Vai ir iespējams Audi A6 2.5tdi V6 Quattro 2000.g. automāta vietā uzlikt manuālo kārbu.
Vai liekot manuālo kārbu ar jāsakrīt kādiem kodiem?
Paldies
Lapa 1 no 1
Automātiskās ātrumkārbas Maiņa Vai ir iespējams Audi A6 2.5tdi V6 Quattro 2000.g. automāta vietā uzli
Pievienots 02 August 2010 - 10:55
Sveiki!
Negribēju taisīt jaunu tēmu, tāpēc izklāstīšu savu jautājumu šeit.
Nesen sākas problēmas ar Audi 80 b3 3 atrūmu automātu. (1-2 pārsle'dzas ļoti augstu, 2-3 sle'dzas izslīdot) Domāju, ka nav jēga remontēt, vai pirkt citu, jo ši tehnika ir vēsturiska, nav garantija, ka jaunnopirktā kārba nebūs tāda pašā stāvoklī. +izmaksas lielas.
Šis audi man ir ka car audio hobija auto. Braukāju saudzīgi un jau 10 gadi kā mans ģimenes loceklis :) Pārdot un pirkt citu man būs dārgāk, jo ikdienā braukāju ar darba auto.
Cik sarežģīti ir nomainīt tomātu uz mehānisko? Un kur/kas to varētu izdarīt? Un, protams, kāda sir aptuvenās zimaksas?
Negribēju taisīt jaunu tēmu, tāpēc izklāstīšu savu jautājumu šeit.
Nesen sākas problēmas ar Audi 80 b3 3 atrūmu automātu. (1-2 pārsle'dzas ļoti augstu, 2-3 sle'dzas izslīdot) Domāju, ka nav jēga remontēt, vai pirkt citu, jo ši tehnika ir vēsturiska, nav garantija, ka jaunnopirktā kārba nebūs tāda pašā stāvoklī. +izmaksas lielas.
Šis audi man ir ka car audio hobija auto. Braukāju saudzīgi un jau 10 gadi kā mans ģimenes loceklis :) Pārdot un pirkt citu man būs dārgāk, jo ikdienā braukāju ar darba auto.
Cik sarežģīti ir nomainīt tomātu uz mehānisko? Un kur/kas to varētu izdarīt? Un, protams, kāda sir aptuvenās zimaksas?
Pievienots 02 August 2010 - 10:57
Uzprasies kasparucis, B3 viņš arī mainīja..
Pievienots 02 August 2010 - 10:57
no audi 200 neder automāts? Ir viens ļoti labs!
Pievienots 02 August 2010 - 11:05
nemacēšu teikt vai der no 200. ja tas būtu elektrības jautājums tad vēl varētu diskutēt. ar mehāniku man uz jūs :)
btw, pinguin, ka skan audiobahn 6"? :)
btw, pinguin, ka skan audiobahn 6"? :)
Pievienots 02 August 2010 - 11:35
:) Ļoti labi! Skan patīkami, un ļauj labi slogoties - lakam jaudīgakie midbasi ko biju redzejis. Bikses plivina pamatīgi, pat varētu bes subja iztikt ;)
Lapa 1 no 1

Pieslēgties
Reģistrēties
Palīdzība

"Multicitāts"