotais attēls

Un, lūdzu, ar pamatojumu, kaut vismaz ja ne no pieredzes, tad loģiski/ fizikāli pamatojot...

Man te šķiet, ka nav kaut kas īsti kā vajadzētu.. Varbūt kasos ne tur, kur vajag, bet ko izdarīsi pedantam.. :crazy:

Šo rakstu rediģēja axel182: 14 March 2011 - 12:48

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#516 qxis

qxis
  • Lietotājs
  • 1532 raksti
  • Dzīvesvieta:Ogre
  • Intereses:auto-audi

Pievienots 14 March 2011 - 13:01

Tur bija tāpat kā pie mums, puse no benzīna cenas! Rudenī cena bija ap 60 sant/l

Audi Coupe GT, VAZ 2103, Opel Kadet GSI, Opel Record, Audi 80, Audi 100, Honda Prelude, BMW 318, BMW 318, BMW 318, BMW 323, VW Passat, Audi Coupe, Audi 90, Opel Vectra, Mitsubishi Lancer, Ford Transit, Honda Civic, Fors Siera, Pontiac Trans Sport, Pontiac Trans Sport, Chrysler Town&Country, Audi CQ 2.5 TDI, Volvo V-70.... Audi CQ B4 2.3NF 2.5TDI TTT, Volvo V70 2.5TDI<p>

MB CE300, BMW X5, OPEL AMPERA

VW GOLF V GTI, AUDI S6, VW MULTIVAN T4, MB 320, RENAULT ESPACE, VW GOLF 2, AUDI 80 Sport Edition, AUDI 80

#517 Kvatra

Kvatra
  • Lietotājs
  • 2267 raksti
  • Dzīvesvieta:Cēsis
  • Intereses:Audi Quattro

Pievienots 14 March 2011 - 13:11

Varbūt kādam ir informācija kur Latvijā var iegādāties dabasgāzes(CNG) uzpildes aparātu, ko var uzstādīt mājās?
Zhikko

#518 Bankijs

Bankijs
  • Lietotājs
  • 1364 raksti
  • Dzīvesvieta:Rīga
  • Intereses:Auto elektronika, diagnostika

Pievienots 14 March 2011 - 13:22

tāds pastulbs jautājums, 2,2 10V ļurbo motoram labāk likt iztvaicētāju ar lodi pa vidu vai bez?
Audi 200TQ

#519 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 14 March 2011 - 13:38

Tu to "stulbo" jautājumu nošpikoji no manis... :D Tajā katalogā (kur ņēmu savu maisītāju attēlus) bija rakstīts, ka ar lodi pa vidu esot turbo motoriem, bet vai tas tiesa, nezinu...

Gaidām padomus!

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#520 Jazznfunk

Jazznfunk
  • Lietotājs
  • 216 raksti
  • Intereses:Passat B5.5

Pievienots 17 March 2011 - 02:05

Wraith, baigais malacis! Man gan šitās mikroshēmu lietas ir svešas. Knapi no programmatūras ko sajēdzu.. Otras mašīnas Janvārim tik vien kā radiatora propellera t un histerēzi mācēju iestatīt :D Man ir doma par prastu gāzes sistēmu, līdzīgi kā Tev, tikai ar soļu motoru, kas pēc zondes caur atsevišķu ECU regulē maisījumu. Tik jādomā, kas ar aizdedzēm. Un vajadzetu saņemties nofrēzēt kādu mm no galvas. Netieku vaļā no domas, ka taču ir iespējams auto pārtaisīt braucamu TIKAI uz gāzi. Jāizdomā aukstais starts. Pareizāk sakot, ir jau izdomāts, tikai mūsu finansu platuma grādi neļauj rast finanses "demo" modelim ledusskapja saldētavā :D Pievienojos jautājumam par masītājiem un lodēm. Ja kādam ir pieredze par galvu frēzēšanu priekš gāzes, lūdzu, nāciet klajā!

Šo rakstu rediģēja Jazznfunk: 17 March 2011 - 02:10

tavaskana.lv yoursound.lv

#521 janies

janies
  • Lietotājs
  • 128 raksti
  • Dzīvesvieta:norwey

Pievienots 17 March 2011 - 07:12

tapat ka pie mums :D ,divreiz letak neka bendža,ja 95 benzins 1.26ls,tad gaze0.67 ls

#522 wth

wth
  • Lietotājs
  • 3265 raksti
  • Intereses:Einen Flammenwerfer bitte, einen Flammenwerfer!

Pievienots 17 March 2011 - 21:00

Wraith, baigais malacis! Man gan šitās mikroshēmu lietas ir svešas. Knapi no programmatūras ko sajēdzu.. Otras mašīnas Janvārim tik vien kā radiatora propellera t un histerēzi mācēju iestatīt http://www.audi-style.lv/forum/public/st... Man ir doma par prastu gāzes sistēmu, līdzīgi kā Tev, tikai ar soļu motoru, kas pēc zondes caur atsevišķu ECU regulē maisījumu. Tik jādomā, kas ar aizdedzēm. Un vajadzetu saņemties nofrēzēt kādu mm no galvas. Netieku vaļā no domas, ka taču ir iespējams auto pārtaisīt braucamu TIKAI uz gāzi. Jāizdomā aukstais starts. Pareizāk sakot, ir jau izdomāts, tikai mūsu finansu platuma grādi neļauj rast finanses "demo" modelim ledusskapja saldētavā http://www.audi-style.lv/forum/public/st... Pievienojos jautājumam par masītājiem un lodēm. Ja kādam ir pieredze par galvu frēzēšanu priekš gāzes, lūdzu, nāciet klajā!

Ar auksto startu ir viens interesants variants ko ir izveicis viens vīrs, kurš ir kaut kā dabūjis gatavu, ka pie aukstās palaišanas no balona netiek ņemta šķidrā daļa (no balona apakšas) bet gan tvaika daļa, kuras balona augšā esot vairāk kā pietiekami lai iedarbinātu un uzsildītu motoru. Detaļās gan nezinu, kādā veidā notiek slēgšanās, kādā veidā dabū "noslaukt" to tvaiku no balona, kā regulē daudzumu - kādreiz būtu jāmēģina sarunāt vizīte un jāapskata konstrukcija, iespējams ka no tā kaut kas varētu sanākt.

Thanks for nothing, I'll be on my way to hell.

Kein Kompressor kein Spaß. Ja ja wirklich.

Neizskaidrojami, bet palīdz - padomā un sapratīsi, varbūt!  :smartass:  © BalticLPG

Es esmu kā kaķīts. Nē, ne mīļš un pūkains, bet tas, ka man viss pofiq.

#523 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 17 March 2011 - 21:25

Cik tad lielā aukstumā tas vīrs var palaist savu auto?

Jazznfunk, padalies, kādas tev idejas?

He, kāda problēma- reduktorā kvēlene un aiziet! :D

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#524 Rinalds62

Rinalds62
  • Lietotājs
  • 74 raksti
  • Dzīvesvieta:Bauska utt.
  • Intereses:Audi
    :D

Pievienots 17 March 2011 - 21:38

viens jaut cik izmaksā ievietot gāzesiekārtu- tīri darbs, ja detaļas visas ir.!?

#525 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 17 March 2011 - 21:43

Vismaz seši ali, ja liec pats.. :)

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#526 V V V

V V V
  • Lietotājs
  • 457 raksti
  • Dzīvesvieta:Jelgava
  • Intereses:AUDI un arī citi rūcoši aparāti.

Pievienots 17 March 2011 - 21:46

Aukstumā kādreiz gazons tika kurbulēc, karstu ūdeni no čaiņika virsū lejot. Leca. :happy:

Šo rakstu rediģēja V V V: 17 March 2011 - 21:46

2,5 TDI

#527 Rinalds62

Rinalds62
  • Lietotājs
  • 74 raksti

Pievienots 17 March 2011 - 22:17

Vismaz seši ali, ja liec pats.. http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

nja man paziņa stāstija, ka esot pats ielicis, bet vaitad CSDD nepiesiesies?- dzirdēju, ka tur vajagot būt sertificētam meisteram.? :svilpo:

#528 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 17 March 2011 - 22:22

Piesiesies. :) bet var jau uz skati noņemt to iekārtu... Vai arī sadabon sertifikātu un nomaini auto pasi.

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#529 jim-beam

jim-beam
  • Lietotājs
  • 5529 raksti
  • Intereses:sievietes un turbo ļurbo

Pievienots 17 March 2011 - 22:29

varbūt man kāds tomēr ieteiks kantori vai kā kādu kurš ar sertifikātu var uzlikt gāzeds iekārtu uz Audi S4Avant 2.2 20VT(AAN)

PS: balons zapasakas vietā. un protams gribētos to visu ļoti kvalitartīvi un ar garantiju!

PPS: protams pēc tam kautkad runāšu ar GintsK par MS vai Vems. :crazy:
Baigais "KUPĀTS"!

originalish, praktish, gut!

Rinkashikumeari Zukitakimeari

#530 Rinalds62

Rinalds62
  • Lietotājs
  • 74 raksti

Pievienots 17 March 2011 - 22:32

nja es gribētu uzzināt to aptuveno ciparu, bet ok tg jau man ir auto benzīns gāze- šodien iepildiju gāzi pa 15ls balons pilns 250km varēs braukāt un pat no rīta nevajag benzīnu pie palaišanas, jo lec labi pat -8 grādos. :yahoo:

#531 mr.Janka

mr.Janka
  • Lietotājs
  • 1446 raksti
  • Intereses:auto remonti, foto, kartings, u.c.

Pievienots 17 March 2011 - 23:27

nja man paziņa stāstija, ka esot pats ielicis, bet vaitad CSDD nepiesiesies?- dzirdēju, ka tur vajagot būt sertificētam meisteram.? http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

es uz TA nonjeemu reduktoru, aizliimeeju maisiitaajam pievadtrubu, lai nerauj putekjus iekshaa, novienoju iepildes trubu un izgaaju skati
inspektors tik paprasija vai ir bijusi gaazes iekaarta, teicu, ka jaa un viss

printeru un datortehnikas remonts

#532 Jazznfunk

Jazznfunk
  • Lietotājs
  • 216 raksti

Pievienots 17 March 2011 - 23:28

Cik tad lielā aukstumā tas vīrs var palaist savu auto?

Jazznfunk, padalies, kādas tev idejas?

He, kāda problēma- reduktorā kvēlene un aiziet! http://www.audi-style.lv/forum/public/st...

Ar to pašu kvēlsveci (ēm). Kad būšu līdz galam uzbakstījis zīmējumu datorā un veicis experimentus ledusskapī, varu padalīties ar secinājumiem. Doma ir līdzīga kā dīzelim, ar kvēlsveču spuldzīti panelī un bez lieku pogu spaidīšanas.

#533 axel182

axel182
  • Lietotājs
  • 4359 raksti

Pievienots 17 March 2011 - 23:34

A ko tu domā ar to kvēleni sildīt? Gāzi (bīstami :o ) vai tosolu?

Audi 100 C4 Avant, 2.8

#534 Rinalds62

Rinalds62
  • Lietotājs
  • 74 raksti

Pievienots 17 March 2011 - 23:40

es uz TA nonjeemu reduktoru, aizliimeeju maisiitaajam pievadtrubu, lai nerauj putekjus iekshaa, novienoju iepildes trubu un izgaaju skati
inspektors tik paprasija vai ir bijusi gaazes iekaarta, teicu, ka jaa un viss

nja doma ir tīri laba.. :happy:

#535 Jazznfunk

Jazznfunk
  • Lietotājs
  • 216 raksti

Pievienots 17 March 2011 - 23:58

A ko tu domā ar to kvēleni sildīt? Gāzi (bīstami http://www.audi-style.lv/forum/public/st... ) vai tosolu?

Protams, ka tosolu :)

#536 RX-8

RX-8
  • Lietotājs
  • 68 raksti
  • Intereses:Auto, auto lietas un autosports!

Pievienots 18 March 2011 - 07:58

[quote name='GintsK' date='21 December 2010 - 19:38' timestamp='1292953129' post='1060723']
Interesanti, vai ar šķidro iešprici var gāzt ar aukstu? Gāze paņem baigo enerģiju, lai mainītu agregātstāvoli...
Nav tādaŠķidrā iesmidze !
Pastāv 2 Veidu LPG sistēmas .Abiem ir nepieciešami reduktori - iztvaicētāji .
Viens variants ir karburator-monoinžektora variants
Otrs ir jaunākiem auto ar - iešprici - , tiem uzstāda līdzīgi dīzeļmototoram iesmidzes sprausliņas katram cilindram .
Tas īsumā .

#537 wiks

wiks
  • Lietotājs
  • 741 raksti
  • Dzīvesvieta:Riga

Pievienots 18 March 2011 - 09:15

Atvaino, bet Tu esi atpalicis un ir ar šķidro gāzes iešprici. Tas, ka LV to neliek nenozīmē, ka tādas nav. Paskaties Prins mājas lapā.

Šo rakstu rediģēja wiks: 19 March 2011 - 17:04

#538 orttauq

orttauq
  • Lietotājs
  • 502 raksti
  • Intereses:S6 C5

Pievienots 18 March 2011 - 15:33

Nedomāju, ka šķidro šļirci LV ir prātīgi gribēt. Ja kas notiksies, kurš viņu apkalpos? Un nojūkot sūknim, reizi ~50 000 Km 400 LS, nez vai ir vērts investēt.
audiScars.lv S6 C5

#539 sabrinitia

sabrinitia
  • Nepieredzējis lietotājs
  • 6 raksti
  • Dzimums:Sieviete
  • Dzīvesvieta:Valmiera
  • Intereses:Audi A2, Audi S6

Pievienots 19 March 2011 - 14:57

kamēr vieni sēž un domā kosmiskās tehnoloģijas, tikmēr citi jau laimīgi brauc ar gāzi un taupa naudu :)
Audi A2 :good:

#540 wiks

wiks
  • Lietotājs
  • 741 raksti
  • Dzīvesvieta:Riga

Pievienots 19 March 2011 - 17:09

Uz mūsu auto šķidrā iešprice neatmaksāsies, un pie mūsu gāzes kvalitātes vēl mazāk. Parunāju ar vienu gāzinieku un ļoti sakarīgi visu izskaidroja, turklāt šķidro iesmidzināšanu ir vērts likt jaunajiem motoriem, kam ir FSI kam jau pēdējās paaudzes iešprices.

0 Lietotāji(s) lasa šo tēmu

0 biedri(s), 0 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)