audi-style.lv forums: Normāls Akvārijs Iekš A6 C5 - audi-style.lv forums

Pālekt uz saturu

Pirms uzdod interesējošo jautājumu, izmanto Foruma Meklētāju. "Meklēšanas Pamācība" ir apraksts par to, kā ātrāk atrast atbildi.
Kad atrodi interesējošo tematu, tomēr atbilde nav pilnīga, turpini iesākto nevis veido jaunu - tas atvieglos meklēšanas iespēju nākotnē. Bezjēdzīgi un forumā vairākkārt apspriesti tēmati var tikt dzēsti bez brīdinājuma.
  • (3 Lapas)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Tu nevari sākt jaunu tēmu
  • Tu nevari atbildēt uz šo tēmu

Normāls Akvārijs Iekš A6 C5 Saradās ūdens daudz iekš salona!

#1 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

• Grupa: Lietotāji
  • Raksti: 487
  • Pievienojās: 26-March 06
  • Dzimums:Vīrietis
  • Dzīvesvieta:Liepaja
  • Intereses:fooD

Pievienots 26 July 2010 - 20:36

Sveicināti kungi!
Neizplūdīšu sīkumos, tēma sekojoša!
Sestdien Liepājā, pēc mega lielā lietus sākās gļuki ar signalizāciju! auto stāv mierīgs, kā 100 pitoni, neviens viņu neaiziek, bet strādā signalizācija ik pa laikam! Ok, atslēdzu to, atstāju auto vaļā. Darba sētā stāv! Pēc tam ku ku auto pults vispār nestrādā! 0 emocijas! Atslēgt var tikai vadītāja durvis un tikai ar atslēgu! Pārējās nekādi! Nu ok, pielaist pielaižu, strādā avareikas visu laiku! Izrauju drošinātāju! Šorīt nokonstatēju, ka zem šofera beņķa un aizmugurē normāls akvārijs! Zivtiņas mierīgi var peldināt. Logus arī nevar attaisīt! Šodien garažā atrāvu abšifkas vaļā un protams arī akvārijs zem tām. Zem pedāļiem. Tur ir tāds melns bloks, kas vada laikam logus, signalku un ko tur vēl. Tas pilnīgi pilns ar ūdeni. Iekšā konkrēts zaļais sameties uz shēmas + vēl iepuvusi biku!
Jautājums! No kurienes naher tas ūdenis? Kur viņam tās drenāžas nāk.
p.s. ja būs tas vadības bloks pie Pētera aizgājis, vai nav kādam aizķēries un cik $!
0

Lietotājs ir tiešsaistē  Reklāma

#2 Lietotājs ir nesaistē   arnisd Ikona

• Raksti: 730
  • Pievienojās: 18-March 09
  • Dzīvesvieta:pie kompja
  • Intereses:elektronika

Pievienots 26 July 2010 - 20:55

Tas melnais arī ir tas komforta bloks, kas vada logus, slēdzenes, durvju, salona apgaismojumus, pulti, arī pagriezienus nomirkšķina aizslēdzot/atslēdzot u.t.t bet to jau pēdējā mēneša laikā es 2x toč jau te esmu drukājis, ja ne pat vairāk. Tīri kondiškai drenāžas, tas topiks te tik dažas dienas vecs, pacenties to meklēt un apzvani ss.lv par to bloku, ja žāvēšana nepalīdz. centies sameklēt tādu, lai kodi sakrīt. Pēc tam atslēgas piekodē, ko es arī te esmu pāris reizes drukājis kā darīt.
0

#3 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

Pievienots 26 July 2010 - 21:08

Skatīt rakstuarnisd, 26 July 2010 - 21:55 teica:

Tas melnais arī ir tas komforta bloks, kas vada logus, slēdzenes, durvju, salona apgaismojumus, pulti, arī pagriezienus nomirkšķina aizslēdzot/atslēdzot u.t.t bet to jau pēdējā mēneša laikā es 2x toč jau te esmu drukājis, ja ne pat vairāk. Tīri kondiškai drenāžas, tas topiks te tik dažas dienas vecs, pacenties to meklēt un apzvani ss.lv par to bloku, ja žāvēšana nepalīdz. centies sameklēt tādu, lai kodi sakrīt. Pēc tam atslēgas piekodē, ko es arī te esmu pāris reizes drukājis kā darīt.

Laikam rokas abas kreisās,ka nevaru atrast! Moš iemet linku uz topic?
0

#4 Lietotājs ir nesaistē   e2xd Ikona

• Raksti: 517
  • Pievienojās: 06-November 08
  • Dzīvesvieta:Jelgava
  • Intereses:sievietes un audi

Pievienots 26 July 2010 - 21:12

Piedodiet par offtopiku, bet negribu cept jaunu.

nomainiju atslegas pultij bateriju un vairāk tā vispār neiet, varētu tā būt ka tagad man viņa jāpārprogramē, kaut kā???
tagad sledzu vaļā ar pašu atslegu..
0

#5 Lietotājs ir nesaistē   arnisd Ikona

Pievienots 26 July 2010 - 21:20

Par atslēgām links -> http://www.audi-styl...ie-ka-vcrsties/
Par drenāžu links -> http://www.audi-styl...drenatha-a6-c5/
0

#6 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

Pievienots 26 July 2010 - 21:30

Laikam tajā topic nebūs mana tēma! Nekad problēma ar slapjiem tepiķiem itkā nav bijusi! Man ir slapjš šofera pusē un aizmugurē, nevis blakussēdētāja! + kondiņam kādu mēnesi jārubī lai šitā piesmeltu! Nepārspīlējot 10 litri + vēl tas vis radās pēc lietus :(
0

#7 Lietotājs ir nesaistē   arnisd Ikona

Pievienots 26 July 2010 - 21:33

a mož tad logs bija atvērts? vai arī lūka ir? varbūt lūkas drenāža ciet?
0

#8 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

Pievienots 26 July 2010 - 21:36

Skatīt rakstuarnisd, 26 July 2010 - 22:33 teica:

a mož tad logs bija atvērts? vai arī lūka ir? varbūt lūkas drenāža ciet?

Ne, lūkas nav! Logi arī 100% bija ciet! Visi beņķi sausi! Es karoč atrāvu vaļā to lielo plastmasu, kas vir aķīša! Tur pie vakuumnieka arī normāls akvārijs!
0

#9 Lietotājs ir nesaistē   arnisd Ikona

Pievienots 26 July 2010 - 21:40

nu tad tādā gadijumā izbaksti to drenāžu, kas nāk zem akumulatora. Tur ar aci samērā grūti saskatams tāds plastmass, kurā sakrājas iekšā lapas un vēl citi krāmi un nosprosto drenāžu. Zem aķīša turētājdzelža tur apakšā tas ir, ar aci grūti redzams, bet ar lokaniem pirkstiem izbakstīt var. Tikai nedari to garāžā - ilgi pludos grīda :sarkst:

Šo rakstu rediģēja arnisd: 26 July 2010 - 21:41

0

#10 Lietotājs ir nesaistē   eriks Ikona

• Raksti: 136
  • Pievienojās: 08-December 03
  • Dzīvesvieta:Riga

Pievienots 26 July 2010 - 21:40

logtīrītāja mehānisma sānos arī ir drenāžas trubas, noteikti viņas tev ciet.
0

#11 Lietotājs ir nesaistē   jurciks73 Ikona

• Raksti: 994
  • Pievienojās: 02-July 08
  • Dzīvesvieta:Rīga,Vecmīlgrāvis
  • Intereses:AUTO

Pievienots 26 July 2010 - 21:44

Nu vot,problēma atrisināta :crazy:
0

#12 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

Pievienots 26 July 2010 - 21:56

Ok! Rīt būs skaidrs ko darīt! A to neomulīgi braukt, ka aizmugurē šlankājas ūdens :D Drenāžas trubas rīt iztīrīšu! Kādas idejas ar ūdens dabūšanu ārā! Zem šofera beņķa ar putekļa sūcēju izsūcu, bet pēc tam ar štromi normālu norāvos pa pirkstiem!
Es to kasti atstāju virspusē, kas zem kājām šoferim! Tas vadības bloks izskatās, ka pie pētera aizgājis! Tur vairākas metāliskās stīpiņas kirdikts!
Kādam nav kāds aizķēries gadījumā?
0

#13 Lietotājs ir nesaistē   Rinalds Ikona

• Raksti: 1545
  • Pievienojās: 20-May 05
  • Dzīvesvieta:SARKANDAUGAVA Teika
  • Intereses:Audi S-line

Pievienots 26 July 2010 - 22:02

ir kompforta bloks :svilpo:
0

#14 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

Pievienots 26 July 2010 - 22:07

Skatīt rakstuRinalds, 26 July 2010 - 23:02 teica:

ir kompforta bloks :svilpo:
Cik monētas?
0

#15 Lietotājs ir nesaistē   axel182 Ikona

• Raksti: 1462
  • Pievienojās: 04-November 08
  • Dzīvesvieta:Alūksne- Jelgava
  • Intereses:Auto (audi), moto un, protams, daiļās dāmas!

Pievienots 26 July 2010 - 22:49

neapskaužu... labi vismaz, ka ūdens, nevis kā man bija- tosols... :crazy: diezgan nofisos, kamēr tīru un sausu dabūju... Interesanti, vācietim nebija citur vietas, kur to bloku nobāzt- daudz ir dzirdēts, ka tie bloki vnk mitruma pēc aizpūst... :P
0

#16 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

Pievienots 26 July 2010 - 22:54

Vismaz varēja to bloku nohermetizēt!

p.s. Gaidu piedāvājumus sakarā ar to bloku!
0

#17 Lietotājs ir nesaistē   lil big san Ikona

• Raksti: 1267
  • Pievienojās: 25-September 06
  • Intereses:auto sports

Pievienots 26 July 2010 - 23:31

Ūdens iekšā tika caur dzinēja vadīvas bloka kasti, atskrūvē kasti, nohermitizē apakšā zem kastes ar kādu atbilstošu smēri, skrūvē kasti atpakaļ, iztīri drenāžas zem akmulatora kā kolēģi jau teica, nomaini vadības bloku, salabo vadus savienojuma vietās, vadu kūlī, piekodē atslēgu un nomaini vadības blokam kodējumu uz tev atbilstošo... un būs http://www.audi-style.lv/forum/public/style_emoticons/default/good.gif

Nenohermetizēsi bloka kasti, mainīsi konforta bloku atkal....
0

#18 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

Pievienots 27 July 2010 - 09:04

http://www.audi-style.lv/forum/public/style_images/master/snapback.png' alt='Skatīt rakstu' />lil big san, 27 July 2010 - 00:31 teica:

Ūdens iekšā tika caur dzinēja vadīvas bloka kasti, atskrūvē kasti, nohermitizē apakšā zem kastes ar kādu atbilstošu smēri, skrūvē kasti atpakaļ, iztīri drenāžas zem akmulatora kā kolēģi jau teica, nomaini vadības bloku, salabo vadus savienojuma vietās, vadu kūlī, piekodē atslēgu un nomaini vadības blokam kodējumu uz tev atbilstošo... un būs
Nenohermetizēsi bloka kasti, mainīsi konforta bloku atkal....

Tnx par atbildi!
Es tikai domāju vai nevajag tai kastei, kas zem šofera kājām, kurā nāk iekšā tas bloks, arī elpot? Ja noglušīs viņu vai tur kāds kondensāts vai kas nesāks veidoties? Varbūt kāds ir jau to darījis? Ar ko? Ar silikonu kādu vai vēl kāds variants?
0

#19 Lietotājs ir nesaistē   Viper Ikona

• Raksti: 2009
  • Pievienojās: 28-October 08

Pievienots 27 July 2010 - 09:06

nebija domāts to kasti hermitizēt, bet gan to kas pie logutirītājiem. 'viņas abas itkā jau no rūpnīcas ir hermētiskas, bet redz laikam nepietiekoši.
0

#20 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

Pievienots 27 July 2010 - 17:06

šodien tika novērtēts stāvoklis tam blokam! diezgan kritisks! Var teikt mironis! Var redzēt, ka viņš tur peldējies ne pirmo dienu!
Tika iegādāts jauns, atbilstošs kodam! Pielikts! Nekādas izmaiņas! Aizbraucu pie viena gudra čaļa, kas liek signalizācijas un arī manējam bija licis! Šis jau sākumā pateica, ka nejau pirmo reizi ir ar šādu parādību saskāries!
Pasākums nav tik vienkārš! Sākumā esot jānolasa infa no tā miroņ bloka, ko pēc tam jāievada jaunajā! Tā kā tas miroņbloks iespējams nav ceļams, tad... tu tū situācija sarežģās ne pa knapo! Kādas iedejas? Nav nevienam nekas tāds bijis?
0

#21 Lietotājs ir nesaistē   lil big san Ikona

Pievienots 27 July 2010 - 17:35

Vecīt pārlasi vēlreiz manu rakstīto un izpildi pa soļiem, neaizmirstot salodēt vadu savonojumus, vadu kūlī kurš iet uz aizmuguri. Precīza vieta ap sēdekļa aizmugures daļu, vairāki vadu savienojumi kuri būs nopuvuši. Ja konforta bloks ar tādu pašu numuru un burtiem, kodējums var atšķirsies varbūt kautkas nestrādās piem. aizmugures logi nevērsies utt. Takā bloku piespraužot būtu visam jādarbojas.... (kautkā tā)
0

#22 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

Pievienots 27 July 2010 - 19:39

Skatīt rakstulil big san, 27 July 2010 - 18:35 teica:

Vecīt pārlasi vēlreiz manu rakstīto un izpildi pa soļiem, neaizmirstot salodēt vadu savonojumus, vadu kūlī kurš iet uz aizmuguri. Precīza vieta ap sēdekļa aizmugures daļu, vairāki vadu savienojumi kuri būs nopuvuši. Ja konforta bloks ar tādu pašu numuru un burtiem, kodējums var atšķirsies varbūt kautkas nestrādās piem. aizmugures logi nevērsies utt. Takā bloku piespraužot būtu visam jādarbojas.... (kautkā tā)

ok, mēģināšu! Vnk man pie tā komforta bloka ir piejūgta signalizācija arī klāt! Man signalizācijai nav atsevišķas pultis, bet vis darbojas ar oriģinālo! Rīt būs jāmeklē taisnība tālāk! Vīrelis, kas tur man ķimerē to elektroniku gudri stāstīja, ka nefigam nekas nav tik vienkārši! tur katram blokam esot savs kods un kas tur vēl! karoče ir tā, ka neko vairs nesaprotu!

p.s. šodien izurbu caurumu grīdā! ūdens izlija psc! jūra! Zem aķīša izbagarēju to caurumu! Tur tāda jancīga gumija! To nahrenizēju pavisam, nu un tagad domāju nekas tur ciet neaizies vairs!

open source social networking script
0

#23 Lietotājs ir nesaistē   arnisd Ikona

Pievienots 27 July 2010 - 21:14

tam blokam kodējums, tas 5ciparu skaitlis norāda papildfunkcijas (vai braucot aizslēgt durvis, vai ar pulti vērsies logi vaļā/ciet, vai iepīkstināt tauri aizslēdzoties, vai pagriezienus nomirkšķināt u.t.t) principā jau derēja gan oriģinālais kods, bet no otras puses - eksperimentējot vari saprogrammēt pa savam ar funkcijām, ko pats vēlies. Tikai tad Tev googlē jāparok kādai funkcijai kāds skaitlis jāliek klāt vai nost. Vai vēl vienkāršāk - uzjautā kādam citam sedana īpašniekam viņa kodu :D (avantam ir bišku savādāk, kaut dēļ tā, ka jumtā virs bagažnieka ir trešā lampa, bet varbūt arī neko neietekmē tas).
0

#24 Lietotājs ir nesaistē   gachins Ikona

• Raksti: 38
  • Pievienojās: 14-September 09

Pievienots 27 July 2010 - 21:31

To gumijinu gan vareji atstat, ne pa velti vina tur ir ielikta, pienemu ka vina nelauj putekliem uc drazai tik viegli tikt uz augsu.
0

#25 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

Pievienots 27 July 2010 - 21:31

Man kods ir pilnīgi tāds pats! Tāpēc jau arī es domāju, ka jābūt visam Ok! Bet nefigam- pieliekot 0 emocijas! Ok pieļauju, ka vadi vēl zaļo saēdušies!
0

#26 Lietotājs ir nesaistē   arnisd Ikona

Pievienots 27 July 2010 - 21:34

Tu domā detaļas kods ir tāds pats vai arī pārbaudiji "kodējumu" un tas arī bija tāds pats? tas "kodējums" ir 5 ciparu skaitlis, ko tikai ar kompi redz :svilpo:

Bet nu logiem jau tāpat vajadzēja itkā virināties.
0

#27 Lietotājs ir nesaistē   BY_MAGNUS Ikona

Pievienots 27 July 2010 - 21:54

Skatīt rakstugachins, 27 July 2010 - 22:31 teica:

To gumijinu gan vareji atstat, ne pa velti vina tur ir ielikta, pienemu ka vina nelauj putekliem uc drazai tik viegli tikt uz augsu.

Nu es jeb kurā gadījumā varu pieciest motortelpā putekļus nekā salonā piecus spaiņus ar ūdeni :D Un nez ko viņa tur var aizturēt un no kurienes? Vienkārš caurums! Tā gumija arī tos sūdus sataisīja par 80%

Skatīt rakstuarnisd, 27 July 2010 - 22:34 teica:

Tu domā detaļas kods ir tāds pats vai arī pārbaudiji "kodējumu" un tas arī bija tāds pats? tas "kodējums" ir 5 ciparu skaitlis, ko tikai ar kompi redz :svilpo:

Bet nu logiem jau tāpat vajadzēja itkā virināties.

Ā re! Te jau laikam sākas tā problēma! Es jau tam vecajam blokam to kodējumu nevaru pārbaudīt, jo tas bloks ir vienkārši sapuvis! Sabiris! Tas kods kas uz tās kašteles ir tieši tāds pats! Logi nevirinās, durvis tikai šofera ar atslēgu, centralka mirusi, signalka arī!

Tas vīrelis solījās reanimēt to veco bloku tiktāl lai pie PC var pieslēgt! Bet ja nē, tad teicās, ka ir ziepes vairāk kā vajag!

Šo rakstu rediģēja BY_MAGNUS: 27 July 2010 - 22:15

0

#28 Lietotājs ir nesaistē   lil big san Ikona

Pievienots 27 July 2010 - 22:05

Da nekā tur nevajag reanimēt, smagi batonus tev sprauž tas palīgstrādnieks. Vēl tur drošinātājs sēž pirms tā bloka.
0

#29 Lietotājs ir nesaistē   arnisd Ikona

Pievienots 27 July 2010 - 22:06

klau:
1) kas tie pa stulbiem skriptu reklāmiem zem katra Tava raksta? :D
2) ar tiem kodējumiem nu nez vai ir tik traki. Es piemēram savējam esmu kardināli mainijis to. Sen vairs man nav tas, kas tur bija, jo gribēju, lai šis arī citas funkcijas pilda. Vispirms tiec ar vadiem visiem un savienojumiem galā, tad vēlāk iemetīšu šādus un tādus padomus par kodējumu un to nozīmi ;) bet pirms tam uzjautā kādam citam viņa kodu un iemet to.
0

#30 Lietotājs ir nesaistē   jaspers Ikona

• Raksti: 752
  • Pievienojās: 31-January 05
  • Dzīvesvieta:Rīga

Pievienots 27 July 2010 - 22:10

man atkal no ciet drenāžas zem akumulatora ziemā aizgāja bremžu vakuumnieks pa pieskari, jātīra regulāri tie caurumi, tas pats attiecas uz kondiškas kondensātu noiešanu!:))))))
0

• (3 Lapas)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Tu nevari sākt jaunu tēmu
  • Tu nevari atbildēt uz šo tēmu

1 Lietotāji(s) lasa šo tēmu
0 biedri(s), 1 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)