audi-style.lv forums: Iesakiet Kur Nomainīt Pečkai Oglītes - audi-style.lv forums

Pālekt uz saturu

Pirms uzdod interesējošo jautājumu, izmanto Foruma Meklētāju. "Meklēšanas Pamācība" ir apraksts par to, kā ātrāk atrast atbildi.
Kad atrodi interesējošo tematu, tomēr atbilde nav pilnīga, turpini iesākto nevis veido jaunu - tas atvieglos meklēšanas iespēju nākotnē. Bezjēdzīgi un forumā vairākkārt apspriesti tēmati var tikt dzēsti bez brīdinājuma.
Lapa 1 no 1
  • Tu nevari sākt jaunu tēmu
  • Tu nevari atbildēt uz šo tēmu

Iesakiet Kur Nomainīt Pečkai Oglītes Nepieciešamas jaunas oglītes + to nomaiņa

#1 Lietotājs ir nesaistē   DeeR Ikona

• Grupa: Lietotāji
  • Raksti: 22
  • Pievienojās: 20-May 09
  • Dzimums:Vīrietis
  • Dzīvesvieta:Rīga

Pievienots 08 February 2010 - 18:19

Tā kā pats to nekad neesmu darījis, labāk vēršos pie profiem, kas to lietu zin. Kur es varētu nomainīt savam Audi 100 C4 2,5 TDI pečkas ventilatora oglītes?
Vēlams bez ilgas atdošanas servisā u.t.t. Un cik šis prieks varētu maksāt? Ārā ziema, a bez pečkas braukāt nav seksīgi... :(
0

Lietotājs ir tiešsaistē  Reklāma

#2 Lietotājs ir nesaistē   Gii Ikona

• Raksti: 1924
  • Pievienojās: 11-November 06
  • Dzīvesvieta:Piņķi
  • Intereses:auto elektronika

Pievienots 08 February 2010 - 18:40

izrauj motoriņu, oglītes arī un dodies uz grosu piemērīt. dārgas viņas nebija
0

#3 Lietotājs ir nesaistē   DeeR Ikona

Pievienots 08 February 2010 - 20:21

Es tagad nesaprotu - lai es izņemtu motoriņu un nomaiņitu tam oglītes, man ir jādemolē plastmasa, kā parādīts šeit??? http://forums.audiwo...d.php?t=2139111

Vai es varu savam izņemt vienkāršāk, neko nedemolējot???
0

#4 Lietotājs ir nesaistē   elksnis Ikona

• Raksti: 564
  • Pievienojās: 28-February 08
  • Dzīvesvieta:Riga

Pievienots 08 February 2010 - 20:55

launakais taja visa ir dabut pasu peckas ventilatoru arā! Kad esi dabujis arā aizbrauc panem motoru roka un ar skruvgriezi paloki vala melites kanaliem galos kur stav ieksa ogles, apaksa zemogles ir atspere - to velams nepazaudet.... kad oglites ara tad noperc jaunas kautvai grosa un es nopirku letako lodaparatu ieks Krauta pa 3ls kur komplekta ir viss.... un pielode jaunas vieta un viss... tik nopeti vai nav sadilis pati asite - ja ir dilums kadi 1.5 -2mm tad mekle jaunu vai labu lietotu:svilpo:
0

#5 Lietotājs ir nesaistē   DeeR Ikona

Pievienots 08 February 2010 - 21:02

Bļāviens... un biju iedomājies, ka lai samainītu oglītes, viss ventilators nebūs jārauj ārā... :( Tagad točna pats vairs negribu riskēt to darīt. Izskatās, ka nav tik vienkārši. :(
0

#6 Lietotājs ir nesaistē   elksnis Ikona

• Raksti: 564
  • Pievienojās: 28-February 08
  • Dzīvesvieta:Riga

Pievienots 08 February 2010 - 21:08

tepat foruma ir visadi chali kas to par nelielu samaksu izdaris - vai aizdzen uz kautkadu mazaku kantori - lielaja man liaks ka ar 50ls cauri netiksi!:crazy:
0

#7 Lietotājs ir nesaistē   arcuss Ikona

• Raksti: 83
  • Pievienojās: 19-October 09
  • Dzīvesvieta:Saldus

Pievienots 08 February 2010 - 21:13

Nu es vismaz nezāģētu tādu robu ārā tam ventilatora korpusam, sauzdīgāk to varētu izdarīt izņemot visu to apkuri komplektā, pie reizes var iztīrīt mēslus no gaisa šahtām, kā arī novērtēt apkures rediatora tehnisko stāvokli!!! Pie kam oglīšu nomaiņa līdzēs tikai uz laiku, jo parasti ja ir izbeigušās oglītes tad ir izbeigušās arī bukses. Labāk meklēt jaunu motoriņu!!!! :crazy:

Šo rakstu rediģēja arcuss: 08 February 2010 - 21:26

0

#8 Lietotājs ir nesaistē   Agrilla Ikona

• Raksti: 236
  • Pievienojās: 16-April 09

Pievienots 09 February 2010 - 02:24

Nav nekas tur tik traki, kā to stāsta. Es savai C3 (ar klimu) pa 3 stundām nomainīju motoriņu. Jauns motoriņš maksā 45ls Bosch, un 25ls ķīnietis, bet tas mēdz pēc kāda laika sākt čarkstēt. Tik neklausies cilvēkus kas stāsta, ka jāņem visa pečka laukā, vai vēl trakāk jāzāģē gabali laukā. :crazy: Es uzskatu, ka oglīšu maiņa neko daudz nelīdzēs, ja negribi pēc kāda laika atkal tur līst. Es nomainīju oglītes, un pēc nedēļas nācās atkal knibināties ar motoriņa maiņu. Es ieliku lietotu. :svilpo:

Šo rakstu rediģēja Agrilla: 09 February 2010 - 02:34

0

#9 Lietotājs ir nesaistē   a6 quattro Ikona

• Raksti: 181
  • Pievienojās: 03-May 09
  • Dzīvesvieta:jelgava
  • Intereses:auto
    moto

Pievienots 09 February 2010 - 09:36

nesen draugam bmw nobeidzās ventilators,izņēmu,šis pats veda remontēt! aizveda uz darbnīcu kur taisa elektromotorus(jelgavā ELEKTRA) Samainīja bukses,nomainīja ogles iztīrīja visu un iedeva garantiju,tas izmaksāja 15ls :good:

Šo rakstu rediģēja a6 quattro: 09 February 2010 - 09:37

0

#10 Lietotājs ir nesaistē   Audifans Ikona

• Raksti: 120
  • Pievienojās: 05-April 03
  • Dzīvesvieta:Ikšķile, Latvija
  • Intereses:Volejs, Audi, Hard Rock

Pievienots 18 April 2010 - 12:28

Vai kāds var pateikt, kā to visu pečku ar motoru dabūt ārā? Esmu nojaucis visu paneli, priekšā logu tīrītāju utt. It kā pēc manuāļa visi stiprinājumi atlaisti, nekur neko neredz, bet tā kaste stāv saaugusi ar korpusu. Lauzt ar' negribas. Varbūt kāds var dot padomu, kā tik pie motoriņa...
A6 C4 + klima.
0

#11 Lietotājs ir nesaistē   mr.Janka Ikona

• Raksti: 1363
  • Pievienojās: 27-December 05
  • Intereses:auto remonti, foto, kartings, u.c.

Pievienots 18 April 2010 - 13:13

rauj vien uzmaniigi uz augshu aaraa, ja viss ir atskruuveets. taa kaste vienkaarshi ir pieliimeejusies ar izolaaciju
0

Lapa 1 no 1
  • Tu nevari sākt jaunu tēmu
  • Tu nevari atbildēt uz šo tēmu

1 Lietotāji(s) lasa šo tēmu
0 biedri(s), 1 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)